Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Black Friday leden Začněte myslet na sebe!

Recenze SoundMAGIC E10S černá

Zobrazit katalog
SoundMAGIC E10S černá

Sluchátka s jednotlačítkovým ovládáním a unikátním přepínačem Apple/non-Apple, 10mm neodymové ovladače, 15Hz - 22kHz, 100dB

4,6
Hodnotilo 34 uživatelů
5 25x
4 5x
3 3x
2 1x
1 0x
88 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Tomáš, Praha 6 - Břevnov 13.07.2015
kvalitní sluchátka s kovovými špunty doplněná o mikrofon. V balení bohaté příslušenství - široké spektrum ucpávek do uší, kde určitě najdete svou velikost. Praktická tvrdá krabička s klipem pro připnutí na oblečení a redukce k připojení k PC - audio IN a OUT. Přímo na sluchátkách přepínač pro telefony pozice A: iPhone/Blackberry, HTC, Samsung Galaxy a nebo pozice B: Nokia, Samsung, Sony, Corby. Nicméně, s mou Lumia 1520 funkční při nastavení v pozici A. Ucpávky špuntů těsní dobře, nicméně Koss THE PLUG těsní lépe a i díky paměťové pěně drží lépe v uchu. Nespornou výhodou těchto sluchátek je i vynikající dlouhý kabílek, je krapet tužší a takovou "kroucenou" úpravu, tudíž se sám nezamotá. Otázkou zůstává, jak ztvrdne v zimě. Co se zvuku týče, mohu porovnat pouze se zmíněným Koss THE PLUG. SoundMAGIC určitě nedisponují takovými bassy jako KOSS, ale nejste-li posluchači hudby, která staví na mohutných beatech, tak to není rozdíl dramatický. SoundMAGIC mají příjemný a čistý zvuk s mírným důrazem na středy. Sluchátka mohu doporučit
 
Martin, Ústí nad Labem 10.07.2015
kvalitní zvuk dobré zpracování design výborný poměr kvalita/cena dobře sedí v uších (spousta nástavců) nic
Leoš 12.03.2016
Vzhledem k ceně jsem mile překvapen kvalitou zvuku, kabel se nemotá, můžu doporučit.
Touyen Nguyenová, Jesenice 18.02.2016
Vyborny zvuk Krabicka na transport Opravdu fantasticky design Nastaveni velikosti
Michal, Praha 4 16.06.2015
cisty zvuk kvalita provedeni, pevnost prakticke pouzdro zatim me nic nenapada
František, Praha8 07.09.2016
zvuk výborný, spoustu nástavců na uši, přepínač na druhy mobylu, nezamotávají se, spokojenost pokud si nevyčistím uši, tak je mám zaneřáděný :/
Pavel, Sokolov 23.03.2016
hutný basový zvuk, přesto zřetelný i ve středech a výškách kvalitní zpracování kabel se dobře rozmotává slušné příslušenství v příznivé ceně dobře sedí uvnitř hlavy moje první špunty, musím si zvyknout
Firma, Brno 20 03.07.2015
Design, kvalita, příslušenství, funkčnost jak v iPhone, tak v jiných telefonech Na Lumia 730 lze pomocí přepínacího tlačítka na sluchátkách přepínat hudbu, nikoliv však už měnit hlasitost, absence dalších tlačítek
Petr, Ostrava - Moravská Ostrava 26.02.2016
zvuk za cenu sluchátek je perfektní, kabel vypadá že něco vydrží, dost příslušenství v balení (pevný obal, 6 náhradních špuntů různých velikostí včetně dvojitého, rozdvojka na zvuk a mikrofon pro připojení do pc, klamerka na přichycení), zpracování a design se mi zamlouvá, přepínač kompatibility Většinou nechce spolupracovat ovládání (na přepínání skladeb v přehrávači), chybí ovladání hlasitosti, nezvykle zahnutý jack může někomu vadit
Anna, Praha 7 03.10.2015
hezky sedí v uších při zapojené nabíječce velmi nepříjemně hučí
Zakaznik, Praha 13.10.2015
Dobrý zvuk Jen minimální mikrofonový efekt Trochu přebasované Zahnutý konektor - ostatní verze stejných sluchátek mají rovný Bez ovládání hlasitosti
Firma, Praha 1 - Nové Město 16.01.2016
obstojny mikrofon pro hands free kabel se prilis nemota a jeho design je "zajimavy" spatny zvuk, nevhodne na poslkech hudby
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi