Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcem s aplikací Alza

Sigma My Speedy Stars&Stripes

Zobrazit katalog
Sigma My Speedy Stars&Stripes
Cyklocomputer s kódovaným bezdrátovým přenosem, 4 funkce, zobrazení funkcí pomocí symbolů, automatické spuštění/zastavení, voděodolnost IPX8
Kód:  SPTif1095 Prod. číslo:  4016224030057 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Sigma My Speedy Stars&Stripes Prodej skončil

Sigma My Speedy Stars&Stripes

Konec standardizovaného designu ve světě cyklocomputerů! Sigma MySpeedy rozšiřuje trh o neotřelé, designově nápadité a cool počítače. Tyto nové modely mají jedinečný styl, jsou zářivě barevné a mají bezdrátový přenos. Tím se MySpeedy stává nejmódnějším objektem na jakékoliv řídítka. Velký, kulatý displej je velmi dobře čitelný. Computer vítá uživatele při probuzení z úsporného režimu před jízdou zobrazením emotikonu. Na výběr je několik zajímavých provedení. Data se přenášejí bezdrátově až na vzdálenost 70 cm.

Klíčové vlastnosti

  • nápadité
  • modní doplněk
  • velký displej
  • voděodolnost s krytím IPX8
  • bezdrátový přenos
  • ochrana proti poškrábání bočními hranami
  • snímač pohybu - automaticky se aktivuje
  • nastavitelný rozměr kola

Displej a ovládání

Displej zobrazuje jednu měřenou funkci, stisky tlačítka rolujete dalšími měřenými údaji. Na obvodu displeje je trvale zobrazena informace grafickou formou o aktuální rychlosti. Grafické ikony jasně ukazují zobrazenou funkci. Ovládání pouze jedním tlačítkem. Je umístěno na spodní straně a umožňuje rychlé přepínání funkcí. Je navrženo pro příjemné ovládání. Dá se dobře ovládat i v rukavicích.

Funkce:
Aktuální rychlost
Denní trasa
Doba jízdy
Celková doba jízdy

Transportní režim

Pokud senzor zjistí pohyb, ale nezaznamenal otáčení kola, přepne počítač do režimu Transport. Tento stav je snadno identifikovatelný obrázkem auta, které se zobrazí na displeji. Z transportního režimu přejdete zpět do aktivního režimu stiskem tlačítka Mode.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Sigma My Speedy Stars&Stripes Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sigma My Speedy Stars & Stripes.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací