Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot - ucho

Tefal Dialog 1.7L Inox KI150D30

Zobrazit katalog
Tefal Dialog 1.7L Inox KI150D30
4,4 5 hodnocení
Rychlovarná konvice nerez, 2400W, 1.7l, 360° otočná základna, vyjímatelný filtr
Kód:  TEFRK001 Prod. číslo:  KI150D30 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Tefal Dialog 1.7L Inox KI150D30

Tefal Dialog Inox KI150D30 je rychlovarná konvice vyrobená z velmi kvalitní nerezové oceli. Nerezový povrch s černými doplňky dodává konvici elegantní vzhled, a proto najde uplatnění v každé moderní kuchyni. Disponuje objemem 1,7 l a díky 360° otočné základně ji umístíte téměř kamkoliv s jistotou snadného přístupu.

Samozřejmostí je sklápěcí vyjímatelné víko, které je uzamykatelné. Vyjímatelný odvápňovací filtr zajistí, že voda převařená v této konvici nebude nikdy obsahovat vodní kámen a jiné nečistoty. Výrobce také myslel na vaši bezpečnost a opatřil konvici ochranou proti chodu bez vody a automatickým vypnutím.

Parametry a specifikace:

Objem:
1,7 l

Příkon:
2400 W

Funkce:
360° otočná základna
Vyjímatelný filtr
Ochrana proti chodu bez vody
Automatické vypnutí
Sklápěcí vyjímatelné uzamykatelné víko
Zakrytá spirála

Barva:
Nerez

Přečíst více

Parametry a specifikace

Materiál
Nerez Hotovo!
Objem
1,7 l Hotovo!
Vlastnosti
Filtr, Otočná základna Hotovo!
Funkce
Automatické vypnutí, Ochrana proti chodu naprázdno Hotovo!
Příkon
2 400 W Hotovo!

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Vlastnosti
Filtr, Otočná základna Hotovo!
Funkce
Automatické vypnutí, Ochrana proti chodu naprázdno Hotovo!
Příkon
2 400 W Hotovo!
Typ filtru
Vyjímatelný Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!
Více parametrů

Historie značky Tefal se začala psát roku 1954, kdy značku založil ve Francii Marc Grégoire po té, co doma vyrobil pro svou manželku první nepřilnavou pánev. Postupně povrch aplikoval i na další kuchyňské náčiní a revoluce ve vaření byla na světě. Během své dlouhé historie přišla značka s obrovským množstvím převratných inovací, mezi kterými zmiňme například bezdrátovou žehličku. V současnosti zahrnuje široká nabídka značky Tefal nejen téměř všechny myslitelné pomocníky do kuchyně, ale i například žehličky nebo váhy. Od roku 1968 patří značka Tefal do silné mezinárodní skupiny Groupe SEB.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Tefal Dialog 1.7L Inox KI150D30 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal Dialog 1.7l Inox KI150D30. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Dialog 1.7L Inox KI150D30. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Dialog 1.7L Inox KI150D30. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Dialog 1,7L Inox KI150D30.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací