Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Sencor SWD T130B černý

Zobrazit katalog
Sencor SWD T130B černý
4,0 1 hodnocení
Zvonek zvonkové tlačítko, dosah až 150m, LED signalizace na tlačítku, tlačítko krytí IP44 (chráněno proti stříkající vodě), černý
Kód:  GK751j3 Prod. číslo:  SWD T130B Stránky výrobce

Sencor SWD T130B černý

Bezdrátové tlačítko zvonku s učící funkcí (learning code), díky které lze zkombinovat až 20 tlačítek a neomezeně zvonků z řady SWD 130. Tlačítko pracuje na frekvenci 433 MHz a jeho maximální dosah v otevřeném prostoru bez elektromagnetického rušení činí 150 m. Pro lepší orientaci je na těle signalizace LED. Tlačítko splňuje stupeň krytí IP44 a je tedy chráněno proti stříkající vodě v libovolném úhlu. To znamená, že jej můžete umístit do otevřeného prostoru i v dosahu deště. Zvonek ke tlačítku se dokupuje samostatně.

Klíčové vlastnosti

  • možnost kombinace až 20 tlačítek a neomezeně zvonků
  • signalizace LED pro lepší orientaci
  • stupeň krytí IP44 pro různorodé venkovní instalace

Parametry a specifikace:

Napájení:
1× CR2032 (součást dodávky)

Provedení:
Barva: černá
Rozměry: 90 × 40 × 15 mm
Hmotnost: 32 g

TIP: Plánujete si postavit vlastní chytrou domácnost a nevíte, kde začít? Pak si nezapomeňte přečíst náš podrobný návod Jak postavit chytrou domácnost!

Historie Sencoru se začala psát v roce 1969 v Japonsku. Samotný název „Sencor“ znamená v japonštině „tisíc srdcí“. V současnosti společnost dodává své výrobky do více než 25 zemí světa. Nabídka společnosti je mimořádně pestrá. Produkuje spotřební elektroniku, tablety a telefony, kancelářskou techniku, elektroniku do aut a produkty pro domácnost a kuchyň. Heslo Sencoru je kvalita a líbivý design za rozumnou cenu.

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.



Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.


» Všechny produkty SmartHome

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

co to je? Komplet zvoncek, alebo nahradne tlacitko? Popis uplne hrozny.

Je to komplet zvonček alebo len tlačítko?

Diskuze a poradna k Sencor SWD T130B černý
Příslušenství pro Sencor SWD T130B černý Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SWD T130B čierny. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SWD T130B Fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací