AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Panasonic RP-HD605N hnědá

Zobrazit katalog
Panasonic RP-HD605N hnědá
Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, přes hlavu, okolo uší, uzavřená konstrukce, Bluetooth, aktivní potlačení hluku (ANC), frekvenční rozsah 4-40000 Hz, citlivost 99 dB/mW, impedance 38 Ohm, měnič 40 mm
Kód:  GZ816ic4 Prod. číslo:  RP-HD605NE-T Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Panasonic RP-HD605N hnědá


Prémiová bezdrátová sluchátka Panasonic RP-HD605N

Máme opravdovou lahůdku pro všechny vyznavače toho nejlepšího zvuku, kteří však nechtějí být většinu času spoutáni kabelem. Bezdrátová sluchátka Panasonic RP-HD605N jsou vybavena adaptivním systémem tlumení okolního hluku a mají čistý a kvalitní zvuk s vysokým rozlišením při bezdrátovém připojení přes Bluetooth.



Věrná kopie originální zvuku

U většiny bezdrátových sluchátek je na první poslech patrné, že dochází ke znatelnému poklesu kvality reprodukované hudby. To však není případ sluchátek Panasonic RP-HD605N. Jsou totiž plně kompatibilní s nejmodernějšími formáty LDAC a aptX HD, které podporují přenos zvuku ve vysokém rozlišení. Osazeny jsou sluchátka měniči o velikosti 40 mm s udávaným frekvenčním rozsahem 4 – 40 000 Hz.



Funkční gesta

V okamžiku, kdy je aktivní potlačení hluku a někdo s vámi chce mluvit, není třeba sluchátka sundávat z hlavy, postačí pouze celou pravou mušli překrýt dlaní, čímž aktivujete přenos vnějších zvuků přímo do sluchátka a zároveň se ztlumí přehrávaná hudba. Funkci Ambient Sound Enhancer si můžete nastavit tak, abyste okolní zvuky slyšeli po celou dobu, takže si sluchátka nemusíte sundávat pokaždé, když jdete ven. Nechybí ani podpora pro hlasové ovládání například pomocí asistentky Siri.



Panasonic RP-HD605N

Extrémní výdrž na baterii

Se zapnutým systémem potlačení okolního hluku vydrží přibližně 20 hodin čistého času přehrávání. Díky rychlonabíjení lze ale už po 15 minutách v dobíječce sluchátka používat další 2 hodiny.

Parametry a specifikace

Barva
Hnědá Hotovo!
Provedení
Okolo uší Hotovo!
Konstrukce
Uzavřená Hotovo!
Mikrofon
Ano Hotovo!
Typ připojení
Bluetooth Hotovo!

Barva

Barva
Hnědá Hotovo!

Typ sluchátek

Provedení
Okolo uší Hotovo!
Konstrukce
Uzavřená Hotovo!
Mikrofon
Ano Hotovo!

Připojení

Typ připojení
Bluetooth Hotovo!
Vedení kabelu
Jednostranné (do jedné mušle) Hotovo!
Odnímatelný kabel
Ano Hotovo!

Charakteristika sluchátek

Frekvence od
4 Hz Hotovo!
Frekvence do
40 000 Hz Hotovo!
Citlivost
99 dB/mW Hotovo!
Velikost měniče
40 mm Hotovo!
Impedance
38 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofonu

Hmotnost

Hmotnost
268 g Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den mají nabíjení přes usb-c děkuji

Dobry den, lze sluchatka otocit naplocho, aby se vesly do batuzku?

Diskuze a poradna k Panasonic RP-HD605N hnědá
Příslušenství pro Panasonic RP-HD605N hnědá Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic RP-HD605N hnedé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic RP-HD605N braun. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic RP-HD605N braun. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic RP-HD605N barna.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací