PET Dvouletá záruka pro firmy

Native Union Dock Apple Watch Marble White

Zobrazit katalog
Native Union Dock Apple Watch Marble White
Dokovací stanice pro Apple Watch, luxusní provedení z vysoce kvalitního mramoru, možnost vertikálního i horizontálního umístěn, nabíjecí kabel není součástí balení
Kód:  NAT017c Prod. číslo:  DOCK-AW-MB-WHT Stránky výrobce
Native Union Dock Apple Watch Marble White Prodej skončil

Native Union Dock Apple Watch Marble White

Vlastníte chytré hodinky Apple Watch? Tak to by vám neměla chybět tato stylová dokovací stanice Native Union. Vypadá opravdu náramně a ať už ji budete mít doma či na pracovním stole v kanceláři, vždy bude působit opravdu krásným dojmem. Vytvoří tak elegantní a stabilní základ pro nabíjení vašich hodinek.

Tělo stanice je vyrobeno z toho nejjemnějšího mramoru a rameno z broušeného kovu. Navíc je magnetické, takže hodinky budou pevně držet na svém místě. Lze s ním i otáčet a snadno si tak můžete nastavit potřebný úhel, abyste měli potřebný obsah neustále na očích. Dokovací stanice pracuje s magnetickým nabíjecím kabelem, který je součástí dodávky hodinek Apple Watch.

Klíčové vlastnosti

  • Stylová dokovací stanice
  • Určeno pro všechny chytré hodinky Apple
  • Otočné rameno pro nastavení optimálního úhlu
  • Vertikální i horizontální použití
  • Magnetický nabíjecí kabel není součástí
  • Luxusní tělo z mramoru
Poznámka:

Při nákupu USB-C dokovací stanice nebo replikátoru portů je důležité mít na vědomí, že ne všechny notebooky nabíjí nebo přenáší obraz přes port USB-C. Pokud je to jeden z Vašich nákupních argumentů, je dobré si tuto vlastnost notebooku předem prověřit.

Pro připojení monitoru(ů) je důležité znát jejich počet, rozlišení, obnovovací frekvenci a konektor. Dokovací stanice a replikátory portů mají různé možnosti připojení a ne všechny konfigurace monitorů jsou všemi stanicemi podporovány. Může dojít například ke snížení rozlišení nebo obnovovací frekvence monitoru.

» Všechny dokovací stanice pro notebooky
» Všechny alternativní dokovací stanice

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Native Union Dock Apple Watch Marble White Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Native Union Dock Apple Watch Marble White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Native Union Dock Apple Watch Marble Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Native Union Dock Apple Watch Marble Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Native Union Dock Apple Watch Marble White.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací