Dvouletá záruka pro firmy

Lenovo ThinkPad Precision Wireless Mouse Graphite Black

Zobrazit katalog
Lenovo ThinkPad Precision Wireless Mouse Graphite Black
4,3 24 hodnocení
Myš bezdrátová, optická, naklápěcí kolečko, až 1200dpi
Kód:  NT486r5d Prod. číslo:  0B47168 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Lenovo ThinkPad Precision Wireless Mouse Graphite Black Prodej skončil

Lenovo ThinkPad Precision Wireless Mouse Graphite Black

Lenovo ThinkPad Precision Wireless Mouse je optická myš z dílny prověřeného výrobce. Elegantní design a klasické černé zbarvení dělají z tohoto kousku jedinečný doplněk vašeho PC či notebooku. Právě skvělé zpracování a kvalitní materiály dovolují zvýšit váš pracovní výkon i uživatelský zážitek při dlouhodobém používání.

Nový optický senzor zaručuje naprostou přesnost, kterou lze nastavit až na hranici 1200 dpi. Také kolečko vám pomůže při procházení dlouhých dokumentů, ale i při zábavě nebo surfování na webech. Navíc disponuje nakláněním do stran. Miniaturní USB přijímač zajistí vysokou úroveň signálu a dvojice AA baterií dodá myšce potřebnou šťávu na celých 9 měsíců. Velmi pečlivým a promyšleným designem sedne do dlaně jak pravorukým, tak levorukým uživatelům.


Parametry a specifikace

Rozměry a hmotnost

Šířka
5,6 cm Hotovo!
Výška
3,2 cm Hotovo!
Hloubka
9,8 cm Hotovo!
Hmotnost
54,9 g Hotovo!

Připojení

Rozhraní
USB, Bezdrátový USB přijímač Hotovo!

Použití myši

Typ
Kancelářská Hotovo!
Určení
Pro leváky Hotovo!

Senzor

Citlivost
1 200 DPI Hotovo!

Tlačítka myši

Počet tlačítek
Hotovo!

Další vlastnosti myši

Podsvícení
Bez podsvícení Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!
Více parametrů

Lenovo je největším světovým výrobcem počítačů. Tato nadnárodní firma sídlící v Hong Kongu byla založena roku 1984 pod názvem Legend. Později se přejmenovala na Legend Novo ("nová legenda"), zkráceně Lenovo. V roce 2005 firma převzala počítačovou divizi IBM, čímž se zařadila mezi největší výrobce počítačů na světě.

Podobně ambiciózní plán má rovněž na poli mobilních telefonů – v lednu 2014 převzalo Lenovo mobilní divizi společnosti Motorola Mobility. Do portfolia firmy dále spadají i tablety, servery, monitory, televize nebo například úložné jednotky. Výrobky Lenova v sobě účelně kloubí nekompromisní kvalitu za příznivou cenu a jsou tak správnou volbou pro každého chytrého zákazníka.

Poznámka:
» Všechny myši pro leváky
» Všechny myši k notebooku
» Všechny bezdrátové myši

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, dá se k této myši dokoupit samostatně USB přijímač? Spadl mi notebook na zem přímo na něj a je po něm.

Diskuze a poradna k Lenovo ThinkPad Precision Wireless Mouse Graphite Black
Příslušenství pro Lenovo ThinkPad Precision Wireless Mouse Graphite Black Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo ThinkPad Precision Wireless Mouse Graphite Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ThinkPad Precision Wireless Maus Graphite Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ThinkPad Precision Wireless Maus Graphite Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo ThinkPad Precision Vezeték nélküli egér grafitszürke.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací