AP+ nový vizuál Nákupy pod palcem s aplikací Alza

MORA IS 985 MI

Zobrazit katalog
MORA IS 985 MI
Sporák elektrický se sklokeramickou deskou, šířka 50cm, energetická třída A, 4 zóny, Water Clean, Cmax, multifunkční trouba, gril, ukazatel zbytkového tepla, barva nerez
Kód:  FAV1015a2 Prod. číslo:  IS985MI Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

MORA IS 985 MI

Elektrický sporák MORA IS 985 MI spadá do energetické třídy A a svou velikostí se řadí ke skupině 50 centimetrů širokých domácích spotřebičů. Sklokeramická indukční vařidlová deska nese 4 indukční varné zóny. Při vaření můžete využívat funkce přesné regulace teploty (50-250°C). Tato multifunkční trouba disponuje praktickými funkcemi, mezi které se řadí ukazatel zbytkového tepla, digitální časový spínač s hodinami nebo osvětlení trouby.


Díky systému CMax ušetříte čas při pečení, protože tento systém zajistí rychlý ohřev trouby do požadované teploty. Pro váš komfort je sporák opatřen speciálním zavíráním dvířek a nastavitelnými nožkami uvnitř něj. Sporák je v nerezovém provedení se zabudovaným Water clean systémem čištění založeném na odpařování čisté vody. Sporák můžete také využívat jako gril. Vedení v troubě je zajištěno drátěnými rošty a trouba je opatřena praktickým odkládacím prostorem (zásuvkou). Všechny hlavní části jsou ze 100% smaltu. Elektrický sporák MORA IS 985 MI je nepostradatelným pomocníkem do každé kuchyně.



 

  • U vybraných spotřebičů si můžete při volbě dopravy zaškrtnout možnost "Odvoz starého spotřebiče". Více informací zde

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro MORA IS 985 MI Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MORA IS 985 MI.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací