Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

Dvouletá záruka pro firmy Nákupy pod palcem s aplikací Alza

Prusa i3 MK2S

Zobrazit katalog
Prusa i3 MK2S
5 12 hodnocení
3D tiskárna - stavebnice, tisková plocha 250x 210x 200mm, celkový modelovací prostor 10500cm3, tloušťka vrstvy 0.05mm, tryska 0.4mm, tiskový materiál: struna 1.75mm ABS, PLA, PETT, HIPS, Laywood, Laybrick; technologie tisku FDM; LCD displej, čtečka SD, USB 2.0
Kód:  DF512 Prod. číslo:  PRI-MK2-KIT-ORG Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Prusa i3 MK2S

Prusa i3 MK2 je model od Josefa Průši s vylepšeními, abyste dosáhli větších objektů, kvalitněji a za kratší čas. Druhá verze má o 31 % větší pracovní plochu, je až o 40 % rychlejší, má plně automatickou kalibraci, novou vyhřívanou podložku a bezúdržbovou tiskovou plochu. Nové možnosti 3D tisku přetavíte do jedinečných předmětů a prototypů, jež zhotovíte na vlastním stole a s minimálními náklady oproti velkým produkčním strojům.

Klíčové vlastnosti

  • O 31 % větší pracovní plocha (10 500 cm3 = 25 × 21 × 20 cm), až o 40 % rychlejší tisk
  • Plně automatická kalibrace tiskové plochy a otevřený design pro snadnou manipulaci
  • Vyhřívaná podložka s kompenzací studených rohů pro rovnoměrné chladnutí
  • Bezúdržbová tisková plocha - žádné sklo, žádné lepidlo, žádný ABS juice
  • 0,4 mm tryska (jednoduše vyměnitelná) s výškou vrstvy od 0,05 mm pro 1,75 mm tiskovou strunu
  • Široká podpora materiálů - PLA, ABS, PET, HIPS, Flex PP, Ninjaflex, Laywood, Laybrick, Nylon, Bamboofill, Bronzefill, ASA, T-Glase, filamenty s uhlíkovým vláknem, polykarbonát...
  • Jednoduchý barevný tisk po vrstvách
  • Speciálně optimalizovaný firmware pro tichý tisk
  • Integrované LCD, tisk z SD karty nebo z počítače přes USB

Automatická 3D kalibrace a přesnost

Tiskárna využívá automatickou indukční kalibraci, kdy si tiskárna sama spočítá podle 9 bodů podložky i její zakřivení. Tiskárna pak automaticky kompenzuje rozdíly tak dobře, že podložka může být napevno přidělaná k rámu. Nové motory s integrovaným trapézovým šroubem bez spojky jsou výrazně přesnější a umožňují takzvaný hop, kdy se tryska během přejezdů mírně zvedne. To se projeví dokonalým povrchem včetně poslední vrstvy, neboť tryska nenarušuje povrch, a zanechá hezčí vizuální dojem.

Nová podložka

Po dlouhém experimentování byl nalezen dokonalý materiál, na kterém lze tvořit. Speciální polymer drží všechny používané tavné struny bez nutnosti přípravků, přežije zarytí horké trysky nebo kontakt se špachtlí. Tisková podložka je také konstrukčně kompletně předělaná, aby nedocházelo k přichycení objektů. Nyní má podložka několik zón s rozdílným výkonem, čímž se vyrovnala nižší teplota v rozích. Rovnoměrně prohřátá plocha znamená, že můžete tisknout i na okraji, aniž by byl následně problém s vyjmutím hotového díla.

Kompletní tiskové řešení

Jedná se o stavebnici, kterou si musíte sám složit. Ničeho se ale nebojte. Montáž je detailně zdokumentovaná v manuálu včetně ukázkových obrázků. Rozhodně vás nečeká žádné pájení nebo podobně. Stačí jen šroubování a zapojování konektorů. Samozřejmě nechybí veškeré potřebné nářadí pro instalaci, softwarové vybavení a kvalitní podpora samotného výrobce, díky čemuž si ho oblíbily uživatelé po celém světě.

Parametry a specifikace

Technologie 3D tisku
FDM Hotovo!
Průměr filamentu
1,75 mm Hotovo!
Hloubka
210 mm Hotovo!
Šířka
250 mm Hotovo!
Výška
200 mm Hotovo!

Technologie 3D tisku

Technologie 3D tisku
FDM Hotovo!

Vlastnosti tiskového materiálu

Průměr filamentu
1,75 mm Hotovo!

Tiskový prostor

Hloubka
210 mm Hotovo!
Šířka
250 mm Hotovo!
Výška
200 mm Hotovo!

Tloušťka vrstvy

Min. tloušťka vrstvy
0,05 mm Hotovo!

Počet hlav

Počet hlav
1 Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:
» Všechny 3D tiskárny

Chcete s námi diskutovat o 3D tisku a sledovat nejnovější trendy v oboru z první ruky? Připojte se do naší facebookové skupiny!

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, je obsahem baleni i 1kg tiskové struny jako v eshopu Prusa? Pokud ano, jakou má barvu a materiál? Dá se případně i zvolit? Děkuji.

Dobrý den, kdy plánujete upravit cenu? Výrobce aktuálně prodává za 15 990,-

Je oznámen nový model tiskárny a kdo si objednal v určitém období před oznámením původní tiskárnu přímo u výrobce dostane 50% slevu na upgrade. Bude možné slevu získat i nějakým způsobem přes Alzu, když jsem ji kupoval u Vás?

Jen pro informaci, tato tiskárna je aktuálně vystavena na showroomu v Holešovicích a je možné si prohlédnout tisk z materiálu PLA. Je to opravdu zážitek, doporučuji. ;-)

Zdravim, chcem sa spytat ci sa jedna o model MK2s alebo je to len MK2 ???

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli by bylo možné koupit 3D tiskárnu už složenou nebo by byl někdo kdo by ji složil děkuji za případnou odpověď.

Proč prodáváte toto zboží 4 x dráž než ve světě ?

Můžu se zeptat kde je ta sleva na tiskárnu?? Tet koukám na Josefa Prusu a tam ji má za stejnou cenu a nemá nani žádnou akci tak mě zajímá kde ty slevy berete

pokud by měl někdo zájem prodávám ji, složenou, měsíc starou, top stav

Dobrý den, o jakou verzi se jedná MK2s nebo jen MK2 děkuji.

123
Diskuze a poradna k Prusa i3 MK2S
Příslušenství pro Prusa i3 MK2S Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Prusa i3 MK2.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací