Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Velký soutěžní úlet Odměňte je za vysvědčení

Recenze Logitech Wireless Speaker Adapter for Bluetooth Audio Devices

Zobrazit katalog
Logitech Wireless Speaker Adapter for Bluetooth Audio Devices

Adaptér pro bezdrátové připojení reproduktorů pomocí Bluetooth

4,6
Hodnotilo 78 uživatelů
5 56x
4 12x
3 8x
2 2x
1 0x
87 % zákazníků doporučuje
98% spolehlivost - model s velmi nízkou mírou reklamovanosti
Více informací

Uživatelské recenze

Res Judicata s.r.o., Praha 21.07.2013
Vyborny. Funguje jak to ma Skvely zvuk
Roman, Praha 3 - Žižkov 01.10.2013
vypadá dobře perfektní dosah lehká instalace
Firma, Plzeň 10.09.2013
velmi rychlé a bezproblémové párování
František, Praha 10 03.06.2013
Rychlé spojení Nejsou
Firma, Dobrovice 22.05.2013
Iphone + ipad+ Logitech = dokonalost
Jan, Praha 10 - Vršovice 24.06.2012
Sháněl jsem nějaký přijímač pro přenos zvuku z mého HTC do AV Receiveru. Našel jsem Belkin Music Receiver (F8Z492cw), ale recenze mě zcela rozmluvily nákup. Úplnou náhodou jsem na jiné stránce našel toto zařízení od Logitechu (nevím, proč nejsou v nabídce vedle sebe) a protože již od této společnosti několik komponent mám (především UO Harmony), vcelku nebylo co řešit. A nejsem zklamán! Ve spojení s mým telefonem funguje skvěle: přijímač BT Logitech je připojen na výstup napájení AV Receiveru, takže když zapnu Receiver, zapne se i BT Logitech. Připojím se telefonem, vyberu hudbu a hraju. Po vypnutí Receiveru se vypne i BT Logitech, telefon ztratí spojení a zastaví přehrávání v tom místě. Pro poslouchání audio knih ideální. Dávám 5 hvězd, protože jsem dostal víc, než jsem čekal!
Absolutně věrný přenos zvuku bez drátů válejících se po podlaze. Jednoduché párování s dalšími přístroji. Nevyhledává spárované přístroje - ty je potřeba připojit ručně (neumím si představit, že mi zvoní telefon do reprobeden při sledování filmu). Neutrální design, který nemusíte schovávat. Opravdu dosah do 10ti metrů (z vedlejší místnosti to už nefunguje). Jednou se během přehrávání sám odpojil, ale je možné, že problém byl jinde. Mimo těchto dvou zanedbatelných záporů jsem nic jiného nenašel.
Firma, Lysá nad Labem 05.03.2014
Parádní, přesně to jsem potřeboval. Nemám nejmenší problém. Maximálně v jednu chvíli, kdy jsem se pokoušel připojit dvě zařízení najednou, tak to druhé nešlo. Musí se nejprve odpojit první. Píšou to ale v návodu i v různých popisech. Hrát ze dvou zařízení najednou není třeba. Tu volnost pohybu, nejde nahradit. Vrátíte se domů, cestou z roboty posloucháte z mobilu na sluchátkách, přijdete domů a pokračujete na reprácích :) Kvalita zvuku je výborná. Byt mám malý, takže s dosahem není problém. Jen ta potřeba odpojení předchozího zařízení. Ale to je maličkost.
Eduard, Praha 5 - Stodůlky 07.02.2014
Adaptér funguje skvěle (Win7 32 bit se starším USB bluetooth - stolní PC jej nemá). Z počátku se mi automaticky nespároval, musel jsem v zařízení pro přehrávání kliknout na Připojit. Pokud nejprve zapnu adapter a pak PC, spáruje se okamžitě a funguje i po přepnutí uživate. Pokud zapnu nejprve PC a pak zapnu adapter, musím zvolit Připojit. Kvalita dobrá, lepší než na vnitřní zvukovku (subjektivně)
Vojtěch, Neratovice 30.01.2014
Rychlý a bezproblémový párování Výborná kvalita přenosu bez výpadků (na 1,5 až 2m, víc nemám potřebu testovat) Hodila by se integrovaná baterie
Zákazník 28.11.2013
super věc - mobil v ruce bez drátů a hudba v domácí hifi soupravě :)
jednoduché a bez problémů
Matúš Drgoň, Praha 28.11.2013
Super věc, všem doporučuji. Připojím to ke všemu, je jedno jestli to je Apple, PC, Tabet s Androidem, mobil s iOS nebo s Androidem. Funguje to se všim. Na párty i domu ideální - žádný dráty, nic. Prostě se připojíte a pouštíte hudbu nebo filmy.
funkčnost kompatibilita jednoduchost připojení a nastavení design
Martin, Ostopovice 27.11.2013
funguje skvele bezproblemove parovani dobry zvuk zadne
Petr, Valašské Meziříčí 25.11.2013
Jednoduchá instalace, kabel cinch-jack v balení. Nechápu, jak jsem bez téhle věcičky tak dlouho vydržel.
Zákazník 06.11.2013
Jsem spokojen, dela presne co jsem ocekaval.
Pouze jednou se pouzije tlacitko pro pripojeni a pak neni potreba k tomu chodit. Pamatuje si nekolik pripojenych zarizeni.
Firma, Liberec 8 31.10.2013
Bezproblémový provoz. Jednoduchá instalace a spárování. Kvalita bezdrátového přenosu naprosto dostačující.
Zákazník 31.10.2013
Minimální spotřeba, není nutno nic zapínat ani nijak obsluhovat.
Dušan, Praha 8 - Kobylisy 01.10.2013
Skvele funguje s BT 4.0 Probleny v komunomaci s BT 2.1 a starsi
Miroslav, Klášterec nad Ohří 14.08.2013
Tak tohle je super věcička!!! Po spárování s pc a tel. maká jak má!!! Jen zapnu pc nebo bluetooth na tel. a hned se to samo připojí a to pokaždý. A u tel. když přehrává audio nebo video, tak při hovoru jde zvuk jen z telefonu!!!! A kvalita zvuku na špičkové věži je dost dobrá. jsem moc spokojen s tím to vírobkem. Můžu jen a jen doporučit!!!!
Přenos zvuku super!!! A to i po celém bytě. ( v paneláku) Jednoduchá obsluha. Pěkný vzhled. Automatické připojení!!!! Zápor žádný :-) Měl jsem to koupit už dříve!!!
Radek, Brno 25.05.2013
Za par korun,bude mit Vase vez podporu bluetooth :)
Tomáš, Králův Dvůr - Levín 22.02.2013
Geniální věcička, která mi dlouho chyběla funguje nepociťuji ztrátu kvality zvuku malá, praktická jednoduché ovládání i zapojení naprosto nepatrné zpoždění zvuku .. skoro neberu jako zápor ..
Roman, Nesovice 21.01.2013
Výborná věcička pro přehrávání mp3 z telefonu nebo jiného zařízení s bluetooth na hifi sestavě. Mám připojeno k receiveru. Zvuk velmi dobrý. Zařízení nepadá. Dosah dostatečný. Kdekoli v místnosti 4mx7m. Funguje i přes zeď ve vzdálenosti 4m.
Jakub, praha 5 26.11.2012
splnuje vse co jsem cekal, dosah je vpohode, zpozdeni zvuku neni nijak zasadni, na vetsinu filmu nevadi, pripojeni probehne po kliknuti na jednu ikonu v pocitaci, takze adapter muze byt schovany na skrini a neni potreba k nemu vubec mit pristup...
Josef, Žďár nad Orlicí 17.11.2012
jednoduchá instalacevzhled a rozměrydosah signálurychlost přenosu a kvalita zvuku nutnost opakovaně připojovat po vypnutí PCnemá vypínač
Lukáš, Liberec 04.12.2013
Funguje jak má. Občas zpožděný zvuk.
Zákazník, Praha 10 - Vršovice 16.10.2013
Dělá, co má. Nepozoruji degradaci zvuku - přehrávám obvykle 256 až 320 kbps MP3 a přes Bluetooth to zní stejně, jako když připojím notebook kabelem. Občas zazlobí spojení, zvuk je pak přerušován. Obvykle pomůže zastavit přehrávání a pustit ho znovu.
Zákazník, Ústí nad Labem 11 07.05.2013
ve spojení s bluetooth telefonem parádní věc funguje i s linuxem (Mint 14) zatím nic
Zákazník 08.10.2012
Funguje podle představ Jediná nevýhoda je, že při krátkém výpadku "modrozubého" signálu mezi notebookem a zařízením je pak při sledování videa zpožděný zvuk. Asi se to někde bufferuje a tím ten posun vzniká. Ale viděl bych to spíš na chybu v nastavení notebooku. Zkoumám to a řeším to ...
Tomáš, Praha 3 21.02.2012
Zdánlivě čistý přenos zvuku bez slyšitelných ruchů Mírné zpoždění zvuku (ruší například u akčních filmů)Nutnost přihlášení zařízení při každém spuštění PC (drobnost)
Petr, Chotěboř 14.02.2014
Se zařízením, které se mi podařilo spárovat (např. telefon) probíhalo vše rychle a jednoduše. Komplet zprovozněno během minuty. S ntb asus 55sf + win 7 se mi zařízení nepodařilo spojit, musel jsem zařízení vrátit. Se zařízením, které jsem úspěšně spároval, nebyl přenos dokonalý - zvuk se občas zadrhával.
Firma, Plzeň 26.01.2014
Dělá vesměs co má, ale drobné mouchy by se našly.
Po spárování a připojení funguje spolehlivě Zařízení je malé, nepřekáží Malý jack jako výstup je pro 2.1 repro v pohodě I po "spárování" se pokaždé při změně vstupního zařízení musí "připojit", a k tomu se musí zmáčknou tlačítko na krabičce. Myslel jsem že krabičku někam ukryju a zapomenu na ní, ale to asi nepůjde Nepodporuje (samozřejmě) 5.1 zvuk Občas se stává že se zvuk "trhá"
Pavel, Kobylnice 11.01.2014
Funguje Relativně levné Jednoducha instalace Spárování bez problémů s více zařízenimi Někdy zvuk začne vypadávat. Testováno s iPad3, iPhone 5 a iPhone 5S K bezdrátovemu propojení s domácím hifi bych raději použil Airport Express
Lukas 12.03.2013
Nevyhoda spojeni bluetooth pred wifi, male spozdeni zvuku. Jinak funguje vcelku dobre
 
Firma, Nelahozeves - Lesany 26.10.2012
Super napad, univerzalnia jednoduche pouziti. Bez instalace ci nastavovani. Nekolikrat se mi stalo, ze se zvuk zadrhne..
Václav, Vodňany 19.04.2014
Z důvodu nízkého dosahu technologie Bluetooth jsem zboží vrátil a koupím Apple Airport Express. Z vedlejší místnosti přes zeď už se zvuk seká...
Rychlé spárování Kvalitní zvuk Dosah pouze v rámci jedné místnosti
Marian H 18.03.2014
Zariadenie pracuje jak ma , dobry dosah rychle pripojenie nicmene to nejduležitejši podprumerna kvalita zvuku ktera sa hodi k levnym reprobedničkam.
pracuje jak ma nizka kvalita zvuku
bartoš, plzen 16.03.2014
s přehledem 25 m na volném prostranství,přes zdi se logicky strácí signál jako všeho ostatního
spokojenost,přložený kablík se dá použít i opačně což je super,aspoň nemusí být igelitka s tunou příslušenství po připojení jiného zařízení nutno znovu spoji,ale to neberu jek závažný problém,co by jste nechtěli za tuhle cenu že? :-)
Pavel, Kobylnice 23.12.2013
Dnes čerstvě nakoupeno a otestováno s iPady a iPhony. Funguje naprosto super. Maximální spokojenost
Jednoduché nastvení Přehrává hudbu z různých zařízení Spárováno může být nékolik zařizení Zatím o žádném nevím
Marek, Chomutov 21.05.2013
bezproblémový super krabička přijímá i skrz zeď nic
Márty 30.10.2013
Bezdrátové spojení Ne úplně nejlepší kvalita zvuku. Hlavně u muziky s velkým rozsahem v reproduktorech praská Nutnost ručně připojit po vypnutí PC
Vladimír 27.01.2013
Funguje s mobilními telefony do audio dobře. Funguje pouze jako přijímač.Nelze použít bezdrátovému přenosu zvuku ke SMART TV. Nepodporuje Bluetooth s podporou HID a nejnovějšími protokoly. Musel jsem vrátit :(.
Michal 21.08.2013
  kabely
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi