Nakupování budoucnosti HP + média Home Office

Recenze Logitech MX Anywhere 2S Midnight Teal

Zobrazit katalog
Logitech MX Anywhere 2S Midnight Teal - Myš

Recenze Logitech MX Anywhere 2S Midnight Teal

Zajímají Vás názory a recenze na Logitech MX Anywhere 2S Midnight Teal? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 104 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Logitech MX Anywhere 2S Midnight Teal. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Logitech MX Anywhere 2S Midnight Teal i vy.
2 249,- 2 219,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku

Uživatelské recenze

Jan, Ryjice 21.09.2018
kompaktní rozměr spšíše k notebookům dobíjecí akumulátor...když dojde, připojíte vpředu přes microUSB a jedete dál pro větší ruce nic moc drží se jen prsty, nemá hřbet, který by padnul do dlaně
Karel, Plzeň 08.02.2018
Moje oblíbená řada myší. Takže spokojenost. Jenom doufám, že časem nedostane levotlačítkovou dvojklikovou nemoc. Logitech už k této řadě myší nedodává obal. Vzhledem k ceně myši bych to považoval za samozřejmost (takže jenom 4 hvězdičky).
Jan, Václavovice 01.02.2018
Zpracování Příjemný materiál vhodná pro cestování Rychlé nabíjení a životnost baterie Možnost připojit až ke třem zařízením (podporuje Bluetooth) Design Pro každodenní práci může být pro někoho opravdu malá Kolečko je potřeba manuálně přepínat mezi klasickým a superrychlým scroolováním (pokud jste zvyklí na automatické přepínání z MX Master 2S pravděpodobně vám to bude chybět) Kolečko není možné nastavit jako třetí tlačítko Cena
Adam, Jirny 23.09.2020
Relativne draha mys, kde by jste ocekavali kvalitu. Bohuzel kvalita zpracovani neodpovida vynalozenym prostredkum. Postranni dekoracni gumove pasky na obou stranach se odlepi a nikdo z reklamace se s vami uz nebavi. Vrati to jako neuznanou reklamaci, neni to udajne zavada. :-(
dobre padne do ruky tlacitka jdou hodne ztuha, obzvlaste kliknuti tlacitkem posuvneho kolecka nahore odlepuji se postranni dekoracni gumove listy, ktere jsou zaroven funkcni casti - protiskluz pri drzeni mysi. Drzeni mysi s temito odchlyplnutymi castmi je velice nepohodlne
Vašek 24.02.2020
Ty hlavní klady a zápory už tu byly několikrát rozebrány. Proto se k nim dále vyjadřovat nebudu. Chtěll bych ale zmínit jednu důležitou věc, o které se tu nepíše. Pokud chcete myš používat pouze přes BT(tím myslím, bez USB transmiteru) tak na to rovnou zapoměňte. Myš je bez transmiteru téměř nepoužitelná, což je u myši v téhle cenové hladině neomluvitelné. Dokud s myší hýbete, je vše bez problémů. Avšak v momentě, kdy chvíli leží bez akce tak zamrzá a trvá třeba 3-4 vteřiny než se "probere". Nepomohla ani reinstalace driverů. Proto bych doporučil každému z Vás koupi této jinak velice kvalitně zpracované myši.
Kvalitní zpracování Padne do ruky Opravdu široká možnost přizpůsobení tlačítek Potřeba použivat s dodaným transmitterem Samotné bluetooth spojení je velice nespolehlivé a flustrující
Firma, Pardubice 09.12.2020
neuvěřitelná výdrž baterie jednoho krásného dne odejde znenadání baterie do věčných lovišť
Firma, Pardubice 23.11.2020
Malé rozměry mohou být na začátku zvláštní, ale pokud je člověk zvyklý posouvat myš prsty pár cm sem a tam, ne s ní jezdit celou rukou, není lepší myši.
neuvěřitelná výdrž baterie jednoho krásného dne odejde bez varování baterie
Jiří, Praha 4 09.10.2020
Funguje super
Anežka, Brno 2 25.03.2020
těžší, dobře klouže velice přesné čtení setrvačník skrolítka je skvělý na dlouhé dokumenty funguje na více pc naráz flow ze screenu na screen je úplně top clipboard funguje napříc pc líbila by se mi tak o 1 cm delší
Filip, Zlín 1 05.03.2020
Software Design Baterie
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi