AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Tefal Pánev 30cm Meteor C4030782

Zobrazit katalog
Tefal Pánev 30cm Meteor C4030782
Thermo-Spot indikátor teploty, nepřilnavý povrch, odolný proti poškrábání, ergonomická rukojeť, pánev vhodná pro všechny tepelné zdroje včetně indukce
Kód:  TEFNP057 Prod. číslo:  C4030782 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Tefal Pánev 30cm Meteor C4030782 Prodej skončil

Tefal Pánev 30cm Meteor C4030782

Vysoce kvalitní pánev Tefal Meteor s průměrem 30 cm je ideálním pomocníkem do kuchyně. Disponuje speciálním nepřilnavým a odolným povrchem, pevným vícevrstvým dnem a pohodlnou ergonomickou rukojetí.

Kvalitní vnitřní nepřilnavý povrch vyniká zesílenou vrchní vrstvou, dlouhodobou odolností a vysokou nepřilnavostí, díky níž své jídlo zaručeně nikdy nepřipálíte. Silné dno zajišťuje efektivní a rovnoměrný rozvod tepla po celé spodní ploše nádoby, a je také odolné proti deformacím. Tím je umožněno používání i kovového kuchyňského náčiní.  

Nádoba je vybavena indikátorem teploty Thermo-Spot. Ten signalizuje okamžik, kdy pánev dosáhne správné teploty, a vy tak můžete začít s přípravou pokrmu. Nedojde tak k nadměrnému rozehřátí dna a výsledky přípravy jídla budou doslova vynikající. Thermo-Spot se skládá ze dvou barevných odstínů citlivých na změnu teploty. Při dosažení ideální teploty pro smažení (přibližně 180°C) získá indikátor jednolitou barvu.

Pánev Tefal Meteor je použitelná na všech typech tepelných zdrojů, včetně indukční varné desky. Nádobí značky Tefal je vždy zárukou pohodlného, rychlého a v neposlední řadě také zdravého vaření. Ergonomické rukojeti zajišťují komfort a zároveň ochranu před bolestivým popálením. Nádobí Tefal je navíc zdravotně naprosto nezávadné a šetrné k životnímu prostředí. Neobsahuje olovo, kadmium ani kyselinu PFOA, která je pro výrobu kuchyňského nádobí hojně využívaná i přesto, že je velmi nebezpečná jak pro člověka, tak i pro životní prostředí. Budete doslova nadšeni kombinací kvality a příznivé ceny!

Klíčové vlastnosti:

  • extra nepřilnavý vnitřní povrch, odolný vůči poškrábání
  • možnost použití kovového kuchyňského náčiní
  • silné vícevrstvé dno pro perfektní rozvod tepla
  • ergonomická rukojeť pro maximální pohodlí
  • zdravé vaření a vaření šetrné k životnímu prostředí

Parametry a specifikace:

Průměr pánve:
30 cm

Barva:
Bílá

Vnitřní povrch:
Nepřilnavý, odolný vůči mechanickému poškození

Použití:
Elektrika
Indukce
Keramika
Plyn

Přečíst více

Parametry a specifikace

Průměr horního okraje pánve
30 cm Hotovo!
Typ
Klasická Hotovo!
Funkce
Indikátor teploty Hotovo!

Rozměry

Průměr horního okraje pánve
30 cm Hotovo!

Typ

Typ
Klasická Hotovo!

Funkce a příslušenství

Funkce
Indikátor teploty Hotovo!

Historie značky Tefal se začala psát roku 1954, kdy značku založil ve Francii Marc Grégoire po té, co doma vyrobil pro svou manželku první nepřilnavou pánev. Postupně povrch aplikoval i na další kuchyňské náčiní a revoluce ve vaření byla na světě. Během své dlouhé historie přišla značka s obrovským množstvím převratných inovací, mezi kterými zmiňme například bezdrátovou žehličku. V současnosti zahrnuje široká nabídka značky Tefal nejen téměř všechny myslitelné pomocníky do kuchyně, ale i například žehličky nebo váhy. Od roku 1968 patří značka Tefal do silné mezinárodní skupiny Groupe SEB.

Poznámka:
» Všechny pánve
» Všechny Pánve Tefal
» Všechno Nádobí Tefal
» Všechny vestavné sporáky

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Tefal Pánev 30cm Meteor C4030782 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal Meteor Frypan 30cm ind wht. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Meteor Frypan30cm ind wht. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Meteor Frypan30cm ind wht. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Meteor Frypan 30 cm ind wht.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací