Léto s Alzou Cestování s dětmi

Recenze AXAGON RSI-X1

Zobrazit katalog
AXAGON RSI-X1 - Adaptér

Recenze AXAGON RSI-X1

Zajímají Vás názory a recenze na AXAGON RSI-X1? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 246 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AXAGON RSI-X1. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AXAGON RSI-X1 i vy.
339,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,5
Hodnotilo 246 zákazníků
Napsat recenzi
5 156 ×
4 63 ×
3 18 ×
2 5 ×
1 4 ×
1 000+ zákazníků již zakoupilo
89 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 03.10.2012
Zaklapni a zapomeň. Pro možnost propojení starých a nových rozhraní naprosto ideální.
 
Aleš, Jinočany 17.12.2012
Výborná obousměrná redukce, použitá dceři do starého PC, která naprosto vyřešila problém propojení rozdílných rozhraní. Snadné zapojení bez potřeby instalace ovladačů.
Zákazník, praha3 25.11.2012
Spuper spokojenost nemám vůbec ani ty nejmenší výhrady.
JednoduchostMožnost Zapojit bez instalace ovladačůVelikost
Zdeněk, Přezletice 22.10.2012
Ideální pro řešení v mezních situacích. Funguje skvěle. Ověřeno na platformě Intel D845GBV z roku 2003. Diopopručuji.
FunkčnostKompatibilitaCena
Firma, Rychnov u Jablonce nad Nisou 21.08.2012
skvělá věcička,funguje na jedničku
Lukáš, Praha 4 - Modřany 08.06.2012
Neměl už jsem na desce další SATA port a potřeboval jsem připojit DVD mechaniku tak jsem vyzkoušel tento způsob na desce jsem našel port IDE a ráno jsem objednal tuto redukci a za dvě hodiny už mi přišla SMS o doručení zásilky rychlost je velmi vysoká. Sice mi dalo velkou práci se dohrabat k dobrému rozmístění hardwaru v bedně ale ta redukce se jenom zapojí a nic se nemusí dělat ještě jsem neskoušel připojení IDE disku na SATA ale pevně věřím že nebudu muset dělat skoro nic jako nyní. Všechny čtyři palce co mám nahoru :-))
Jednoduchost Bezproblémové připojení Ideální pro po motherboardy s SATA i s IDE
Zdeněk, Moravany 17.09.2012
Skvele funguje pripojeni kdeceho. Vyborny vynalez
Vladimír, Vršce 77 11.03.2012
jednoduchostpřipojení bez problemu
Olga, Teplice 15.02.2012
Vynikající řešení pro motherboardy bez SATA řadiče i pro PATA zařízení
Jan, Brno 09.08.2014
funguje naprosto bez problemu, po prvnim pripojeni jsem naklonoval novy disk a mam jej jako systemovy
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi