Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony SRS-XB30, černá

Zobrazit katalog
Sony SRS-XB30, černá
5 7 hodnocení
Bluetooth reproduktor přenosný, Bluetooth 4.2, NFC, Extra Bass, hands-free, funkce Pair - možnost spárování s druhým XB30 a vytvoření stereo zvuku, Wireless Party Chain, SongPal, voděodolný, barevné světlené efekty a blikající stroboskop, USB port pro nabíjení, výdrž až 24 hodin
Kód:  GS476f31 Prod. číslo:  SRSXB30B.EU8 Stránky výrobce

Sony SRS-XB30, černá

Sony SRS-XB30

Bezdrátový reproduktor Sony SRS-XB30

Sony Extra Bass
Rozproudí každou zábavu

Sony SRS-XB30 disponuje dvojicí pasivních zářičů, které doplňují stereofonními širokopásmovými reproduktory. Stiskem tlačítka EXTRA BASS pak dodáte basům pořádný říz.

Ať už posloucháte hudbu doma nebo venku, můžete být v klidu – bezdrátový reproduktor má voděodolnou ochranu IPX5.

Voděodolná ochrana

Všechnu svou hudbu můžete jednoduše a pohodlně spravovat prostřednictvím aplikace Sony Music Center.

Sony Music Center
NFC
NFC

Připojte svůj chytrý telefon nebo tablet pouhým dotykem.

Dlouhá výdrž
Výdrž až 24 hodin

S takto dlouhou výdrží se stanete králem každé oslavy.

Lepší zvuk
LDAC

Technologie LDAC umožňuje přenos přibližně třikrát více dat než běžné rozhraní Bluetooth.

Reproduktor Sony SRS-XB20
Bezdrátové propojení reproduktorů

S funkcí Wireless Party Chain lze propojit až 10 bezdrátových reproduktorů. Poté lze synchronizovat hudbu i osvětlení.

SPECIFIKACE
  • VELIKOST REPRODUKTORU48 mm
  • SYSTÉM KOMUNIKACEBluetooth 4.2
  • ROZMĚRY228 × 82 × 86 mm
  • VÝDRŽAž 24 hodin
  • ZVUKOVÉ REŽIMYClear Audio+, DSEE
  • KONEKTORYUSB A, stereofonní minikonektor (vstup)
  • HMOTNOST980 g
  • OBSAH BALENÍ
    Napájecí AC adaptér

Sony Corporation je japonská společnost založena v roce 1946. Své sídlo má v Tokiu. Její počátky byly nenápadné. Prvním produktem prodávaným pod značkou Sony bylo tranzistorové rádio. Právě rádia hrála stěžejní úlohu při expanzi v 60. letech. Svět si produkty Sony velmi rychle spojil s výrobky vysoké kvality a nízké ceny.

V 70. letech byla Sony tvrdě zasáhnuta ekonomickou krizí. Mnozí analytici ji již označovali za mrtvou společnost. Podcenili však typickou japonskou houževnatost a odvahu. Krize pro Sony nebyla zhoubou, ba naopak posloužila jako odrazový můstek. Společnost stojí za vývojem CD disku a následně i DVD disku. Začátkem 90. let si Sony připsala další významný úspěch, když představila herní konzoli PlayStation. Právě herní konzole představují průnik třech stěžejních oblastí, ve kterých společnost v současnosti působí – elektronika, videohry a zábavní průmysl.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Jaký má tento reproduktor výkon a jaká je reprodukce zvuku oproti modelu srs xb2 ?

Dobrý den chci vědět jaký výkon má tento BT. Chci se taky zeptat jestli je lepší koupit sony srs-xb30b, xb40b, jbl flip 3 nebo 4. Popřípadě chci vědět důvod, děkuju za co nejrychlejší odpověď

Dobrý den. Mám dotaz, jestli se k reproduktoru dá připojit více zařízení najednou, jako např. u Bose Soundlink mini 2 a střídat je v přehrávání. Pro upřesnění: Já dám pauzu a hraje někdo jiný, on dá pauzu a hraje někdo třetí atd. Děkuji za odpověď.

Dobry den mam taku otazku kupil som tento reproduktor xb30 a pisalo tam ze vydrz baterie je 24hodin no mne pri zapnutom extra bass a zapnutymi svetlami na zhruba 75% vykonu hlasitosti sa vybil zhruba za 3hodiny je to chybny kus mal by som ho reklamovat alebo je to normalna vydrz ? A tiez ked podrzim tlacitko na zistenie stavu baterie tak mi len povedalo ked bol na plno ak som ho dobre rozumel ze "only charge" potom neskor povedal 50% a potom 20% a potom sa vypol je to chyba ? Alebo to hovoti len orientacne ?

Je kvalitou reprodukcie hudby porovnateľný tento BT reproduktor Sony SRS-XB 30 s PC reproduktormi Creative Gigaworks T20 Series II?

Prosím o radu, ktorý BT reproduktor doporučujete, Sony SRS-XB30 alebo JBL Flip 3? Ceny sú veľmi podobné.

Dobrý den, prosím o odpověď, zda u těchto reproduktorů (SONY SRS-XB 30 (20) jde zcela vypnout při přehrávání hudby barevné osvětlení a stroboskopy. Děkuji za odpověď.

Dobrý den prosim o radu vyběru reproduktoru, vaham mezi sony xb30 a nebo jbl flip 3 popřipadě creative sound blaster ROAR 2 moc děkuji za radu

jdou zapnout pouze stroboskopy bez barevného podsvícení ??

Koľko watový je tento reproduktor?

Diskuze a poradna k Sony SRS-XB30, černá
Příslušenství pro Sony SRS-XB30, černá
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony SRS-XB30, čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB30, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB30, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony SRS-XB30 fekete.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací