Rapture Aplikace

MSI Z370M GAMING PRO AC

Zobrazit katalog
MSI Z370M GAMING PRO AC
5 1 hodnocení
Základní deska Intel Z370, 2x PCIe x16, 2x PCIe x1, DDR4 4000+(OC), 4x SATA III, 2x M.2, USB 3.1 Gen 1, USB 3.1 Gen 2, Intel GLAN, Intel WiFi AC, BT 4.2, HDMI, DisplayPort, audio ALC1220, Red LED, mATX, sc1151 (pouze Coffee Lake)
Kód:  AA392v6j Prod. číslo:  Z370M GAMING PRO AC Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

MSI Z370M GAMING PRO AC

Společně s prvními procesory 8. generace Coffee Lake představil Intel také zcela novou čipovou sadu Z370. A právě ta je mozkem dokonalé základní desky MSI Z370M GAMING PRO AC, která je určená především náročnějším uživatelům. Se svými možnostmi tak představuje ideální volbu pro vytváření výkonných herních sestav využitelných jak k hraní her, tak k práci s náročným multimediálním obsahem.

Klíčové vlastnosti základní desky MSI Z370M GAMING PRO AC

  • Vysoce kvalitní čipset Intel Z370
  • Podpora nejnovějších procesorů Intel Coffee Lake
  • Deska je ve formátu Micro ATX
  • Mystic Light podsvícení s rozsáhlou barevnou paletou a rozličnými efekty
  • 4 sloty DDR4 s frekvencí až 4 000 MHz
  • Dvojice M.2 přenosových portů s rychlostí až 32 Gb/s
  • Rychlé USB 3.1 spolu s moderním USB typu C
  • Integrovaná rychlá WiFi 802.11ac s Bluetooth 4.2

Ideální deska do skříně s průhlednou bočnicí

MSI Z370M GAMING PRO AC je vybavena socketem LGA 1151, ve kterém si budou 14nm procesory Coffee Lake lebedit jako v bavlnce. Nesmí chybět ani čtveřice slotů pro paměťové moduly typu DDR4. Ty pracují na základní frekvenci 2 667 MHz. Je však podporováno i přetaktování až na hranici 4 000 MHz. To je zejména skvělá zpráva pro zkušené overlockery. Právě ti ocení i velmi povedený designový návrh celého PCB, které lze navíc efektně nasvítit libovolným odstínem v RGB rozsahu.

S čipsetem Intel Z370 na vlnách zářivého výkonu

K zapojení grafických karet poslouží sloty PCI Express 3.0. Při zapojení karet v režimu CrossFireX nebo SLI tedy dostanete možnost si vychutnat grafické rozlišení svých nejmodernějších her naplno. MSI Steel Armor má více a lépe spájených bodů, které zaručují větší odolnost a zároveň chrání proti elektromagnetickému rušení pro bezstarostný herní zážitek. Pokud od svých SSD disků očekáváte maximální rychlost, připojte je k jednomu, nebo rovnou dvěma M.2 slotům, jež jsou na této desce přítomny. Externí disky si budou užívat vysoké přenosové rychlosti díky přítomnosti USB 3.1 druhé generace, které se pyšní až ohromným zrychlením oproti generaci 2.0. požadované soubory se přenesou až 20× rychleji. Samosebou nechybí ani moderní USB typu C. 

Certifikováno pro herní nasazení

Každá deska je vyzkoušena více než 24hodinovým testováním, během kterého jsou hrány online i offline hry. Na konci testování jsou si pak vývojáři těchto desek jistí, že konfigurace sítě, příjem audia a celkový výkon jsou řádně vyladěny k dokonalosti, a vy si tím pádem užijete ten nejlepší herní zážitek. Certifikát obdrží pouze základní desky, které úspěšně projdou tímto testem. Až poté mohou být nazývány pravými herními deskami řady MSI Gaming.

Parametry a specifikace

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z370 Hotovo!
Formát základní desky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základní funkce
Integrovaná síťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Hotovo!
Provedení
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z370 Hotovo!

Formát a funkce

Formát základní desky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základní funkce
Integrovaná síťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Hotovo!

Operační paměť

Provedení
DIMM Hotovo!
Typ paměti
DDR4 Hotovo!
Počet slotů RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojení
Dual-Channel Hotovo!
Maximální frekvence (OC)
4 000 MHz Hotovo!

Pokročilé parametry

Pokročilé funkce
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Řadič RAID Hotovo!
Typ zvukové karty
Realtek ALC1220 Hotovo!
Počet kanálů zvukové karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externí
DisplayPort, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi konektor Hotovo!
Interní
M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.2 Gen 2
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Řada

Řada
MSI Gaming Hotovo!
Více parametrů

Tchajwanská společnost MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné místo ve světě IT především produkcí základních desek pro stolní počítače. Zaměřuje se však také na grafické karty, barebone počítače, notebooky, síťové produkty, servery a mnohé další počítačové komponenty. Produkty nesoucí značku MSI podporují nejmodernější technologie a dopřávají svým uživatelům potřebný výkon pro všechny typy nasazení. Zvláště intenzivně se MSI věnuje dnes tolik rostoucímu segmentu herních notebooků.

Poznámka:
» Všechny základní desky micro ATX

Tento výrobek není samostatně funkčním celkem a může vyžadovat odbornou montáž.


Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

zdravím pojde mi na tuto dosku procesor i3 9100F? a kraficka karta radeon rx470?

Dobrý deň! Chcem sa spýtať že táto Základná doska má červené podsvietenie?

Dobrý den Podporuje bluetooth na této desce koded apTx ? Děkuji Rosťa.

Dobrý den,, je tato deska kompatibilní s procesorem AMD Ryzen 5 1600?

Dobry den, chtel bych si poridit sestavu s procesorem i7-8700K. vybral jsem si desku Odkaz do neznáma a disk Odkaz do neznáma bude mozne na teto sestave pouzit hardwareove sifrovani celeho disku ? pripadne muzete navrhnout jinou kombinaci komponent ?

Diskuze a poradna k MSI Z370M GAMING PRO AC
Příslušenství pro MSI Z370M GAMING PRO AC Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Z370M GAMING PRO AC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Z370M GAMING PRO AC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Z370M GAMING PRO AC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI Z370M GAMING PRO AC.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací