SINGER SMC 4423

Zobrazit katalog
SINGER SMC 4423
5 1 hodnocení
Šicí stroj počet šicích programů 23, počet druhů stehů 23, druh stehů dekorativní, automatické navlékání jehly, overlockový steh, automatický navlékač nitě, volné rameno, šití dvojitou jehlou, nastavení délky stehu, nastavení šířky stehu, osvětlení a automatická knoflíková dírka
Kód:  SINSS636 Prod. číslo:  SMC 4423/00 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

SINGER SMC 4423

SINGER SMC 4423 je mechanický šicí stroj, který se ovládá pomocí otočného kolečka. Na výběr budete mít z 23 druhů stehů. Šicí stroj disponuje 23 šicími programy, díky čemuž lze regulovat šířku a délku stehu. O starosti s navlékáním nitě do očka jehly vás připraví automatický navlékač. Stroj je vybaven patkou pro šití krokové knoflíkové dírky. Automatická knoflíková dírka obsahuje vylepšenou patku. Dovnitř dáte vzorový knoflík a o ideální délku dírky bude postaráno automaticky. Funkce overlockového stehu obstará, že se odstřižená hrana látky nebude třepit. S volným ramenem ušijete i úzké tvary, jako jsou například nohavice nebo rukávy. Šicí stroj umožňuje šití dvojitou jehlou. Viditelnost při práci zlepší zabudované osvětlení. Ušití dírky v jednom kroku zásluhou možnosti automatické knoflíkové dírky.

Hlavní vlastnosti šicího stroje SINGER SMC 4423

  • Mechanický šicí stroj s ovládáním otočným kolečkem
  • Šicí stroj nabízející výběr ze dekorativních druhů stehů
  • Automatický navlékač jehly pro usnadnění navlékání nitě
  • Funkce overlockového stehu
  • Šití úzkých tvarů zásluhou volného ramena
  • SINGER SMC 4423 dovoluje šití dvojitou jehlou
  • Šicí stroj dovolující nastavení délky a šířky stehu
  • Součástí šicího stroje je osvětlení pro lepší viditelnost při práci
  • Jeden krok pro lehké ušití knoflíkové dírky

Parametry a specifikace

Funkce
Overlockový steh, Automatický navlékač nitě, Volné rameno, Šití dvojitou jehlou, Nastavení délky stehu, Nastavení šířky stehu, Osvětlení, Automatická knoflíková dírka Hotovo!
Počet druhů stehů
23 Hotovo!
Počet šicích programů
23 Hotovo!
Druhy stehů
Dekorativní Hotovo!
Navlékání jehly
Automatické Hotovo!

Funkce

Funkce
Overlockový steh, Automatický navlékač nitě, Volné rameno, Šití dvojitou jehlou, Nastavení délky stehu, Nastavení šířky stehu, Osvětlení, Automatická knoflíková dírka Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:

» Všechny Šicí stroje

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro SINGER SMC 4423 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SINGER SMC 4423/00 ŠIJACÍ STROJ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SINGER SMC 4423/00 NÄHMASCHINE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SINGER SMC 4423/00 NÄHMASCHINE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SINGER SMC 4423/00 VARRÓGÉP.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací