AP+ nový vizuál Dvouletá záruka pro firmy

LG F72J7HG2W

Zobrazit katalog
LG F72J7HG2W
4,4 6 hodnocení
Pračka se sušičkou s předním plněním, energetická třída: B, účinnost praní: A, kapacita praní: 7 kg, kapacita sušení: 4 kg, spotřeba energie praní a sušení: 5,67 kWh, spotřeba vody: 125 l, hlavní funkce: parní program, invertorový motor, váhová automatika, odložený start, rychlý program, displej, přidání prádla v průběhu praní, ovládaní mobilem a dětská pojistka, speciální technologie: Fuzzy Logic, bílá barva, 85 × 60 × 45 cm (V׊×H), váha: 62 kg
Produkt je lokalizovaný pro CZ
Kód:  LGPS003 Prod. číslo:  F72J7HG2W Stránky výrobce

LG F72J7HG2W

LG F72J7HG2W to je úsporná pračka se sušičkou s chytrými funkcemi

Chytrá kombinovaná pračka se sušičkou LG F72J7HG2W ušetří místo v domácnosti a navíc disponuje pokročilými technologiemi, které zaručují vynikající výsledky praní a sušení s profesionální péčí i o jemné textilie. Díky kapacitě 7/4 kg je vhodná do středně velkých domácností. Pračka je vybavena kvalitním invertorovým motorem Direct Drive, který zajistí úsporný provoz a navíc překvapí velmi nízkou hlučností, jež při odstřeďování nepřekročí hranici 73 dB.

Technologie 6 Motion DD pro optimální praní textilií

Unikátní technologie 6 Motion Direct Drive přináší důmyslně navržený systém šesti pohybů bubnu, které se postarají o kvalitní a šetrnou péči i o jemné textilie. Technologie Eco Hybrid šetří vodu při praní a během sušení zkracuje cyklus, čímž efektivně snižuje náklady na energii. K dispozici je také technologie Fuzzy Logic, která zváží prádlo a podle naměřených hodnot nastaví optimální spotřebu vody a délku pracího cyklu.

LG F72J7HG2W má tichý motor Inverter Direct Drive

 Spolehlivý a velmi tichý motor Inverter Direct Drive se řadí mezi nejspolehlivější motory na trhu. Motor je přímo připojen k bubnu, což umožňuje efektivně minimalizovat nežádoucí vibrace pračky. Díky vysoké spolehlivosti na invertorový motor LG poskytuje záruku 10 let.

Parní program pračky LG F72J7HG2W je ideální pro alergiky

Pračka se sušičkou LG F72J7HG2W je vybavena speciálním programem pro alergiky, který využívá optimální řízení teploty a vysoce dezinfekční páru, která šetrně zbaví prádlo až 99,9 % alergenů včetně pachových roztočů. Díky tomu vytvoříte u vás doma zdravější prostředí, ve kterém se vám bude mnohem lépe dýchat.

Chytrá technologie spotřebičů LG Smart ThinQ

Spotřebič snadno propojíte s vašim mobilním telefonem prostřednictvím bezdrátového Wi-Fi rozhraní. V mobilní aplikaci následně můžete vybírat z 20 různých cyklů, jejichž nabídka je neustále aktualizovaná. Mobilní aplikace rovněž nabízí přehledné sledování spotřeby energie a funkci Smart Diagnosis, která vám pomůže vyřešit případné poruchy.

Přidejte zapomenuté prádlo do LG F72J7HG2W i během praní

Určitě znáte situaci, kdy zapnete pračku a po chvíli zjistíte, že jste zapomněli do bubnu vložit nějaký kus prádla. Parní pračka LG vyšla vstříc uživatelům a nyní umožňuje vložit prádlo i během pracího procesu. Stačí pouze stisknout tlačítko "Přidat prádlo". U programů Bavlna, Smíšené prádlo, Syntetika a Rychlý 14 se dvířka okamžitě otevřou i během praní.*

*V závislosti na množství a typu prádla se zámek dveří nemusí odemknout. Pokud je teplota vody vyšší než 40°C, dveře se neodemknou kvůli bezpečnosti.

  • Produkt byl testován výrobcem, proto je možné, že při přepravě dojde k úniku vody.
  • U vybraných spotřebičů si můžete při volbě dopravy zaškrtnout možnost "Odvoz starého spotřebiče". Více informací zde

Parametry a specifikace

Maximální otáčky při odstřeďování
1 200 ot/min Hotovo!
Typ modelu
Samostatně stojící model Hotovo!
Hmotnost
62 kg Hotovo!
Délka přívodní hadice
1,25 m Hotovo!
Délka odpadní hadice
1,54 m (1,54 m) Hotovo!

Hmotnost

Hmotnost
62 kg Hotovo!

Délka hadice

Délka přívodní hadice
1,25 m Hotovo!
Délka odpadní hadice
1,54 m (1,54 m) Hotovo!

Energetické parametry pračky 2021

Energetická třída
B Hotovo!

Vlastnosti

Provedení pračky
Se sušičkou Hotovo!
Plnění
Přední plnění Hotovo!
Typ modelu
Samostatně stojící model Hotovo!
Maximální otáčky při odstřeďování
1 200 ot/min Hotovo!

Rozměry pračky

Velikost (hloubka)
Úzké (do 50 cm) Hotovo!
Hloubka
45 cm Hotovo!
Šířka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Funkce

Funkce pračky
Parní program, Invertorový motor, Váhová automatika, Odložený start, Rychlý program, Displej, Přidání prádla v průběhu praní, Ovládaní mobilem, Dětská pojistka Hotovo!

Barva pračky

Barva
Bílá Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:
» Všechny pračky
  • Od října 2020 můžou vybrané produkty přijít s dvěma energetickými štítky v balení, není to chyba - v roce 2021 nás čeká tzv. přeštítkování. K vybraným produktům tak můžete obdržet nový i starý energetický štítek.
  • Produkt byl testován výrobcem, proto je možné, že při přepravě dojde k úniku vody.

» Všechny pračky » Všechny smart pračky
» Všechny pračky se sušičkou
  • Od října 2020 můžou vybrané produkty přijít s dvěma energetickými štítky v balení, není to chyba - v roce 2021 nás čeká tzv. přeštítkování. K vybraným produktům tak můžete obdržet nový i starý energetický štítek.
  • Produkt byl testován výrobcem, proto je možné, že při přepravě dojde k úniku vody.
» Všechny pračky » Všechny pračky s předním plněním
» Všechny úzké pračky slim
» Všechny pračky

Všechny pračky do 6 kg náplně, pračky s náplní 7-9 kg  a úzké pračky slim

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý deň. V návode sa píše, že práčka prestane po niekoľkých cykloch smrdieť za spálenou gumou. Keďže som absolvoval asi 30 cyklov a intenzita sa nezmenila, rád by som si ozrejmil, či ide o vtip.

Dobrý den, kde má prosím pračka filtr - vzadu či vpředu ? A Jakým způsobem a kde se vylévá voda ze sušičky ? Případně nabízíte nějaký model úzké pračky se sušičkou, kde se obojí dá vyndat zepředu ? Jde mi o to, že díky prostoru mám pračku zasunutou v lince, není tedy pro mě moc reálné ji vždy vytahovat :) Děkuji.

Dobrý den, dle stránek Lgproradost.cz je tato pračka se sušičkou zařazena do cashbacku. Na Vašich stránkách, ale v přehledu není uvedena. Jaká je tedy skutečnost. Dekuji

Ještě jednu věc bych potřeboval prosím vědět, zda má pračka parní program, na stránce píšou že tam je ale tady nikdo psal že tam není, tak jak je to prosím Vás.. Děkuji...

Dobrý den, může mi prosím nikdo říct, jestli je pračka v Češtině? Moc děkuji..

Je skutečná hloubka pračky 45 cm nebo je k ní + něco?děkuju

Mozem pracku pri prenasani vyklopit na zadnu stranu alebo sa smie prenasat len "na stojaka"? dakujem

Dobrý den,lze do tohoto spotřebiče používat aviváž? V případě samostatné sušičky by se to nemělo,tak by mě zajímalo,jak je to u těchto kombinovaných spotřebičů. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, má pračka programy nadepsané v češtině? děkuji

Dobry den. Poskytujete aj sluzbu zapojenia spotrebica tak, ako v Cechach?

Diskuze a poradna k LG F72J7HG2W
Příslušenství pro LG F72J7HG2W Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG F72J7HG2W.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací