Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Naše pobočky jsou otevřeny od pondělí do soboty jen pro výdej zboží. Při jejich návštěvě dbejte pokynů obsluhy.

Vyzkoušejte bezpečné doručení zboží do jednoho z našich 399 AlzaBoxů.

Služby reklamace a vrácení zboží fungují beze změny, od pondělí do soboty.

Milí zákazníci, velice nás těší váš velký zájem o nákupy ❤️. Prosíme vás o trpělivost při doručení objednávek, děláme vše pro to, abychom je doručili co nejdříve. Děkujeme, tým Alza.cz 👍🏻.

Black Friday Do Vánoc zbývají 4 týdny

Recenze Skála

Zobrazit katalog
Skála - Peter May

Recenze Skála

Zajímají Vás názory a recenze na Skála? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 30 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Skála. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Skála i vy.
197,-
Ihned ke čtení

Uživatelské recenze

Hana, Kladno 23.10.2015
Líbilo se mi, chystám se na pokračování.
Zdeněk, Praha 7 05.02.2015
výborná detektivka
Miroslava, Kladno 2 16.09.2020
Výborně namluvene, skvělá doprovodná hudba
Roman, Ves Touškov 16.07.2018
dobrý příběh, zajímavé prostředí Vnějších Hebrid, promyšlená, bohatě prolínající se kompozice
Michal, Dýšina 28.03.2017
Napínavé čtení, krásně popisovaná krajina, vztahy mezi jednotlivými postavami. Na každou knihu od Petera Maye se velice těším, zatím mě žádná nezklamala. nejsou
Firma, Hradec Králové 21.11.2015
Skvělá atmosféra, zajímavé zvraty...jedna z nejlepších detektivek. Místo hodně utíká od základního tématu a odvádí pozornost.
Karel, Dobříš 20.01.2014
Dobrá kniha, velmi neobvyklé prostředí, zdůrazněná drsnost prostředí severských zemí, kde se děj knihy odehrává, zajímavá zápletka, do poslední chvíle netušíte, kdo je pachatel. Doporučuji. Nejsou.
Ladislav, Praha 4 - Lhotka 24.07.2016
dobré čtení. Zdlouhavé.
Zákazník 02.02.2016
Autora jsem poznala poprvé, určitě si od něj ráda něco přečtu
Ráda čtu severské krimi, Skála je výborně napsaná, skvěle se čte negativa nejsou žádná
Jana 17.11.2015
Poutavá detektivka, výborně popsána krajina a život na ostrovech, na něž se člověk zřídka podívá. Velmi mne to obohatilo geograficky i kulturně. Poněkud rozvláčné nimrání ve vztazích...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
Tipy na vánoční dárky Zobrazit
P-DC1-WEB27
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi