Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Tannoy Mercury 7.4 - walnut

Zobrazit katalog
Tannoy Mercury 7.4 - walnut
Reproduktor 2-pásmová podlahová reprosoustava se zadním bassreflexem, frekvenční rozsah 32Hz-32kHz, doporučený zesilovač 20-150W, citlivost 93dB, impedance 8ohm, 1 ks
Kód:  TAN003i21

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Tannoy Mercury 7.4 - walnut

V modelu Mercury 7.4 vrcholí sedmá generace do bezkonkurenčního výkonu své třídy pro hudební i filmovou zábavu. Nové skříně v ořechové barvě, modernizované měniče a vysoce přesné crossovery ještě více zlepšily zvuk, zatímco prémiové kování, luxusní povrchové úpravy a jemné detaily, z nich dělají nejlépe vypadající reproduktory série. Tato nová vlajková loď je větší, silnější a dynamičtější než kdy předtím. Tím se stává jistou sázkou pro větší místnosti a tam, kde se vyžadují vysoké hlasitosti, aniž by jakkoliv utrpěla kvalita. Tento produkt obsahuje pouze jeden reproduktor.

Klíčové vlastnosti reproduktoru Tannoy Mercury 7.4 v ořechové barvě

  • Bezkonkurenční výkon pro hudební i filmovou zábavu
  • Silnější a dynamičtější než kdykoliv předtím (nové měniče i konstrukce skříně)
  • Vyplní i velké místnosti (špičkový výkon až 300 W / 75 W trvale)
  • Zachová prémiovou kvalitu při vyšší hlasitosti a rozprostře zvuk do prostoru (konfigurace D'Appolito)
  • Vykreslení hudby ve vysokém rozlišení s úžasnou precizností (32 Hz až 32 kHz)
  • Stylový doplněk interiéru na výběr ve 3 barvách dřeva (ořech, světlý dub, černý dub)

Naplno, na max

Jak se sluší a patří na takovou vlajkovou loď, Mercury 7.4 se pyšní špičkový výkonem až 300 W a extrémně vysokou účinností (93 dB / W), takže si mimořádně intenzivní zvuk užijete na široké škále zesilovačů. I při vysoké hlasitosti uslyšíte frekvenční odezvu v širokém pásmu od 32 Hz až 32 kHz, což znamená precizní vykreslení zvuku ve vysokém rozlišení. Tyto požadavky by nebylo možno splnit bez nových měničů. Přepracovaná konstrukce používá jen ty nejvytříbenější akustické materiály v dokonalé souhře.

Ať už posloucháte kdekoliv v místnosti

Aby při vysoké hlasitosti stále produkovaly co nejširší zvukovou scénu, jsou měniče uspořádané v konfiguraci D'Appolito. Umístěním výškového reproduktoru uprostřed dvou středobasových měničů vzniknou jedinečné rozptylové vlastnosti, kdy se vyrovná kritická oblast crossoveru a eliminuje se hlavní osa zvuku. Zvuk se ponese v celé šířce místnosti, takže je jedno kde sedíte, a přitom vždy uslyšíte velmi dobrou artikulaci během hudebních vystoupení a celkově správné hudební angažmá.

Parametry a specifikace

Počet kanálů
Samostatný reproduktor Hotovo!

Typ soustavy

Počet kanálů
Samostatný reproduktor Hotovo!
Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Tannoy Mercury 7.4 - walnut Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tannoy Mercury 7.4 - walnut.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací