Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

Hotel Giant 2

Zobrazit katalog
Hotel Giant 2
Hra na PC - elektronická licence, instalace ke stažení
Kód:  DG324

Hotel Giant 2

Cílem hry Hotel Giant 2 je postavit nejluxusnější a nejziskovější hotel na světě, do kterého budou jezdit turisté z celého světa. Svůj hotel můžete umístit do několika zajímavých destinací, jako je Paříž, Řím, Los Angeles či exotický ostrov Inagua, což je jeden z ostrovů Bahamského souostroví. Na výběr je celkem sedm lokalit, takže si vybere opravdu každý. Svůj nový hotel však musíte také vybavit. Vybrat si můžete z více než 1400 předmětů, od nábytku a dekorací až po vybavení kuchyně nebo výběru kapely, která bude bavit vaše hosty na večerních zábavách.



Při provozu hotelu si však musíte také všímat, co vaše hosty nejvíce zajímá nebo naopak z čeho mají špatnou náladu a co nejlépe reagovat na jejich potřeby. Pokud se vám to povede, hosté se k vám budou rádi vracet a z vašeho hotelu se stane velmi prosperující podnik. Vaším úkolem bude také najímání nových zaměstnanců, jejich trénink a následné dirigování jejich činnosti, aby vše klapalo jak má. Hra obsahuje kampaň, která nabízí několik odlišných misí, po jejichž splnění se z vás stane opravdový hotelový král.

Parametry a specifikace:
Platforma: PC, elektronická licence
Žánr: Strategie
Hodnocení PEGI: 3+

Systémové požadavky:

Operační systém: Windows 98/2000/ME/XP/Vista
Procesor: Jedno jádro 1.5GHz
512MB RAM
2GB volného místa na disku
256MB Nvidia GeForce 5/ATI Radeon 9
DirectX 9 Kompatibilní zvuková karta
Přečíst více
Poznámka:
Pozor, některé hry mohou vyžadovat:
  • registraci u digitální distribuční služby - MS Store, Origin, Steam, Uplay apod. (návod naleznete v našem článku uplatnění elektronických licencí).
  • širokopásmové připojení k internetu pro hraní, úvodní nastavení, aktualizace či další funkce
  • placení měsíčních poplatků za online hraní ve více hráčích (Xbox Live, PlayStation Plus apod.)
» Všechny Všechny hry
» Všechny simulátory
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Hotel Giant 2
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací