Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

AD homeoffice Dvouletá záruka pro firmy

Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL

Zobrazit katalog
Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL
4,0 2 hodnocení
Kávové kapsle 10 kapslí XL, 82g, espresso s jemnou sametovou pěnou, do kávovaru Cafissimo - 10,62 Kč/1 porce
Kód:  TCHACC27 Prod. číslo:  483644 Stránky výrobce
Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL Prodej skončil

Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL

Hermeticky uzavřené kapsle kávy Tchibo skrývají chutné a kvalitní espresso s jemnou sametovou pěnou. Tato káva je z trvale udržitelné zemědělské produkce, která šetří životní prostředí ve kterém žijeme a je ohleduplná k lidem, zvířatům i rostlinám. Kávovary, do kterých se kapsle dávají splňují ekologickou i energetickou efektivnost. Kávu z kapslí Cafissimo zhotovíte rychle, snadno a s profesionálním výsledkem. Díky zamezení přístupu vzduchu do kapslí při skladování je každý šálek kávy nádherně voňavý a silný. Dopřejte si kávu, která vás příjemně naladí do každého dne!

Vlastnosti kapslí

  • jsou baleny po 10 kusech
  • ukrývají espresso s jemnou sametovou pěnou
  • kapsle jsou hermeticky uzavřeny
  • jsou vhodné do kávovarů Cafissimo
  • mají silnou a příjemnou chuť
  • jsou vyráběné s ohledem na ekologii i energetickou efektivnost
  • výroba kávy z kapslí je snadná a rychlá

Silná káva s nádhernou vůní

Káva Tchibo je známá ve světě již po řadu let. Nabízí svým zákazníkům kvalitu, příjemnou chuť a neopakovatelné aroma, které si můžete vychutnávat v pohodlí vašeho domova. Většina populace propadla kávě a konzumuje hned několik šálků kávy denně. Kvalitní káva vás povzbudí a dodá vám energii po ránu i po dobrém obědě. Káva Tchibo však není jen pohlazení vašich chuťových buněk, ale v každém šálku se skrývá také hlubší význam - pochopení propojení světa lidí s přírodou. 

Tchibo 

Pod značkou kávy Tchibo se neukrývá jen kvalitní káva v té nejlepší kvalitě, ale také starost o životní prostředí, faunu, flóru a především také o lidi, kteří kávu pěstují. Tchibo důsledně pracuje na realizaci dlouhodobých procesů, které zahrnuje pěstování surovin, vývoj produktů i samotnou recyklaci. Od roku 2006 pracuje značka Tchibo na trvalé udržitelnosti jejího podnikání, které je pevnou součástí strategie Tchibo. 

Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací