Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Na Velký pátek (10.4.) mají  naše pobočky otevřeno kromě Příbrami. V pondělí jsou však všechny zavřené.

Levé ucho - bezpečné a spolehlivé nákupy Nová TV s dopravou zdarma

Recenze PanzerGlass Standard pro Apple iPhone 6/6s/7/8 čiré

Zobrazit katalog
PanzerGlass Standard pro Apple iPhone 6/6s/7/8 čiré - Ochranné sklo

Recenze PanzerGlass Standard pro Apple iPhone 6/6s/7/8 čiré

Zajímají Vás názory a recenze na PanzerGlass Standard pro Apple iPhone 6/6s/7/8 čiré? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 61 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s PanzerGlass Standard pro Apple iPhone 6/6s/7/8 čiré. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na PanzerGlass Standard pro Apple iPhone 6/6s/7/8 čiré i vy.
699,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,2
Hodnotilo 61 uživatelů
5 39x
4 8x
3 5x
2 2x
1 7x
5 000+ zákazníků již zakoupilo
77 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Adunaaa Růžek 29.01.2018
Extra výdrž Připadám si jako kdybych to sklo ani neměl Cena
Jiří, Dolni Brezany 01.01.2018
snadné použití dobře přilnulo
Kateřina, Chodov 20.09.2018
Vůbec se nedělají bublinky. Sklo přilne samo bez jakékoli vaší snahy, a to i po tom, co ho několikrát odlepíte a znovu přilepíte. Naprosto čiré a průhledné. Jednodušší aplikace než u jiných skel (nepatláte na svůj tel lepidlo, to je už na skle). Doporučuji i přes "blbé rozměry", protože vzhledem k oblým hranám telefonu sklo mít větší ani nemůže. Hodně fancy balení - pro mně to důležité není, ale pro někoho může. Dokud se nebudou vyrábět skla zaoblená na hranách, bude tohle simply the best. Nejdříve mne zarazily rozměry skla, které nepokrývají celý přední display (chybí 2mm po stranách, a 3mm dole a nahoře), ale pak jsem si uvědomila, že to sklo může z technických důvodů pokrývat jen tu část diplaye, která je rovná, protože by pak nepřilnulo. Vzhledově to není dokonalé a první hodiny se na to musí zvykat, pak vám ale dojde, že v porovnání se všemi jinými možnostmi - původní plastovou fólií(která ty rozměry má větší) nebo s ostatními ochrannými skly, je tohle sklo zdaleka to nejlepší, které dnes můžete mít. Takže i přes rozměry doporučuji. Jediné minus je, že si musíte zvyknout na nedokonalý vizuál. Ale, jak jsem už psala, má to svoje technologické opodstatnění. A dnes zatím nic lepšího není.
Firma, Kutná Hora 07.04.2018
Tak bylo to s instalaci tak dozivotni zaruka ;-)) Po stranach se uz delaji bublinky, tak tomu davam mesic maximalne dva a pujdu vyuzit tu dozivotni zaruku
Aleš, Přezletice 14.11.2019
Vybiral jsem na zaklade recenzi a super Skvele sedi Vyborna instalace Vse na 100% Zadne
Miroslav, Strančice 24.06.2019
Skvěle přilne na displej telefonu pokud se postupuje správně. Bez bublinek
Marie, Třebíč 13.11.2018
Vůbec nejsou vidět otisky prstů ani známky poškození Zatím drží výborně Trochu náročnější aplikace (což je podle mě důvod, proč si lidé často stěžují, že sklo nedrží - je potřeba jej aplikovat důkladně, pak není problém)
Barborka 19.10.2018
nejlepší sklo které jsem kdy měla jednoduše se nalepilo po měsících používání vypadá pořád jako nové, žádné škrábance nekryje rohy, prodejce mi vysvětlil, že je ale univerzální a můžu díky tomu používat jakýkoliv obal pro Apple. Možná, že jako další sklo od Panzeru zvolím tu verzi do krajů
Dušan, Praha 9 17.04.2018
Splnilo mé očekávání. Ti co brečí, že sklo není po celé ploše si musí uvědomit, že toto je vlastnost i u ochranné fólie a na vině je zaoblená hrana iPhone skla.
v sadě je vše co člověk potřebuje snadnejší instalace narozdíl od fólie cena
Martin, Praha 8 14.10.2019
sklo mi vydrželo jen jeden den a hned prasklo, a to mi mobil nespadl, byl jen po kapsách u klíčů
 
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi