AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcem s aplikací Alza

Nash Siren R3 Green

Zobrazit katalog
Nash Siren R3 Green
Hlásič - série R3 dokáže pomocí inteligentního mikročipu eliminovat tzv. falešné záběry, funkce ztlumení jedním stiskem, výstup pro Optics Light, Pipes a Heads, integrované záchytné uši, velmi dlouhá životnost baterie s upozorněním na nízký stav baterie, plně vodotěsný, barva: zelená
Kód:  JVR045790 Prod. číslo:  5055108929529 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Nash Siren R3 Green

Kvalitní a spolehlivě fungující hlásič je během vaší nepřítomnosti u prutů zcela stěžejní přístroj. Vyzkoušejte zelený Nash Siren R3, který je nabitý moderními technologiemi včetně výkonného mikročipu. Hlavním cílem tohoto mikročipu je účinně rozlišit mezi tzv. falešnými záběry a záběry skutečnými, kdy už jde opravdu o úlovek. Dokáže vyhodnotit směr, rychlost a způsob průtahu vlasce. S tímto systémem vám končí plané poplachy způsobené větrem, trávou okolo prutů či proudem, cloumajícím s olovem. Hlásič je plně vodotěsný, vybaven odnímatelnýma ušima a můžete si individuálně navolit stupeň hlasitosti podle svých konkrétních potřeb. Tento hlásič disponuje modrou LED diodou a výstupy pro Optics Light, Pipes a Heads.

Klíčové vlastnosti zeleného hlásiče Nash Siren R3

  • Vybaven propracovaným mikročipem
  • Efektně rozlišuje falešné a pravé záběry
  • Plně vodotěsný
  • Funkce ztlumení a varování před vybitou baterií
  • Nastavitelná hlasitost a zelená LED dioda
  • Odnímatelné uši, výstup pro Optics Light, Pipes a Heads
  • Baterie není součástí balení

Parametry a specifikace

Funkce
Nastavitelná hlasitost, Nastavitelná citlivost, Nastavitelný tón, Integrované záchytné uši, Možnost spárování s příposlechem Hotovo!
Barva diody
Zelená Hotovo!
Počet hlásičů
1 ks Hotovo!

Funkce

Funkce
Nastavitelná hlasitost, Nastavitelná citlivost, Nastavitelný tón, Integrované záchytné uši, Možnost spárování s příposlechem Hotovo!
Barva diody
Zelená Hotovo!

Sada

Počet hlásičů
1 ks Hotovo!
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.


» Všechny signalizátory záběru

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Nash Siren R3 Green Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nash Siren R3 Green. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nash Siren R3 zöld.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací