Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

GIRO Fixture Mat Lime

Zobrazit katalog
GIRO Fixture Mat Lime
5 2 hodnocení
Helma na kolo - MTB, pro muže i ženy, na upínaní slouží otočné kolečko, in-mold, vnitřní polstrování, odnímatelný štítek, reflexní prvky, zelená barva
Kód:  SPTgir30 Prod. číslo:  768686072659 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

GIRO Fixture Mat Lime

Vzdušná cyklistická sportovní helma v moderním zeleném provedení s modrými detaily a s 18 průduchy, to je Giro Fixture Mat Lime. Tuto velmi lehkou helmu si můžete vzít na kolo do terénu i na silnici. Je vyrobena za použití nejmodernějších technologií, může se pochlubit kvalitním vnitřním vyztužením, zvýšenou ochranou zátylku, reflexními prvky pro větší bezpečnost, odnímatelným štítkem, rychleschnoucími výstelkami a také In-mold polykarbonátovou konstrukcí. Precizní odvětrání zajišťuje 18 průduchů a upínání pak systém Roc Loc Sport s jednoduchým a rychlým nastavením. Tato velikost M/L je ideální pro obvod hlavy 54 - 61 cm.

Klíčové vlastnosti helmy na kolo Giro Fixture Mat Lime, velikost M/L

  • Sportovní přilba na kolo v nadčasovém zeleném designu s modrými detaily
  • 18 větracích tunelů pro dokonalý odvod vzduchu
  • Roc Loc Sport pro bezpečné a rychlé upevnění
  • Konstrukce In-mold s polykarbonátovou skořepinou
  • Velmi lehká a pohodlná helma o nízké hmotnosti
  • Odnímatelný štítek
  • Reflexní prvky pro větší bezpečnost
  • Rychleschnoucí výstelky
  • Velikost M/L pro obvod hlavy 54 - 61 cm

Kvalitní In-mold konstrukce

Konstrukce In-mold spojuje tvrdou polykarbonátovou vnější vrstvu a pěnovou EPS vložku, která pohlcuje nárazy či otřesy. V oblasti ventilačních otvorů a žeber je pak speciální vyztužení, to vše při zachování minimální hmotnosti.

Poznámka:
» Všechny helmy na kolo
» Všechny pánské helmy na kolo
» Všechny dámské helmy na kolo

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý deň Chcel by som sa opýtať či má táto prilba bezpečnostný systém Mips ? ... lebo na oficiálnej stránke výrobcu som ju bez Mips nenašiel ale vy to tu neuvádzate. Ďakujem

Diskuze a poradna k GIRO Fixture Mat Lime
Příslušenství pro GIRO Fixture Mat Lime Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Giro Fixture Mat Lime M/L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Giro Fixture Mat Lime M/L.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací