Dvouletá záruka pro firmy

Ricoh SP 204SFNW

Zobrazit katalog
Ricoh SP 204SFNW
3,7 13 hodnocení
Laserová tiskárna multifunkční, A4 tiskárna, kopírka, skener,fax, až 22 stran za minutu, 1200x 600dpi, až 20.000 stran za měsíc, 32MB, zásobník na 150 listů, ADF, USB 2.0, LAN, WiFi
Kód:  RZ002b Prod. číslo:  407215 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Ricoh SP 204SFNW


Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
 Laserová tiskárna Ricoh SP 204SFNW

Prostorově nenáročný design

Prostorově nenáročný design a úspora energie díky konsolidaci do jednoho chytrého zařízení, které skutečně posílí produktivitu malých a středně velkých pracovních skupin. Dopřejte si rychlý a kvalitní černobílý tisk, skenujte dokumenty, kopírujte a odesílejte materiály faxem.


Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
 Laserová tiskárna Ricoh SP 204SFNW

Kancelářský tisk

Je připravena pro vytížené kancelářské prostředí, takže jistě oceníte vstupní zásobník na 150 listů, stránky chrlící rychlostí až 22 stran za minutu, výstup úlohy již za 10 sekund a tiskový objem až 20 000 stran za měsíc. S tiskem v rozlišení 1200 dpi zaručuje ostré a kvalitní výtisky dokumentů.


Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
 Laserová tiskárna Ricoh SP 204SFNW

Snadno ovladatelný

Přístroj je snadno ovladatelný, lehce se udržuje a ohromí svou rychlostí a efektivitou. I přesto je multifunkce dostatečně kompaktní, aby se vešla na stůl. Její skvělé parametry využije více pracovníku přes kabelovou či WiFi síťovou kartu.

  • Nové tiskárny jsou většinou dodávány se startovacími tonery či cartridgemi, které mají přibližně 60% kapacitu samostatně prodávaných náplní.

Parametry a specifikace

Barva tisku
Černobílá Hotovo!
Technologie tisku
Laserová Hotovo!
Připojení
USB, LAN, WiFi Hotovo!
Standardní formáty papíru
A4, A5, A6 Hotovo!

Typ

Barva tisku
Černobílá Hotovo!
Technologie tisku
Laserová Hotovo!

Připojení

Připojení
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Formáty papíru

Standardní formáty papíru
A4, A5, A6 Hotovo!

Skenování

Funkce skeneru
Jednostranný automatický podavač Hotovo!

Tiskové parametry

Rychlost tisku černobíle - maximum
22 str./min. Hotovo!
Vstupní zásobník
150 listů Hotovo!
Doba tisku první strany (čb tisk)
9,8 s Hotovo!
Maximální měsíční vytížení
20 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupní zásobník
50 listů Hotovo!

Rozměry

Výška
291 mm Hotovo!
Hloubka
360 mm Hotovo!
Šířka
402 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Informační/segmentový Hotovo!

Barva

Barva
Šedá Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:
» Všechny Multifunkční laserové tiskárny

Pokud není v parametrech produktu kolonka „balení obsahuje“ a v ní specificky zmíněn datový nebo USB kabel, balení ho neobsahuje a je nutné ho zakoupit zvlášť.


Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

» Všechny stolní telefony a faxy

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Mám sto chutí tuto tiskárnu vyhodit zavřeným oknem. Wifi nefunguje, tiskárna a scaner je asi na heslo, které nám ovšem prodejce nedal. Neustále to hlásí uvízlý papír, takže nefunguje vůbec nic. Instalace trvala několik hodin a stejně vše nefunguje. Nic horšího jsme si nemohli objednat. Vrrrrrr.

Dobrý den, kupoval jsem tuto tiskárnu s tím, že tonerová cartridge má jenom 60% náplň oproti nové. Vytisknul jsem pár několik desítek listů textu a ke včerejšímu dni již přestala tisknout a hlásí, že je nutná výměna cartridge. To je zoufale málo a již musím kupovat novou náplň za 1000,-Kč. Je to normální? Děkuji za odpověď. PS: čekal jsem, že vydrží alespoň půl roku a ne ani jeden měsíc.

Dobrý den, už dva dny se nervuji se skenováním a odesíláním do souborů či emailu, už jsem zkusil snad všechno a jsem tak jako tady někdo u USB, podle mě ta funkce skenu díky nekompatibilitě Twain s 64x a jejich aplikací prostě nefunguje. Nedá se u výrobce vyžádat nějaký detailní postup jak mají ti lidé prostě tuto situaci obejít? Začínám litovat koupě. Prolezl jsem snad všechny debaty a nápovědy a věta stáhni si naší aplikaci ale pozor nepodporuje to x64 je šílená. Díky za pomoc Lukáš

Dobrý den, je scanner barevný a umí scan odesílat e-mailem? Děkuji za odověď.

Dobrý den. Po instalaci postrádám wifi.. Vlastně chybí takový ten standardní průvodce tiskem, skenováním a pod. Všechno se řeší dost komplikovaně. Instaloval jsem na2 PC a u obou stejný nedostatečnývýsledek. Nevím, kde se stala chyba.. Snad v instalaci, kde na CD byly dvě varianty instalace. Jedna byla "RICOH SP 204sfnw" a "SP 204sfnw" Zvolil jsem ten s delšém názvem.. Díky za odpovědi..

Dobrý deň, rád by som sa opýtal na životnosť valca pri tejto tlačiarni a či sa dá vymeniť po skončení životnosti. Ďakujem.

Dobrý den, má skenováni vice stran najednou?

Náhradní toner k této tiskárně má kapacitu 2600 stran. Je tedy startovací toner u této tiskárny také takový, samozřejmě se sníženou kapacitou cca 60 % ?

Diskuze a poradna k Ricoh SP 204SFNW
Příslušenství pro Ricoh SP 204SFNW Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ricoh SP 204SFNW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ricoh SP 204SFNW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ricoh SP 204SFNW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ricoh SP 204SFNW.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací