Rapture Dvouletá záruka pro firmy

Mad Catz R.A.T. 9 červená

Zobrazit katalog
Mad Catz R.A.T. 9 červená
4,5 2 hodnocení
Herní myš bezdrátová, RAT 9, Gaming Laser 6400dpi možnost nastavení dle velikosti dlaně s výměnným gripem a vyvažovacími závažími, 7 tlačítek (5 programovatelných), akcelerace až 50G, USB 2.0 se zlaceným konektorem
Kód:  MH701ad2 Prod. číslo:  MCB437090013/02/1 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Mad Catz R.A.T. 9 červená

Nejvyšší model z kolekce prvotřídních a do detailu zpracovaných herních myší z kolekce Cyborg R.A.T. Tato myš futuristického designu je primárně určená pro nekompromisní hráče počítačových her, kteří při své oblíbené činnosti ocení a využijí všechny nadstandardní parametry tohoto modelu. Je v bezdrátovém provedení, avšak i tak si zachovává excelentní hodnoty odezvy kabelových myší, o což se stará dok s citlivým 2,4GHz vysílačem. Dok zároveň slouží jako nabíječka dvou přídavných dobíjecích Li-Ion článků.

Klíčové vlastnosti

  • Mimořádně přizpůsobitelná myš
  • Grip přizpůsobitelný pro každou ruku
  • Optimální váha díky závažím
  • Bezdrátové spojení s krátkou odezvou
  • Výkonný senzor (až 6400 dpi, 50G)
  • Programovatelná tlačítka 
  • Software pro přehledné nastavení

Mimořádně flexibilní

Myš vyhoví každému hráči, neboť se nad konkurencí vyzdvihuje možností nastavení délky její konstrukce, přizpůsobením hmotnosti pomocí pěti 6gramových závažíček a výměnnými, nastavitelnými gripy pro komfortní ovládání. Model dále zaujme 7 tlačítky, z nichž 5 je uživatelsky programovatelných. Vy si tak můžete vytvořit herní profil přesně na míru a to opět pomocí již zmiňovaného přiloženého softwaru. Význačné rysy této myši uzavírá přítomnost zlaceného konektoru, který zajistí spolehlivé připojení a delší životnost myši.

I nejjemnější pohyb

Myš disponuje laserovým senzorem s funkcí Always On. Ta zaručuje, že je senzor neustále aktivní a je tedy schopen okamžitě reagovat na pohyb. Díky dodávanému softwaru lze mimo jiné ultra jemně měnit rozlišení senzoru v extrémně širokém rozsahu 25 až 6400 dpi po 25dpi krocích. Myš se dále vyznačuje akcelerací až do 50G a vysokou podporou pracovní frekvence USB 2.0 portu, kam je připojována. Její hodnota je 1000 Hz (1 ms), což je velice potěšitelná frekvence zvláště při hraní FPS akcí, kde záleží na každé milisekundě.


Parametry a specifikace

Rozhraní
Bezdrátový USB přijímač Hotovo!
Typ
Herní Hotovo!
Určení
Pro praváky Hotovo!
Citlivost
6 400 DPI Hotovo!

Připojení

Rozhraní
Bezdrátový USB přijímač Hotovo!

Použití myši

Typ
Herní Hotovo!
Určení
Pro praváky Hotovo!

Senzor

Citlivost
6 400 DPI Hotovo!

Tlačítka myši

Počet tlačítek
Hotovo!

Barva

Barva
Červená Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:
» Všechny bezdrátové herní myši
» Všechny herní myši
» Všechny bezdrátové myši

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den,je někde servis těchto myší ? děkuji za info.

pro ty kteri hledaji ovladace/utilitku Odkaz do neznáma vsechny najdete na softpedia

Dají se dokoupit baterie?

Diskuze a poradna k Mad Catz R.A.T. 9 červená
Příslušenství pro Mad Catz R.A.T. 9 červená Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mad Catz R.A.T. 9 červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz R.A.T. 9 rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz R.A.T. 9 rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mad Catz R.A.T. 9 piros.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací