Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Black Friday leden Alza pro firmy

Recenze SAMSUNG RB37J5005SA/EF

Zobrazit katalog
SAMSUNG RB37J5005SA/EF

Lednice s mrazákem výška 201 cm, energetická třída A++, objem chladničky 269 l, objem mrazničky 98 l, mrazák dole, hlučnost 38 dB, klimatická třída SN-T, počet polic lednice 3, počet přihrádek mrazáku 3, nofrost, nulová zóna, super mrazení, led osvětlení a displej, výška 201 cm, šířka 59,5 cm, hloubka 67,5 cm, hmotnost 71 kg

4,8
Hodnotilo 18 uživatelů
5 15x
4 3x
3 0x
2 0x
1 0x
1 000+ zákazníků již zakoupilo
100 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Petra, Praha 4 02.02.2016
velikost mrazáku, poměr ceny a výkonu a vzhledu klidně by snesla i jednu polici navíc v lednici
Tomáš, České Budějovice 1 20.08.2019
Super lednice
Tichý provoz Volba z několika stupňů chlazení/mrazení Velký objem chladničky Zatím nic
Ilona, Praha 13.02.2019
Prostorná, ticha, oproti starému mrazáku bez namrazy, takže věci se lépe vyndavaji Není vidět kolik je v lednici stupňů (pouze vidím, na kolik je nastavena) Mohlo by být víc polic, věci vrstvime na sebe
Stanislav Mrož 08.06.2017
I když jen 60cm široká tak velmi velký vnitřní objem, nevím jestli je to novou lednicí/systémem NoFrost, ale přijde mi, že zelenina a ovoce v lednici déle vydrží svěží
objem svěžest potravin
Jiří, Praha 6 29.12.2016
Vnejsi povrchova uprava nerezu na ktere nezustavaji smouhy Inteligentni vnitrni prostor Zatim nic
Radek, Praha 10 - Vršovice 05.08.2018
Krome dvou zminenych veci vse super Prostorna nekolik dni ze zacatku velmi hlucna horni krytka u pantu u dveri pri otevreni desive praska, plast pri otevirani pracuje, snad se to "ochodi"
Zákazník 02.02.2016
sháněl jsem co největší aniž by zabrala celou kuchyň a navíc vybavenou novými technologiemi. po týdnu jsem maximálně spokojen! Za takové peníze je to dobrá volba
tichá, elegantní maximum poměr cena/výkon povrchová úprava je praktická, "chmatance" nejsou vidět horší variabilita nastavitelnosti přihrádek
Tomáš P. 28.01.2019
Spokojenost. Vše tak jak je v popisu výrobku. Velká/Vysoká 2m a Nofrost beznámrazová
Objem Beznámrazová A++
Eva Karaskova 23.01.2019
Přesně co jsme hledali, velká, úsporná, výborně zpracovaná a je beznámrazová. Doporučuju všem, Do bytu pro 2dospělé a 2děti ideál.
Beznámrazová Tichá Velká Úsporná
Jiří, Karlovy Vary 11.12.2019
Dobrá cena i kvalita
Ludvík, Pardubice 9 04.10.2019
velmi tichá Při této velikosti chladničky jsou 3 police málo
Antonín, Praha 10 - Strašnice 10.10.2019
velký, ba až obrovský vnitřní prostor relativně tichá, i když předchozí Electrolux nebyl slyšet skoro vůbec, tahle si lehce pobroukává chtělo by to alespoň jednu poličku navíc překvapilo mne že jsou teplé boční stěny, zřejmě tudy uvolňuje teplo, musí se tedy nechat boční odstup když už LED osvětlení uvnitř, mohlo být třeba v liště na boku svisle. Tady je jen jedno světlo nahoře, což při zaplnění už dole nestačí osvítit
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi