Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

MIELE Vůně AQUA

Zobrazit katalog
MIELE Vůně AQUA
4,0 2 hodnocení
do všech sušiček prádla Miele, které mají odpovídající předvybavení v sítku na zachycení vláken
Kód:  Mie120 Prod. číslo:  9428870 Stránky výrobce
MIELE Vůně AQUA Prodej skončil

MIELE Vůně AQUA

Miele Vůně AQUA určená do sušiček prádla značky Miele má svěží a čistou vůni, která vaše prádlo krásně provoní. Nádherná vůně byla vyvinuta specialisty na výrobu parfémů v Provence speciálně do sušiček značky MieleVůně se lehce a rovnoměrně do prádla během procesu sušení rozptýlí, zahalí ho svou vůní a zanechá ho hedvábně hebké, voňavé a nadýchané. Flakón s vůní vám vydrží na cca 50 cyklů sušení prádla, vaše prádlo bude příjemně vonět po dobu až 4 týdnů. Dodejte vašemu prádlu svěží vůni mořského vánku, kterou si oblíbí celá vaše rodina.

Použití:
Flakón s vůní vložte do sušičky prádla do lehce přístupného sítka na zachycení vláken. Otáčením flakónu můžete sami intenzitu vůně nastavit a regulovat. Přípravek můžete použít do všech sušiček prádla značky Miele, které mají odpovídající předvybavení v sítku na zachycení vláken. Nehodí se do odtahových sušiček prádla.

Objem:
12,5 ml

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIELE Vôňa AQUA.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací