AD květen univerzal Alzaboxy

Mythics Xbox Series X/S Double Docking Station

Zobrazit katalog
Mythics Xbox Series X/S Double Docking Station
Dokovací stanice - konektory
Kód:  KONIX23037 Prod. číslo:  KX-DCS-SERX
Mythics Xbox Series X/S Double Docking Station Prodej skončil

Mythics Xbox Series X/S Double Docking Station

Dokovací stanice Mythics Xbox Series X/S Double Docking Station ...

Mythics Xbox Series X/S Double Docking Station je nepostradatelným doplňkem notebooku. Především u kompaktních, skromněji vybavených počítačů skýtají výhody mnoha konektorů a zdířek. Značně zvýší univerzálnost notebooku, lépe díky nim zorganizujete pracovní stůl a od připojené elektroniky se pomocí nich dokážete odpojit doslova během okamžiku.

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Mythics Xbox Series X/S Double Docking Station Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mythics Xbox Series X / S Double Docking Station. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mythics Xbox Series X/S Double Docking Station. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mythics Xbox Series X/S Double Docking Station. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mythics Xbox Series X/S Double Docking Station.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací