Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony Bluetooth Stereo Headset SBH54 Gold

Zobrazit katalog
Sony Bluetooth Stereo Headset SBH54 Gold
4,5 2 hodnocení
Náhlavní souprava bezdrátová, stereofonní, voděodolná, NFC, Bluetooth 3.0, 3.5mm jack
Kód:  SOM3155b2 Prod. číslo:  1299-1485 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Sony Bluetooth Stereo Headset SBH54 Gold Prodej skončil

Sony Bluetooth Stereo Headset SBH54 Gold

Moderní stylová bezdrátová souprava, která zcela změní způsob, jakým budete přijímat vaše telefonní hovory. Díky skutečně kompaktnímu provedení a bezdrátové technologii Bluetooth ji budete moci mít vždy při sobě, připraveni použít coby naslouchátko, či hudební přehrávač, ať už se zrovna váš telefon bude nacházet například ve vedlejším pokoji. Díky svému modernímu designu navíc poslouží jako módní doplněk a podtrhne váš profesionální pracovní styl. Za pomocí voděodolného těla je navíc lhostejné, jestli ji zrovna budete využívat doma, v kanceláři, či venku během deštivého dne.

Klíčové vlastnosti

  • Přijímejte své hovory kdykoliv a kdekoliv s technologií Bluetooth/NFC
  • Snadno ovládejte FM rádio, či přehrávejte média
  • Zabudovaný přehledný displej pro rychlou kontrolu informací
  • Doba hovoru až 4 hodiny, nabíjecí doba 1 hodina
  • Rozměry 17,7 × 16,8 × 70 mm
  • Aplikace pro Android
  • Kompaktní tělo odolné proti dešti
  • 3,5mm vstup pro snadné připojení sluchátek

Perfektní přenos hlasu

Ačkoliv se jedná o skutečně miniaturní zařízení, headset disponuje pokročilou patentovanou technologií HD Voice, která zajišťuje dokonalý přenos vašeho hlasu během hovorů za všech okolností. Díky mikrofonu, který zabraňuje přenosu ozvěny, poryvům větru a dalších zdrojů hluku, vás vaši kolegové, rodina, či známí budou slyšet vždy v maximálně perfektní kvalitě

Víceúčelový displej pro zvýšené pohodlí

Všechny příchozí hovory, stejně, jako právě nastavené FM radiostanice a přehrávané skladby uvidíte na přehledném displeji, díky čemuž bude stejnou hračkou například vytočení čísla bez nutnosti použít váš mobilní telefon. Tím se vám otevřou zcela nové možnosti komunikace i zábavy, která nyní bude uskutečnitelná se skutečně minimálním úsilím.

Sony Corporation je japonská společnost založena v roce 1946. Své sídlo má v Tokiu. Její počátky byly nenápadné. Prvním produktem prodávaným pod značkou Sony bylo tranzistorové rádio. Právě rádia hrála stěžejní úlohu při expanzi v 60. letech. Svět si produkty Sony velmi rychle spojil s výrobky vysoké kvality a nízké ceny.

V 70. letech byla Sony tvrdě zasáhnuta ekonomickou krizí. Mnozí analytici ji již označovali za mrtvou společnost. Podcenili však typickou japonskou houževnatost a odvahu. Krize pro Sony nebyla zhoubou, ba naopak posloužila jako odrazový můstek. Společnost stojí za vývojem CD disku a následně i DVD disku. Začátkem 90. let si Sony připsala další významný úspěch, když představila herní konzoli PlayStation. Právě herní konzole představují průnik třech stěžejních oblastí, ve kterých společnost v současnosti působí – elektronika, videohry a zábavní průmysl.

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Funguje také jako zesilovač sluchátek ?

Diskuze a poradna k Sony Bluetooth Stereo Headset SBH54 Gold
Příslušenství pro Sony Bluetooth Stereo Headset SBH54 Gold Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Bluetooth Stereo Headset SBH54 Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Bluetooth Stereo Headset SBH54 Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Bluetooth Stereo Headset SBH54 Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Bluetooth Stereo Headset SBH54 Gold.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací