Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Doručení zdarma Pošli vedro k ledu

Recenze 55" Sony Bravia KD-55XF8596

Zobrazit katalog
55" Sony Bravia KD-55XF8596

Televize ANDROID SMART LED, 139cm, 4K Ultra HD, Motionflow XR 1000Hz (100Hz), HDR10, HLG, 4K HDR PROCESSOR X1, 4K X-Reality PRO, Triluminos Displej, Live Colour, Dynamické vylepšení kontrastu, 2x DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4x HDMI, 3x USB, CI+, DLNA, Bluetooth, WiFi, HBO GO, Miracast, HbbTV, USB HDD nahrávání, web prohlížeč, herní režim, dálkový ovladač pro hlasové ovládání, VESA, repro Bass Reflex 10W + 10W, A

4,3
Hodnotilo 20 uživatelů
5 13x
4 4x
3 1x
2 0x
1 2x
100+ zákazníků již zakoupilo
85 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Kateřina, Praha 10 19.11.2018
Tuto tv jsem koupila příteli jako dárek k narozeninám. Je velice spokojený, pořád kouká na veškeré sporty a hraje pořád nějaké hry. Nechala jsem si poradit a výběru nelitujeme.
 
Martin, Praha 5 19.11.2018
Nejlepší tv v poměru výkon cena.
 
Roman, Praha 9 15.04.2018
Přirozené barvy při vysílání. Luxusní podání sportovních přenosů. 10 z 10
Skvělý obraz Snadné ovládání Pěkný design Poměr cena kvalita
Petr, Beroun 26.03.2019
Dobrý obraz Horší zvuk
Karel, Nová Ves 30.01.2019
Super obraz k ps4 pro ideální nemá Voyo
Václav, Praha 6 17.06.2019
Kvalita obrazu, kvalita ovládání (rozpoznávání hlasu v češtině), možnosti připojení, streamování, Kompatibilita s Chromecast a po nainstalování AirScreen i AplePlay2 nic
Radek, Rožďalovice 05.12.2018
Obraz televize je perfektní, se zvukem je to o trochu horší. Nyní se televize prodává s externím repro, což je určitě dobrá volba. Největším nedostatkem je dálkový ovladač, který má navigační tlačítka blízko sebe a dochází tak k nechtěnému přepnutí. Proto nedoporučuji pro netechnické důchodce. Multimediální funkce jsou OK.
krásný obraz hezký zpracování horší zvuk (lze vylepšit externím repro) špatně uspořádaný tlačítka na DO
Štěpán, Čelákovice 11.01.2019
Skvělý obraz i rychlost tv Po pár týdnech jsem ji musel restartovat, nešly přepnout programy
Zákazník 18.12.2018
100Hz Krásný obraz IPS panel Zvuk plechový ale to už mají skoro všechny nové TV
Petr, Praha 6 09.12.2018
Výborný obraz Mnoho funkcí Možnost instalace aplikací Dokonalý přehrávač z USB - přehraje všechny formáty Dostatek HDMI a USB portů Nestabilní software - samovolně se resetuje, občas nejde zapnout, musí se odpojit od napájení, pak reset a zase funguje. U přístroje za tuto cenu nepřijatelné. Televizi budu vracet.
Jh 03.05.2019
  Každodenní restartování, při zapnutí se zobrazí TV program a po chvíli se zobrazí černá obrazovka a musí se znova vypnout a zapnout. Za tyto peníze jsem čekal funkční TV a ne televizi na kterou se bohužel nedá koukat
Alexandr, Teplice 1 17.12.2018
Flicker-free obraz Obstojné pozorovací úhly Sony ekosystém Obstojný kontrastní poměr (~1:850) Dobré podání barev IPS panel Na HDR slabé podsvícení EDGE lit
Firma, Zruč-Senec 15.12.2018
V obchodu je hodně málo aplikací. Systém je nestabilní. Za první týden používání 2x vytuhl tak, že pomohl jen reset do továrního nastavení. (následuje 10 minut nastavování)... TV budu vracet.
  Nestabilní systém. Omezené množství aplikací v obchodu.
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB7
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi