Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

Dvouletá záruka pro firmy AlzaBoxy Q1

SPIGEN Slim Armor Gunmetal

Zobrazit katalog
SPIGEN Slim Armor Gunmetal
5 6 hodnocení
Ochranný kryt pro LG G4
Kód:  SP004a9fi2yc Prod. číslo:  SGP11524 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

SPIGEN Slim Armor Gunmetal

Ochranný kryt SPIGEN Slim Armor nabízí perfektní ochranu vašeho mobilního telefonu, a k tomu vám ho podrží v dobré poloze pro sledování videí všeho druhu. Jeho minimalistické provedení zachovává všechny kontury telefonu a skvěle tak podtrhuje jeho vzhled. Jako materiál byla použita kombinace vysoce odolného TPU a polykarbonátu, díky čemuž kryt účinně absorbuje nárazy a telefon chrání od vnějších vlivů. Kryt je veden pečlivě kolem všech hardwarových tlačítek a hran přístroje, takže nic neubírá na jejich odezvě a nebrání v jejich používání.

Parametry a specifikace

Typ
Zadní kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Vlastnosti a funkce
Integrovaný stojánek Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadní kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Vlastnosti a funkce

Vlastnosti a funkce
Integrovaný stojánek Hotovo!
Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SPIGEN Slim Armor Gunmetal. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPIGEN Slim Armor Gunmetal. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPIGEN Slim Armor Gunmetal. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPIGEN Slim Armor Gunmetal.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací