Dvouletá záruka pro firmy Opalovací přípravky

ASTRID Ultra Repair kazeta

Zobrazit katalog
ASTRID Ultra Repair kazeta
Dárková kosmetická sada obsahuje: Denní krém 50 ml + Noční krém 50 ml
Kód:  VBAL0548 Prod. číslo:  8592297001744 Stránky výrobce
ASTRID Ultra Repair kazeta Prodej skončil

ASTRID Ultra Repair kazeta

Dárková sada Astrid Ultra Repair nabízí ve výhodném balení denní a noční krém. Řada Ultra Repair obsahuje vylepšený Duo hyaluronový komplex, který vyhlazuje vrchní a zlepšuje pružnost a pevnost spodní vrstvy pokožky. Komplex Hydroviton Plus udržuje optimální hladinu hydratace pleti a zanechává jí hedvábně jemnou a elastickou. Denní krém obsahuje navíc OF 10, které chrání pokožku před nepříznivými vlivy slunečního záření. Kombinovaná péče přes den a v noci přispívá k mladistvému vzhledu a zpevnění pokožky. Řada Ultra Repair je doporučena ženám od 40 do 50 let. Je vhodným dárkem pro každou ženu, která chce o sebe pečovat.

Klíčové vlastnosti dárkové sady Astrid Ultra Repair

  • Dárková sada Astrid Ultra Repair
  • Obsahuje vylepšený duo Hyaluronový komplex
  • Komplex Hydroviton Plus optimalizuje hydrataci pokožky
  • Denní krém navíc obsahuje OF 10
  • Určeno ženy od 40 do 50 let
  • Sada obsahuje: denní krém 50 ml + noční krém 50 ml

Použití:
Denní krém: Aplikujte každý den ráno na důkladně vyčištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu. Vyhněte se oblasti kolem očí.
Noční krém: Aplikujte každý večer na důkladně vyčištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu. Vyhněte se oblasti kolem očí.

Složení:
Denní krém: Aqua, Glyceryl Stearate, Ethylhexyl Salicylate, Glycerin, Petrolatum, Octocrylene, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Paraffinum Liquidum, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ceteareth-20, Peg-100 Stearate, Cetyl Palmitate, Ethylhexyl Triazone, Ceteareth-12, Panthenol, Ethylhexyl Palmitate, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Capryloyl Glycine, Glucomannan, Trihydroxystearin, Glucose, Fructose, Urea, Maltose, Sodium PCA, Trehalose, Allantoin, Carbomer, Glyceryl Laurate, Tocopherol, Peg-8, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Tetrasodium EDTA, Parfum, Pentylene Glycol, Citric Acid, Ascorbic Acid, Ascorbyl Palmitate, Phenoxyethanol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Citronellol, Sodium Hydroxide

Noční krém: Aqua, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearate, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Cetyl Palmitate, Glycerin, Ceteareth-20, Peg-100 Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Ceteareth-12, Panthenol, Ethylhexyl Palmitate, Sodium Hyaluronate, Trihydroxystearin, Tocopheryl Acetate, Glucomannan, Carbomer, Glucose, Fructose, Urea, Maltose, Sodium PCA, Trehalose, Allantoin, Sodium Lactate, Tocopherol, Glyceryl Laurate, Pentylene Glycol, Peg-8, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA, Parfum, Citrc Acid, Ascorbic Acid, Ascorbyl Palmitate, Phenoxyethanol, Hexyl Cinanamal, Benzyl Salicylate, Linalool, Limoene, Citronelool, Sodium Hydroxide

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro ASTRID Ultra Repair kazeta Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASTRID Ultra Repair kazeta.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací