AlzaPlus+ sport MS hokej

GIRO Scamp Pink Flower Land

Zobrazit katalog
GIRO Scamp Pink Flower Land
5 2 hodnocení
Helma na kolo MTB, dětská, způsob upínání: otočné kolečko, In-Mold, EPS, síťka proti hmyzu, vnitřní polstrování, reflexní prvky, vhodná pro inline
Kód:  SPTgiro164nad Prod. číslo:  SPTgiro164nad Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

GIRO Scamp Pink Flower Land

Přilba na kolo je základní kámen bezpečné jízdy, i na rovné cestě můžete spadnout a způsobit si vážný úraz. GIRO Scamp Pink Flower Land je helma určená na jízdu na horském kole. Odtušíte to podle pevné konstrukce, v některých případech delší týlní části a hlavně štítku proti slunci. Můžete ale helmu vozit na MTB, silničce i citybiku, typ helmy má vliv na vzhled, ne funkci.

Nutné je, aby helma "sedla" i bez zapnutého podbradníku. Velikost helmy si můžete pro maximální pohodlí poladit kolečkem na týlu helmy.

Poznámka:
» Všechny helmy na kolo

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro GIRO Scamp Pink Flower Land Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIRO Scamp Pink Flower Land. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIRO Scamp Pink Flower Land.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací