Léto s Alzou Všude vedro, doma ne

Recenze TP-LINK TL-PS110U

Zobrazit katalog
TP-LINK TL-PS110U - Printserver

Recenze TP-LINK TL-PS110U

Zajímají Vás názory a recenze na TP-LINK TL-PS110U? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 40 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TP-LINK TL-PS110U. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TP-LINK TL-PS110U i vy.
1 069,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,0
Hodnotilo 40 zákazníků
Napsat recenzi
5 16 ×
4 14 ×
3 4 ×
2 3 ×
1 3 ×
500+ zákazníků již zakoupilo
75 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Jiří, Rakovník 30.03.2015
Spolehlivý tisk z multifunkční tiskárny, jsem naprosto spokojen, dělá to vše, co podle specifikace má. Mohlo by to umět sdílet i skenování po síti z multifunkční tiskárny, ale to vlastně není nedostatek tohoto zařízení. Tohle zařízení má sdílet tisky a to dělá dobře.
Jan, Praha 4 13.01.2017
Funguje na první zapojení nic
Marta, Praha 8 - Čimice 22.02.2015
Funguje. Nastavení je sice triviální, ale samozřejmě se dá zvorat, když u toho člověk nepřemýšlí - což byl můj případ.
Firma, Praha 4 - Kunratice 06.03.2014
Pro připojení pouhé tiskárny jednoduché a funkční za přijatelnou cenu .
Jaroslav, Pardubice 2 16.05.2013
Malý, levný, funguje se všemi OS. Trochu složitější nastavení.
Zákazník, olomouc 10.12.2012
zařízení slouží k použití tiskárny jako síťové v rámci domácnosti instalace zařízení byla problematická, ale nakonec se zvládla
Firma, MOST 25.03.2013
  Po měsíci přestal fungovat
Josef, Č.Budějovice 10.03.2012
cena pozor na kompatibilitu
Firma, Praha 22.11.2013
Není třeba použít dodaný SW na CD. Lze vše nastavit přes webové rozhraní printserveru. Výchozí nastavení neodpovídalo manuálu. IP adresa byla 192.168.1.2 (verze 2.5) Manuál tvrdí 192.168.0.10 Na webu výrobce je poslední firmware z roku. 2010 (v zařízení je novější)
Dušan, Praha 4 22.11.2012
Právě jsem koupil toto zařízení. Důrazně nedoporučuji! Mořím se s instalací již 4 hodiny a nulový výsledek! Přitom mám malou síť a tiskárnu jednoduchou HP CLJ 1600.
  vypadá jednoduše, ale vůbec nejde nainstalovat a rozchodit
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi