Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcem s aplikací Alza

Sony HT-CT381

Zobrazit katalog
Sony HT-CT381
SoundBar 2.1 kanálový, 300W, bezdrátový subwoofer, 3x HDMI, Bluetooth, NFC, dálkové ovládání, bílý
Kód:  GS471b Prod. číslo:  HTCT381S.CEL Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Sony HT-CT381

Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Sony HT-CT381


Stvořen pro dokonalou harmonii s vaším televizorem

Pokud hledáte způsob, jakým vylepšit zvuk vašeho domácího kina, měli byste zbystřit. Společnost Sony, jeden z největších hráčů na poli spotřební elektroniky, přichází s unikátním řešením v podobě soundbaru HT-CT381. Jedná se o 2.1kanálové zařízení s výkonem 300 W, obsahující dva stereofonní reproduktory a bezdrátový subwoofer, které se hodí především pro domácí televize s úhlopříčkou větší než 101,6 cm.
Rozhodně se nemusíte bát, že vám do sestavy nezapadne, či jej nebudete mít kam umístit. Díky revolučně minimální výšce pouhých 5,1 centimetrů dokonale zapadne pod televizor, na polici, či na stěnu a vy si tak budete užívat nerušený výhled na obrazovku.


Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Sony HT-CT381


Tenké provedení, mohutný zvuk

I přes neuvěřitelně nízkou výšku se nemusíte bát, že budete ochuzeni o labužnický hudební i filmový zážitek. Díky dvěma vysoce kvalitním reproduktorům s difuzéry pro filtraci vyšších frekvencí a bezdrátovým subwooferem pro prokreslené hloubky bude zvuk po místnosti vždy perfektně distribuován. S podporou Dolby TrueHD, DTS-HD a technologií zvuku S-Force PRO Front Surround vás virtuálně prostorový zvuk zcela pohltí. Díky schopnosti napodobovat trojrozměrná zvuková pole si užijete perfektní, bohatý zvuk s vysokou věrností za každých okolností - ať už při sledování nejnovějšího trháku, či poslechu vašich oblíbených nahrávek.


Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Sony HT-CT381


Věrnost hudby

Zajímavými jsou posléze i další vychytávky z kuchyně inovátora Sony - za pomocí optimalizace audiosignálů digitálním zesilovačem S-Master budou přirozeně zostřeny a zvýrazněny dialogy, hudba a okolní zvuky z jakéhokoliv zdroje. ClearAudio+ posléze optimalizuje zvuk a dodává hudbě, dialogům a zvukovým efektům čistotu a zřetelnost.


Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Sony HT-CT381



Bezdrátová volnost a podpora 4K

Díky bezdrátovému provedení subwooferu o rozměrech 34,2 x 17 cm jej můžete umístit, kam se vám zlíbí. Je lhostejné, jestli jej umístíte pod televizor, či připevníte na zeď - zvukové vlny budou vždy směřovat k vám, a zajišťovat zvuk jako při návštěvě kino sálu. Jestliže stojíte o zachování maximální kvality dat v rozlišení 4K při přenosu ze zdroje na obrazovku, jednoduše své 4K zařízení připojte přímo k soundbaru a vychutnejte si nádherný obraz ve vysokém rozlišení a špičkový zvuk naráz.


Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Sony HT-CT381



NFC pro snadné streamování a hned 3 HDMI vstupy

V současnosti je z řad zákazníků a uživatelů velká poptávka po audio zařízeních, pro která streamování médií z mobilního telefonu pomocí moderního úsporného přenosového rozhraní NFC není žádný problém. A takový je i Sony HT-CT380. Za pomocí NFC rychle spárujete své mobilní zařízení se zvukovým projektorem a pokud vaše zařízení funkcí NFC nedisponuje, můžete jej stále připojit pomocí klasického rozhraní Bluetooth. Pro připojení dalších zařízení, jako jsou například přijímače internetové TV, či herní konzole, lze využít hned tří vstupů HDMI a analogového audio vstupu.


Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Sony HT-CT381
Sony HT-CT381
Sony HT-CT381
Sony HT-CT381
Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Sony HT-CT381

Klíčové vlastnosti:

  • Soundbar nové generace v provedení 2.1
  • Bezdrátový subwoofer k libovolnému umístění
  • Podpora Dolby TrueHD, DTS-HD a technologie S-Force PRO Front Surround
  • ClearAudio+ a S-Master pro zvýraznění dialogů a čistotu zvukových efektů
  • Výkon 300 W
  • Přenášení a ovládání přímo z chytrého telefonu s aplikací SongPal
  • Podpora NFC a Bluetooth pro streaming z mobilních zařízení
  • 3 HDMI vstupy pro připojení přijímačů internetové TV, či herních konzolí a dalších zařízení
  • Podpora 4K s možností přímého propojení
Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Sony HT-CT381

Parametry a specifikace:

Počet kanálů:
2.1

Výkon:
300 W

Možnosti připojení:
3× HDMI výstup (podpora ARC)
1× HDMI vstup
Aktualizace SPDIF
Analogový vstup zvuku (včetně TV CEC) (1 mini jack), Příjem Bluetooth (verze 3.0) / NFC

Audioformáty:
Dolby Digital, Dolby Digital+, Dolby Dual Mono, Dolby TrueHD

Dálkový ovladač:
RMT-AH101U

Spotřeba energie:
37 W Soundbar (0,5 W pohotovostní režim)
20 W Subwoofer (0,5 W pohotovostní režim)

Rozměry (Š × V × H):
Rozměry hlavní jednotky: 90 × 5,1 × 11,7 cm
Rozměry subwooferu: 17 × 34,2 × 38,1 cm

Hmotnost:
Hmotnost hlavní jednotky: 2,4 kg
Hmotnost subwooferu: 6,6 kg

Obsah balení:
Podložka
Optický kabel (1,5 m)
Držák pro instalaci na zeď
Šablona pro zavěšení na zeď
Barevný štítek na lepenkovou krabici
Příručka s pokyny
Průvodce rychlým nastavením

Přečíst více

Sony Corporation je japonská společnost založena v roce 1946. Své sídlo má v Tokiu. Její počátky byly nenápadné. Prvním produktem prodávaným pod značkou Sony bylo tranzistorové rádio. Právě rádia hrála stěžejní úlohu při expanzi v 60. letech. Svět si produkty Sony velmi rychle spojil s výrobky vysoké kvality a nízké ceny.

V 70. letech byla Sony tvrdě zasáhnuta ekonomickou krizí. Mnozí analytici ji již označovali za mrtvou společnost. Podcenili však typickou japonskou houževnatost a odvahu. Krize pro Sony nebyla zhoubou, ba naopak posloužila jako odrazový můstek. Společnost stojí za vývojem CD disku a následně i DVD disku. Začátkem 90. let si Sony připsala další významný úspěch, když představila herní konzoli PlayStation. Právě herní konzole představují průnik třech stěžejních oblastí, ve kterých společnost v současnosti působí – elektronika, videohry a zábavní průmysl.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobry den. Ak objednavka obsahuje tovar SONY HT-CT381 bez presnejsieho oznacenia farebneho prevedenia, naozaj mi pride v bielej farbe ? :-) Teda mate ho v bielej prosim ? Lebo vsetky fotky vyzeraju byt iba pre strieborne prevedenie. Dakujem

Chtěl bych se prosím zeptat , kdyz si poridim nize uvedeny sound bar. Je možné k tomu subwooferu pripojit pres dvojlinku jeste nejake reproduktory?

Diskuze a poradna k Sony HT-CT381
Příslušenství pro Sony HT-CT381 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony HT-CT381. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HT-CT381. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HT-CT381. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony HT-CT381.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací