Dějiny jídla ve 100 receptech

Zobrazit katalog

Dějiny jídla ve 100 receptech E-kniha, česky

0
Elektronická kniha, 2014, česky, 360 stran
Jazyk:
Prodej skončil
Dostupné pro elektronické čtečky Dostupné na webu Dostupné na iOS Dostupné na Androidu Dostupné na Windows Phone
Cena s DPH 248,-
Hlídat dostupnost Zobrazit alternativy Nakupujte jedním klikem bez nutnosti opakovaně vybírat dopravu a platbu
Kód:  EK11543 ISBN: 9788025713419
Helpdesk Vytisknout
Porovnat s alternativami

Alternativy

Mycelium II: Led pod kůží

Druhý díl skvělé fantasy románové ságy, odehrávající se v polovině třetího tisíciletí ve Sluneční soustavě.Druhý díl skvělé fantasy románové ságy,...

198 Kč
Fantasy
Vejce a já

Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací...

178 Kč
Humor, satira
Dusím se ve vlastní šťávě

Autorčin poslední román, který vyšel v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal. Betty MacDonaldová (1908-1958) napsala za...

148 Kč
Romantika
Mrtvý na Pekelném vrchu

Historická detektivka s prvky špionáže a konspiračního thrilleru, ale i hororu, mysteriózního či dobrodružného románu od hvězdy české a...

189 Kč
Detektivky
Bosá královna

Falconesův román nás zavádí do 18. století, doby plné předsudků a nesnášenlivosti. Kdo jiný by mohl být jeho hrdiny než představitelé dvou...

198 Kč
Historické
Mycelium III: Pád do temnot

Třetí díl skvělé fantasy románové ságy, odehrávající se v polovině třetího tisíciletí ve Sluneční soustavě. Sága Mycelium má pět svazků – románů,...

198 Kč
Sci-fi
Dějiny jídla ve 100 receptech Prodej skončil

Kniha nezůstává nic dlužna svému názvu: autor shromáždil pozoruhodné a význačné recepty, počínaje jednoduchými pokrmy z Bible a klínopisných tabulek a konče haute cuisine moderní doby. Postupuje chronologicky, počínaje chlebem ze starověkého Egypta, putuje po všech kulturách a regionech, všímá si zmínek o jídle v antických pramenech i severských ságách, zmiňuje přelomové i nadčasové kuchařské knihy, jmenuje osobnosti jako Brillat-Savarin nebo Julie Childová.

Nejde o kuchařku, nikdo netvrdí, že všechna jídla, o kterých Sitwell píše, si čtenář může i uvařit, ale o zábavné a překvapivé nahlédnutí do dějin člověka a jeho kultury.

***

"William Sitwell patří ve svém oboru ke špičce. Svá pojednání o jídlech, která tvořila historii, sepsal šťavnatě a servíruje opulentně."
The Times

***

VELIKOST SOUBORU EPUB JE 15 MB. VELIKOST SOUBORU PDF JE 14 MB.

Tipy na letní čtení

Knihy můžete číst v aplikaci Alza Media. Přečtěte si více o použitých formátech a ochranách e-knih.

Ukázky ke stažení:

Email (Kindle účet): Jak nastavit Kindle pro posílání knih
Při dalším nákupu zaslat knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Jak nastavit PocketBook
Při dalším nákupu zaslat knihu automaticky Jak nastavit PocketBook

Parametry a specifikace

Dostupný formát
ePUB, Kindle (Mobi), PDF Hotovo!
Druh ochrany
Social DRM Hotovo!
Ukázky
ePub, Mobi, PDF Hotovo!
Autor
William Sitwell Hotovo!
Jazyk
česky Hotovo!
Počet stran
360 stran Hotovo!
Rok vydání
2014 Hotovo!
Nakladatel
Argo Hotovo!
Více parametrů

Online chat

Vážený zákazníku, pokud máte dotazy ke službe, můžete je s námi vyřešit online. V případě že chcete chat využít přihlaste se prosím.
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.

Mohlo by se vám líbit

Pomozte ostatním při výběru
Napsat recenzi

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB9