Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Naše pobočky jsou otevřeny pro výdej zboží. Při jejich návštěvě dbejte pokynů obsluhy.

Vyzkoušejte bezpečné doručení zboží do jednoho z našich 451 AlzaBoxů.

Služby reklamace a vrácení zboží fungují beze změny.

Rychlé dárky do obálky Efektivní práce z domova

Recenze BRONDI FX-Dynamic

Zobrazit katalog
BRONDI FX-Dynamic - Vysílačky

Recenze BRONDI FX-Dynamic

Zajímají Vás názory a recenze na BRONDI FX-Dynamic? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 43 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s BRONDI FX-Dynamic. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na BRONDI FX-Dynamic i vy.

Uživatelské recenze

Markéta, Osek u Rokycan 26.05.2012
spokojnosť. Vyskúšané v KE. Jednoduché ovládanie. Spojenie vyskúšané z jednej strany( furča) na druhý koniec nad mestom ( KVP,OPTIMA) cca 6-8km .bez problémov. AK sú v ceste napr stromy aj tam to fungovalo ... už trochu horšie Ak som zašiel za vežiak tak pri tejto vzdialenosti už dosť záviselo od polohy ( zrejme hľadalo správny odraz)
 
Wořech 21.03.2013
Zaprvé - je to amatérská radiostanice s dosahem max. 12 Km, ale samozřejmě v čistém ničím nestíněném prostředí, tzn. žádné stavby, kopce, lesy atd. Dosah je za určitých podmínek možný i na vzdálenosti stovek Km. Zadruhé - vysílačky nejsou a ani nemají sloužit jako dětská chůvička. Slouží ke komunikaci mezi lidmi např.: na cestách, horolezectví, airsoftu a v neposlední řadě mezi lidmi zabývající se rádiovou komunikací na amatérské bázi. Zatřetí - než si koupíte PMR staničky, přečtěte si, jak se používají, jaké mají výhody a nevýhody či nebudete někomu rušit spojení. Zákon sice zohledňuje všeobecné podmínky pro používání PMR frekvencí, jsou však nepsaná a neméně důležitá pravidla pro jejich používání...
Fajn dosah, dobré zpracování, kvalitní vysílačky. Za tenhle peníz velmi dobrá koupě.
Ondřej, Šumice 26.01.2013
Dobrý dosah při velmi náročných klimatických podmínkách špatně čitelné
Firma, Čestlice 26.10.2012
Skvělý zvuk,dobrý dosah i výdrž baterií,jsem spokojen. Trochu větší prodleva modulace od okamžiku zaklíčování,ale v této cenové kategorii přijatelná. Je to jen věc zvyku.
Marek, Praha 7 - Holešovice 02.10.2012
Jednoduché použitíVýdrž bateriíDosah podle očekávání
Ondřej, Lipník nad Bečvou 04.07.2012
Vysílačku používáme na Airsoft. Zcela vyhovuje všem požadavkům a padne do taktické vesty. Kvalita zvuku výborná. Dosah zatím dostačující v terénu. V zástavbě je to horší, ale to je pochopitelné.Můžu jen doporučit
Zákazník 24.04.2012
Doporučuji
V této cenové kategorii, velmi slušný dosah a výbava.
hovno 13.10.2011
Tento produkt je jeden z nejlepších v této cenové kategorii. Perfektní pro hoby a možná i lehčí profi provozy. Super roger beep, funkce monitor a možnost nastavení tónů vyzvánění. Příjemné je i nastavení vibrace, vyzvánění, nebo kombinace obojího. Také 3 stupňová regulace citlivosti VOX režimu není k zahození. Hands free není úplně dokonalé, ale účel splní. Tělo radiostanic krásně padne do větší ruky. Povrch sice není úplně gumový, ale jedná se zřejmě o nějaký měkčený plast, který se ale perfektně drží a hlavně neklouže. Vše pěkně zpracované drží u na svém místě, nic nevrže a celková kvalita zpracování velice pěkná. Ještě stojí za zmínku systém zavírání baterií, který neni jen na takový ten klasický zobáček, ale po zastrčení krytu se zajistí ještě jakousi přezkou. Dle mého názoru velice povedené radiost
 
Zákazník 03.05.2011
Tento produkt je jeden z nejlepších v této cenové kategorii. Perfektní pro hoby a možná i lehčí profi provozy. Super roger beep, funkce monitor a možnost nastavení tónů vyzvánění. Příjemné je i nastavení vibrace, vyzvánění, nebo kombinace obojího. Také 3 stupňová regulace citlivosti VOX režimu není k zahození. Hands free není úplně dokonalé, ale účel splní. Tělo radiostanic krásně padne do větší ruky. Povrch sice není úplně gumový, ale jedná se zřejmě o nějaký měkčený plast, který se ale perfektně drží a hlavně neklouže. Vše pěkně zpracované drží u na svém místě, nic nevrže a celková kvalita zpracování velice pěkná. Ještě stojí za zmínku systém zavírání baterií, který neni jen na takový ten klasický zobáček, ale po zastrčení krytu se zajistí ještě jakousi přezkou. Dle mého názoru velice povedené radiostanice za příznivou cenu.
V této cenové kategorii asi nejlepši produkt.Relativně citlivý přijímací člen.Dosah v zástavbě na PMR nadprůměrný.Velmi dobře zpracovaný VOX.Roger beep.Vibační vyzvánění.Monitorování 2 kanálůScan všch kanálů. Trochu nepřehledné menu.
Zákazník 13.08.2011
Pro blízkou komunikaci, aby se nemuselo používat telefonu ideální. Výdrž baterií stačí na běžné používání. Jsem spokojený.
dobré držení, dosah signálu.
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi