Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

Cenové bomby Samsung Galaxy Watch5

Recenze Fitbit Charge 2

Zobrazit katalog
Fitbit Charge 2 - Fitness náramek

Recenze Fitbit Charge 2

Zajímají Vás názory a recenze na Fitbit Charge 2? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 203 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Fitbit Charge 2. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Fitbit Charge 2 i vy.

Uživatelské recenze

Andrea, Brno 10.10.2016
barva =) možnost výměny, a tím i snadné údržby náramku variabilita fcí, dotykový dislelej možnosti propojení s telefonem (přesné zobrazení grafů a aktivit), výber menu - designu displeje na náramku, počet fcí (stopky, hlídání spánkové aktivity, budík, hovory, sms, kalendář, čas, kroky, vzdálenost, ...) propojení s telefonem - příchozí hovory (vibrace + jméno), sms - jméno a část sms (opět možnost volby zobrazení) pohodlný na ruce, žádný ekzém ani alergie přehledný displej (datum, čas + výber fce - kroky, tep, poschodí, ....) možnost nastavení několika cílů (počet kroků za hodinu + upozornění, snížení váhy, cvičení....) za sebe doporučuji, jsme spokojena a mile překvapena (doba užívání 1 týden v době hodnocení) zapínání jako hodinky, lehký snadné ovládání výdrž na jedno nabití (nosím neustále) sms se zobrazí jen na chvíli (v době příchodu, ale nejsou to chytré hodinky, sms spíše výhodou) dosah přes Bluetooth cca 10m světlý pásek se častým nošením umaže (modrý viz obrázek,ale barva pěkná, snadno omyvatelný a výměnný) displej by mohl být odolnější vůči poškrábání (náramek je přeci jen na sport - zvýšená zátěž)
Firma, Rychnov nad Kněžnou 27.02.2017
Náramek používám cca 1 měsíc a zatím naprostá spokojenost.
funguje i s telefony, které nejsou uvedeny jako kompatibilní kvalitní zpracování výměnné pásky notifikace spolehlivost displej je třeba chránit fólií vodotěsnost :(
Firma, Praha 8 - Libeň 07.10.2016
Super. Funguje, meri, spojuje se, vse bez chyby. Konecne bezobsluzna vec tohoto druhu, ktera funguje a cloveka neprudi. A to uz jsem vyzousel s velmi negativnimi zavery polar, Mio, Apple a Suunto. Vzdy s tim byl nejaky problem, ktery me s*ral. Fitbit Charge 2 funguje bezchybne. Neni vodotesny, neda se s tim plavat. Jen vodeodolny.
Vojtěch, Čestlice 23.12.2017
Super funkce, přehledná appka Po delší době řemínek nějak nevydržel. Už se minto stalo potřetí
Michal Krakovka 04.11.2016
Následnovník Fitbit Charge HR. Oproti předchůdci přináší několik vylepšní a k lepšímu. Krásný OLED displej, někomu může vadit že není barevný, ale pro mě je v jednoduchosti krása. Menu náramku je jednoduché a příjemné, ovládání intuitivní, jen pokud čekáte dotykový dispej, tak není, reaguje na dotek, někdy má malé spoždění, ale v používání vůbec nevadí. Příjemnou změnou je i možnost měnit náramky, dokoupení různých barev a v provedení kůže je výborný nápad. Na ruce náramek nijak nepřekáží a je pohodlný. Oproti předchůdci je flexibilnější a příjemnější na ruce (předchozí verze trochu tuhá). Funkce: krokoměr, měření tepu, stopky, kvalita spánku, cvičení (posilování, běh, kolo, jóga, golf a další) info o volajícím, push up zprávy - kalendář a sms (vidíte jen kontakt a část zprávy (škoda že se neukládají a nelze je dohledat zpětně, nenávratně zmizí z náramku. Budík - vibrace na ruce :-) Aplikace mobil a PC: Velkou výhodou že je pro všechny platformy (android, Windows Mobile, iOS) velká nevýhoda, vše v Angličtině, ale uděláno přehledně a jednoduše. Výdrž na baterii 4 dny, v testech na youtube i 6 dní. Zatím lepší než předchůdce, jediná velká škoda, že je jen voděodolný, Fitbit sám doporučuje nesprchovat se, plavání už vůbec nezvládne. Ještě by Fitbit mohl přidat ovládání hudby na mobilu a je vše dokonalé :-)
Neustále měření tepu. Vyměnitelné pásky. Displej. Jednoduchost. Kvalita zpracování. Jen voděodolný. Ovládání hudby zatím není.
Hana, Ohnišov 10.09.2017
hezký, vyměnitelný pásek spousta funkcí displej zhasíná a rozsvěcí se pohybem ruky vzhůru - což je fajn, když máte krátký rukáv, ale když musíte nejdříve ten rukáv odhrnout, tak display zhasne a musíte pohyb opakovat nikde na fotce nebylo vidět, jak moc je měřič tepu vespod displeje velký - měla jsem ho doslova zarytý v ruce (při volnějším zapnutí, sklouzával náramek dolů) vyráběný pro větší ruce, pro mě by musel mít kratší displej tak o 4mm a jiné upevnění pásku
Anna, Hradec Králové 6 17.07.2017
Těšila jsem se na super náramek co bude pořádně počítat kroky, ale jsem zklamaná počítá je jen při hýbání rukou. Nedoporučila bych ho nikomu + občas vypadne párování s telefonem.
tep trasa vypadá krásně, je pohodlný v noci je strašně vidět snímání tepu zespodu bliká zeleně, je to otravné. Večer s přítelem udělám XXX kroků aniž bych chodila... vzbudím se s 50 kroky +-
Zakaznik 16.01.2017
skvelá výdrž batérie (v porovnaní s FB HR) veľký a dobre čitateľný display nové funkcie pre synchronizáciu s PC potrebný Windows 10
Jakub, Kamenec u Poličky 06.07.2017
asi nejlepší aplikace pro telefon, funguje opravdu dobře a má rozumné ovládání i funkce když mi kamarád říkal, že ta aplikace je super, nevěřil jsem a nejdřív jsem si vybral EasyFitHR a teď, když mohu porovnat, je to opravdu propastný rozdíl neustále měří (alespoň můj kus a stovky jiných kusů jiných uživatelů) nereálně vysoký nebo nereálně nízký tep. Takže i při práci s počítačem jsem podle aplikace spaloval tuky, protože jsem se pohybaval ve vyšším spektru tepu - blbost! - porovnával jsem i s ručně měřeným tepem na krku a prostě to ukazovalo více viz https://community.fitbit.com/t5/Charge-2/Heart-rate-too-high/td-p/1623928 a viz https://community.fitbit.com/t5/Charge-HR/Inaccurate-heart-rate/td-p/966985
Daniel, Žebrák 12.02.2019
Stylové Skvělý displej Spousty možností záznamu statistik vašeho těla. Snadná nastavení Synchronizace s telefonem
123 ...
 
P-DC1-WEB30
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací