Ať to sviští! Stormred

Recenze Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Platinum

Zobrazit katalog
Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Platinum - Myš

Recenze Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Platinum

Zajímají Vás názory a recenze na Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Platinum? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 85 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Platinum. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Platinum i vy.

Uživatelské recenze

Ondřej, Brno 2 03.03.2021
padne výborně do ruky citlivost funguje všude (linux)
Michal, Praha 10 - Malešice 24.12.2019
Perfektný dizajn a prevedenie Magnetická krytka na batérie Robí presne to, čo sa od myši očakáva, nič viac Vyskúšal som veľa drôtových a bezdrôtových myší s ktorými som mal vždy časom problémy a táto jediná dlhodobo funguje
Jan, Trutnov 4 30.12.2021
Po dlouhé době opravdu funkční Bluetooth myš- netrpí problémy s odpojováním; velmi rychlé připojení po probuzení notebooku; okamžitě po vložení baterií nabídl notebook párování, prostě všechno mi fungovalo hned a bez problémů. Jediné co nemohu zatím hodnotit je výdrž baterie (používám asi 10 dní). Za mě dobrý produkt
Ultra rychlé párování Stabilní připojení bez výpadků Bezproblémové probouzení Spousta barev k dispozici :) Mohla by mít boční tlačítko "zpět"
Zbyněk, Praha 4 17.12.2021
S myší velká spokojenost. Možnost vypnutí myši, krátkým stlačením párovacího tlačítka.
Jaroslav, Pardubice 2 17.09.2021
Perfektní do ruky Precizní provedení Přesný snímač Nízká spotřeba
Daniel, Kytín 04.10.2020
Super Funguje s iPedem Pro Skvělé zpracování
Jan, Klášterec nad Ohří 1 02.07.2020
Jde vypnout Malá spotreba Vynikající zpracovani Perfektní pro práci na IPad PRO
Marián, Chodov u Karlových Var 1 19.04.2020
Značka Zpracování Jednoduché ovládání a párování
Marián, Chodov u Karlových Var 1 14.04.2020
Velikost Skvěle padne do ruky Zpracovaní Jednoduché a rychlé párování
Klára, Dubí 11.03.2020
Lehká, úzká myš, která se vejde do každé brašny k notebooku. Spojení přes bluetooth je jednoduché a rychlé. Žádné
123
 
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací