Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcem s aplikací Alza

LG G2 16GB (D802) White

Zobrazit katalog
LG G2 16GB (D802) White
4,8 14 hodnocení
Mobilní telefon 5.2" TFT IPS 1920x1080, procesor Qualcomm Snapdragon 800 2,26GHz, 2GB RAM, interní paměť 16GB, fotoaparát 13mpx, GPS, NFC, WiFi, Bluetooth, 3G, FM, micro USB, Android 4.2.2
Kód:  RL668b Prod. číslo:  LGD802.A6CZWH Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

LG G2 16GB (D802) White

Mobilní telefon LG D802 G2 je novou vlajkovou lodí korejského výrobce elektroniky LG. Do vínku dostal jen to nejlepší, co je v současné době k dostání - ať už se jedná o špičkový hardware, brilantní displej, 13Mpx fotoaparát nebo operační systém Android 4.2.2 Jelly Bean. G2 je telefon pro široké spektrum uživatelů, ať už se jedná o profesionálního businessmana, mladého uživatele sociálních sítí či o rodinný typ - každý si najde něco pro sebe.

Speciální tlačítko Rear Key


Zajímavým prvkem telefonu je unikátní umístění tlačítka Rear Key na záda telefonu. Tím lze ovládat hlasitost reproduktorů, případně lze pomocí dlouhého stisku horního tlačítka vyvolat poznámkový blok, dolní tlačítko spustí fotoaparát. Telefon se tak pohodlněji ovládá s vyšší mírou ergonomie a efektivitou jednou rukou.

Full-HD IPS displej


Dominantou přední strany smartphonu G2 je bezpochyby obří displej s úhlopříčkou 5,2". Vysoké rozlišení Full-HD zajišťuje ohromně jemný obraz - hustota pixelů na palec dosahuje nevídané hodnoty 424 DPI. V kombinaci s věrným barevným podáním IPS panelu si tak vychutnáte sebemenší detail. Odolnost displeje zajišťuje tvrzené krycí sklo Gorilla Glass 3.

Prvotřídní hardware s nekompromisním výkonem


Srdcem telefonu je čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 800 taktovaný na 2,26 GHz - tyto hodnoty byly ještě nedávno revírem nejlepších stolních procesorů. Plynulý chod systému s okamžitou odezvou na dotykové ovládání je samozřejmostí, procesor do kolen nedostanou ani ty nejnáročnější hry, video ve vysokém rozlišení nebo webové stránky se spoustou grafiky. Vysoký výkon není ani náhodou vykoupen zvýšenou spotřebou - pro dosažení maximální efektivity rozděluje procesor jednotlivé úlohy rovnoměrně mezi svá čtyři jádra - pro každý úkon je tak vyžadována minimální doba za zachování nízké spotřeby. Snapdragonu 800 sekunduje 2 GB operační paměti RAM a grafický čip Adreno 330. K ukládání dat je určena interní paměť o velikosti 16 GB.
 

13 MPx OIS fotoaparát s inovativními funkcemi


Jak všichni víme, hlavní výhodou fotoaparátů v mobilních telefonech je možnost bezprostředně zachytit každý okamžik. Fotoaparát LG G2 nabízí kromě vysokého rozlišení 13 MPx i optickou stabilizaci obrazu (OIS), který zajistí menší roztřesenost videí a vyšší ostrost fotografií i za zhoršených světelných podmínek. Rovněž oceníte inovativní funkce pro natáčení videa ve vysokém rozlišení, ať už se jedná o Audio Zoom (zaměření se na specifický zdroj zvuku), Tracking Zoom (přiblížení a zvýraznění vybraného předmětu) nebo Dual Recording/Dual Camera, kdy se k záznamu současně používá kromě hlavní i přední kamera.

Dlouhá výdrž na baterie


Příslovečnou Achillovou patou výkonných mobilních telefonů je jejich výdrž na baterie, která nezřídka nestačí ani na jeden pracovní den. To se u LG G2 stát nemůže - byly provedeny všechny možné optimalizace spotřeby, zahrnující např. přidání čipsetu GRAM ke snížení spotřeby až o 20 % a současně k prodloužení životnosti baterie. K napájení byla zvolena inovativní lithium-iontová baterie s křemíkovou anodou s obří kapacitou 3000 mAh. Díky ní se již nemusíte strachovat o výdrž vašeho přístroje.

Parametry a specifikace

Konstrukce a barva

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlišení předního fotoaparátu
2,1 Mpx Hotovo!
Maximální rozlišení videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda Hotovo!

Paměť a výkon

Frekvence procesoru
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!

Komunikace a síť

Datové služby
LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavní SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5mm), USB micro Hotovo!

Software

Verze operačního systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Více parametrů

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro LG G2 16GB (D802) White Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG G2 16GB (D802) White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG G2 16 GB (D802) Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG G2 16 GB (D802) Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG G2 16GB (D802) White.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací