AlzaPlus+ knihy ctvrte_kridlo_fkp

Pád FIFA

Zobrazit katalog
Pád FIFA E-kniha, Česky
Elektronická kniha
Autor: David Conn
2018, Česky, 341 stran
Kód:  EK26838 ISBN: 978-80-757-7469-9

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Pád FIFA Prodej skončil

Pád FIFA

Fotbalu a politice přece rozumí každý. Občas však jedno od druhého nejde rozlišit...

Když bývalý prezident FIFA Sepp Blatter oznámil, že mistrovství světa ve fotbale se bude v roce 2022 konat v nesnesitelně rozpáleném Kataru, i naprostý laik pochopil, že s organizací světové ho fotbalu je něco zásadně v nepořádku. Policejní zátah v roce 2015 toto široce sdílené podezření potvrdil. Během mezinárodní akce bylo tehdy zatčeno a obviněno z korupce sedmadvacet vysoce postavených funkcionářů FIFA.

David Conn se dlouhodobě věnuje tématu korupce a politikaření v nejvyšších patrech světového fotbalu. Pád FIFA je výsledkem jeho mnohaletého úsilí, v němž popisuje začátky světové fotbalové federace i její trpký rozklad, líčí portréty padlých hvězd, jako jsou Michel Platini nebo Franz Beckenbauer, a zpovídá i samotného Blattera.

Napsali o knize Pád FIFA

"Kniha sílí s každou stránkou, vrší na sebe zradu za zradou a obsáhne i jeden z Connových dětských idolů — německého hráče Franze Beckenbauera."

The Guardian

"Times Conn, novinář z britského Guardianu, s houževnatou chladnokrevností a sebejistotou odkrývá temný svět peněz v příběhu krásné, ale zkažené hry."

The Observer

"Výborné!"

The Sunday 

Ukázky ke stažení:

Email (Kindle účet): Jak nastavit Kindle pro posílání knih
Při dalším nákupu zaslat knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Jak nastavit PocketBook
Při dalším nákupu zaslat knihu automaticky Jak nastavit PocketBook

Parametry a specifikace

Porovnat
Více parametrů
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací