Dějiny jídla ve 100 receptech

Zobrazit katalog

Dějiny jídla ve 100 receptech

0
Elektronická kniha
2014, česky, 360 stran
Prodej skončil
Dostupné pro elektronické čtečky Dostupné na webu Dostupné na iOS Dostupné na Androidu Dostupné na Windows Phone
Cena s DPH 248,-
Hlídat dostupnost Zobrazit alternativy Nakupujte jedním klikem bez nutnosti opakovaně vybírat dopravu a platbu
Kód:  EK11543 ISBN: 9788025713419
Helpdesk Vytisknout
Porovnat s alternativami

Alternativy

Vysněný život Ernesta G.

Josef Kaplan, český lékař židovského původu, který v třicátých letech 20. století vystuduje v Paříži, válku a antisemitské běsnění přečká v...

198 Kč
Historické
Malevil

Skupinka lidí shromážděných zcela náhodou ve sklepě středověké tvrze Malevil náhodou přežije výbuch atomové bomby. Děsivá katastrofa...

198 Kč
Sci-fi
Tony & Susan

Wrightova kniha jsou dva rományv jednom: strhující thriller o Tonym, a všednodenní soukromé drama Susan. Oba jsou stejně čtivé a jejich spojení má...

198 Kč
Thrillery
Léta s Top Gear

Špičková novinařina a osobité názory na automobilový průmysl a spousta nekorektního humoru. Ale nejen to. Také se nám tu otevírá „svět podle...

198 Kč
Auto & moto
Když mrtví mládnou

Sci-fi román plný černého humoru o světě, kde se všechno zvrtlo tak, že čas běží obráceně. Následkem bizarního vědeckého experimentu totiž dojde na...

178 Kč
Sci-fi
Tisíce planoucích sluncí

Druhá kniha a světový bestseler Khaleda Hosseiniho přináší příběh dvou žen, jejich zamotaných, dramatických a více či méně tragických životů na...

198 Kč
Romány
Všechno příslušenství
Dějiny jídla ve 100 receptech Prodej skončil

Kniha nezůstává nic dlužna svému názvu: autor shromáždil pozoruhodné a význačné recepty, počínaje jednoduchými pokrmy z Bible a klínopisných tabulek a konče haute cuisine moderní doby. Postupuje chronologicky, počínaje chlebem ze starověkého Egypta, putuje po všech kulturách a regionech, všímá si zmínek o jídle v antických pramenech i severských ságách, zmiňuje přelomové i nadčasové kuchařské knihy, jmenuje osobnosti jako Brillat-Savarin nebo Julie Childová.

Nejde o kuchařku, nikdo netvrdí, že všechna jídla, o kterých Sitwell píše, si čtenář může i uvařit, ale o zábavné a překvapivé nahlédnutí do dějin člověka a jeho kultury.

***

"William Sitwell patří ve svém oboru ke špičce. Svá pojednání o jídlech, která tvořila historii, sepsal šťavnatě a servíruje opulentně."
The Times

***

VELIKOST SOUBORU EPUB JE 15 MB. VELIKOST SOUBORU PDF JE 14 MB.

Tipy na letní čtení
Literární inspirace na cesty Evropou

Knihy můžete číst v aplikaci Alza Media. Přečtěte si více o použitých formátech a ochranách e-knih.

Ukázky ke stažení:

Email (Kindle účet): Jak nastavit Kindle pro posílání knih
Při dalším nákupu zaslat knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Jak nastavit PocketBook
Při dalším nákupu zaslat knihu automaticky Jak nastavit PocketBook

Parametry a specifikace

Dostupný formát
ePUB, Kindle (Mobi), PDF Hotovo!
Druh ochrany
Social DRM Hotovo!
Ukázky
ePub, Mobi, PDF Hotovo!
Autor
William Sitwell Hotovo!
Jazyk
česky Hotovo!
Počet stran
360 stran Hotovo!
Rok vydání
2014 Hotovo!
Nakladatel
Argo Hotovo!
Více parametrů

Online chat

Vážený zákazníku, pokud máte dotazy ke službe, můžete je s námi vyřešit online. V případě že chcete chat využít přihlaste se prosím.
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.

Mohlo by se vám líbit

Pomozte ostatním při výběru
Napsat recenzi

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB14