Rapture Aplikace

Synology DiskStation DS216j 2x3TB RED

Zobrazit katalog
Synology DiskStation DS216j 2x3TB RED
4,8 48 hodnocení
Datové úložiště - externí box pro 2x 2.5/3.5" SATA II HDD, CPU Marvell Armada 385 Dual-core 1.0 GHz, 512 MB RAM, GLAN, 2x USB 3.0, USB Print server, CZ prostředí, osazeno 2x 3TB HDD WD RED
Kód:  FN143e4 Prod. číslo:  DS216j 6TR Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Synology DiskStation DS216j 2x3TB RED Prodej skončil

Synology DiskStation DS216j 2x3TB RED


S dvoujádrovým CPU získáte rychlý privátní cloud server

DS216j je vybaven dvoujádrovým CPU a dosahuje průměrné rychlosti pro čtení přes 112,5 MB/s a pro zápis přes 107,43 MB/s, což je u rychlosti pro zápis 18,6% nárůst proti předchozímu modelu. Využijte rychlého přenosu dat, rychlého zálohování a plynulejší cloud synchronizace.

Read
Write
112
107
Nastavení barev

Grafu

#03a9f4

Okraje

rgba(220,220,220,0.75)

Graf: hover

#0281BC

Okraje: hover

rgba(220,220,220,0.75)

Vestavěný koprocesor zlepšuje zpracování multimédií

DS216j domácím uživatelům zajišťuje ty nejlepší multimediální zážitky. DS216j je vybaven jednotkou koprocesoru, což urychluje zpracování miniatur a zlepšuje vaše možnosti prohlížet fotografie a dále též převádí zvukové stopy do MP3 formátu pro snížení šířky pásma při přenosu.

SuperSpeed USB 3.0 zrychluje přenosové rychlosti

DS216j je vybaven porty USB 3.0, které zajišťují rychlý a efektivní přenos souborů. Podpora USB 3.0 nabízí rychlost přenosu dat až 5 Gb/s, což znamená, že je rychlejší v oblasti přenosu dat na externí pevné disky a spotřebovává méně energie.

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
USB 3.0

Vítězný operační systém – DiskStation Manager

Synology DiskStation Manager (DSM) je elegantní operační systém používaný na všech zařízeních DiskStation a RackStation, což vám usnadní správu vašeho Synology NAS serveru. Díky intuitivnímu uživatelskému rozhraní je v DSM přístup k vašim datům a jejich sdílení lepší a jednodušší.

Buďte mobilní díky aplikacím

Synology vyvíjí všestranné mobilní aplikace, které vám umožní spravovat obsah na chytrých telefonech a tabletech. Díky mobilním aplikacím Synology jsou vaše multimediální sbírky i pracovní soubory stále na cestách.

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
diskstation

Kdykoli dostupné soubory díky službě cloud

Cloud Station vám umožní synchronizovat soubory mezi zařízeními DiskStation a vícero zařízeními včetně Windows PC, Mac, Linux, iOS, Android. Soubory můžete synchronizovat i s Google Drive, OneDrive, Dropbox, Box, hubiC a Baidu Cloud – vytvoříte si vlastní hybridní cloud pro flexibilnější ukládání a prevenci ztráty dat.

Ekologicky šetrné a chytré domácí úložiště

Při návrhu severu se klade důraz na spotřebu elektrické energie. DS216j spotřebová pouze 6,95 W při hibernaci HDD a 14,85 W při přístupu. Společnost Synology klade důraz na ekologii a proto jsou všechny její produkty vyrobeny z RoHS kompatibilních částí.

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
diskstation

Zálohování dat různými způsoby

Vše na svém počítači můžete zálohovat přímo na Synology NAS pomocí Cloud Station, ať používáte Windows nebo Mac. „Záloha a replikace“ vám dále umožňuje úkoly zálohování naplánovat, obnovit server do určitého časového okamžiku a zároveň minimalizovat potřebu úložného prostoru a času na zpracování tím, že ukládá pouze konkrétní bloky dat, které byly mezi verzemi změněny.

  • Pokud NAS nedisponuje 2,5" pozicí, je pro uložení 2,5" disků potřeba použít redukční rámeček pro 3,5" pozici.
  • V případě, že je NAS vybaven více pozicemi pro disky, není nutné, aby byly zaplněny všechny.

Parametry a specifikace

Maximální kapacita
16 TB Hotovo!
Kapacita vložených disků (dohromady)
6 TB Hotovo!
Počet pozic pro disk
2 × Hotovo!
Počet pozic osazených diskem
2 × Hotovo!
Podporovaný RAID
RAID 0, RAID 1 (zrcadlení), JBOD Hotovo!

Úložiště

Maximální kapacita
16 TB Hotovo!
Kapacita vložených disků (dohromady)
6 TB Hotovo!
Počet pozic pro disk
2 × Hotovo!
Počet pozic osazených diskem
2 × Hotovo!
Podporovaný RAID
RAID 0, RAID 1 (zrcadlení), JBOD Hotovo!

Výkon

Frekvence procesoru
1 GHz Hotovo!
Rychlost čtení
112,75 MB/s Hotovo!
Rychlost zápisu
97,6 MB/s Hotovo!
Procesor
Marvell Armada-385 Hotovo!

Využití

Využití
Domácí Hotovo!

Rozhraní

LAN
1 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!

Spotřeba

Spotřeba ve Stand-by
6,95 W Hotovo!
Typická spotřeba
14,85 W Hotovo!

Rozměry a hmotnost

Hloubka
225,5 mm Hotovo!
Výška
165 mm Hotovo!
Šířka
100 mm Hotovo!
Hmotnost
0,88 kg Hotovo!
Více parametrů

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

pri zyxeloch su popisane Podporované služby,aj tento NAS dokaze: Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), Web server, Databázový server, FTP server, Print server, Media server (DLNA), iTunes server, Download server dakujem

Zakoupil jsem u Vás DS216j Play,nainstaloval iTunes server na iPadu funguje sdílená knihovna skvěle....do té doby než vypnu počítač(Mac),nastavuje se někde jinde něco jiného nebo to prostě tak je!!! Popř.existuje nějaký jiný přehrávač medií než je v DS Audio ??

dobrý den, uvažuji o koupi Synology DiskStation DS216j 2x3TB RED, chtěl bych v naší malé firmě použít jako úložiště dat, ze kterého by čerpali 4 pracovníci převážně textové soubory word, excel. Chtěl bych se zeptat proto, zda když budou tyto soubory nahrány, je možné sdílet zástupce na počítači kde se soubory otevřou a upraví. Další dotaz je ohledně síťové tiskárny, která je jak síťová tak je možné připojit k usb, zda je možné tisknout přes nas. děkuji

Aké video formáty to vlastne podporuje? Mám kopu rodinných filmovačiek z kamery, ale ani formát *mpg, a *avi mi to na televízore nechce prehrať. Myslel som, že to môže byť aj televízorom, no tieto formáty z internetu mi úplne bez problémov prehráva. Ale uložené, moje videá v NASe, už nie. Napríklad *mov prehráva bez zaváhania. Tak neviem. Musím všetky videá prekonvertovávať na *mov, aby to fungovalo?

existuje k tomu aj nejake originalne prislusenstvo na odhlucnenie?

Dobrý den, mám televizi Panasonic TX-L42FT60E. Je možné využít dbv-t z televize pro nahrávání pořadů na Synology? Jde o kompatibilní tuner? Nebo je potřeba pořídit tuner externí, a pokud ano, jaký mi doporučíte? Děkuji!

Dobrý den, rád bych se zeptal, jak je to se zabezpečením. Je možné do NAS nainstalovat certifikát a ověřovat se vůči němu? Nebo máte v nabídce nějakou NAS, která to umožňuje? Děkuji

Dobrý den Pokud odejde box, nikoli HDD kde ( na jakem zařízení )mohu přečíst data z HDD . Je to z důvodu že SYNOLOGY používá svůj OS . Děkuji

Dotaz na Alzu: Koupil jsem DS216j i s osazenými disky WD RED 2x3TB jako komplet. Jaký je průběh reklamace, když odejde jen jeden HDD? Šroubek, který musím vyšroubovat při výměně HDD je z výroby zalepený nálepkou s nápisem VIOD. Když mi tedy odejde pouze jeden disk, tak musím přinést celý box i s objema disky a čekat měsíc na reklamaci? Takto přijdu na měsíc o všechna data... Nebo je možné nálepku na šroubku porušit, vyndat vadný disk a přinést na reklamaci jen tento? Takto by to bylo, kdybych si koupil odděleně NASku a dva HDD. Děkuji za rychlou odpověď.

Dobrý den, nikde jsem se nedočetl, jestli má wifi. Má? Jak jinak lze propojit do sítě? Jenom LAN kabelem?

12
Diskuze a poradna k Synology DiskStation DS216j 2x3TB RED
Příslušenství pro Synology DiskStation DS216j 2x3TB RED Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Synology DiskStation DS216j 2x3TB RED. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Synology DiskStation DS216j 2 x 3 Terabyte RED. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Synology DiskStation DS216j 2 x 3 Terabyte RED. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Synology DiskStation DS216j 2x3TB RED.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací