PET AD homeoffice

Lucaffé POD DECAFFEINATO 150 porcí 7g

Zobrazit katalog
Lucaffé POD DECAFFEINATO 150 porcí 7g
Kávové kapsle bez kofeinu
Kód:  PZ1140b Prod. číslo:  V6413
Lucaffé POD DECAFFEINATO 150 porcí 7g Prodej skončil

Lucaffé POD DECAFFEINATO 150 porcí 7g

Nemůžete si dopřát šálek kvalitní kávy kvůli kofeinu? Řešení vám nabízí LUCAFFÉ POD DECAFFEINATO, lahodná směs bez kofeinu, tvořená z nejsladších a nejkrémovějších druhů kávy! Velmi sladká chuť, plné tělo, optimální krém a výrazné aroma vám umožní vychutnat si skvělou kávu bez nežádoucího vedlejšího vlivu kofeinu. Vytvořte si zásobu této jedinečné kávy a pozvěte známé. Budete překvapeni, kolik lidí z vašeho okolí pije kávu bez kofeinu! Užívejte si s přáteli kvalitní chuť i aroma bez kompromisů. Kávové kapsle jsou určeny pro automaty na kávu a přístroje na espresso. Nyní ve výhodném větším balení 150 porcí.

Vlastnosti kávy

  • Směs vybrané kávy bez obsahu kofeinu
  • Velmi sladká chuť
  • Bohatá krémová pěna
  • Výrazné aroma
  • Obsahuje pouze nejkvalitnější zrna druhu Arabica, která jsou zbavena kofeinu

Balení v kapslích

Vysoce ekologické balení v papírových kapslích obsahuje přesné množství kávy vždy na jednu porci, je biologicky rozložitelné a papír působí jako filtr na tuky, bakterie a ostatní zbytky. Kapsle jsou baleny samostatně v ochranné atmosféře, jejich obsah si tak zachovává vůni až do okamžiku otevření. 
 

Obsah balení
150 porcí 7 g

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Lucaffé POD DECAFFEINATO 150 porcí 7g
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lucaffé POD DECAFFEINATO 150 porcií 7g. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lucaffe POD Decaffeinato 150 Portionen 7 g. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lucaffe POD Decaffeinato 150 Portionen 7 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lucaffé POD DECAFFEINATO 150 porcí 7g.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací