Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

Dvouletá záruka pro firmy AlzaBoxy Q1

Tempered Glass Protector 0.3mm pro ZTE Blade V7 Lite

Zobrazit katalog
Tempered Glass Protector 0.3mm pro ZTE Blade V7 Lite
Ochranné sklo tvrdost 9H, vysoká citlivost dotyku, nezanechává bublinky, zaoblené hrany
Kód:  TG026d Prod. číslo:  TGP-ZV7-03 Stránky výrobce
Tempered Glass Protector 0.3mm pro ZTE Blade V7 Lite Prodej skončil

Tempered Glass Protector 0.3mm pro ZTE Blade V7 Lite

Nosíte svůj přístroj bez obalu? Chcete mít naprostou jistotu, že se váš displej nepoškrabe a zároveň nechcete používat pouzdra? Tento problém vyřeší ochranné sklo Tempered Glass Protector.

Průhledná a pružná ochrana o síle 0,3 mm ochrání displej před poškrabáním, absorbuje nárazy a eliminuje nežádoucí otisky prstů na povrchu displeje.

Hlavní přednosti

  • Vysoká tvrdost 9H
  • Tvrzené sklo
  • Neomezuje citlivost dotyku
  • Nezanechává bublinky
  • Přesně kopíruje tvar mobilního telefonu
  • Pro ZTE Blade V7 Lite

Vysoká tvrdost a odolnost

Díky unikátní technologii ochranné sklo nezanechává bublinky, takže není v podstatě vidět. Tempered Glass Protector je ohodnocený tvrdostí 9H, což znamená, že je třikrát silnější než běžná fólie. Dokonce váš telefon ochrání před ostrými předměty, jako jsou nože nebo klíče.

Jednoduchá aplikace

Celý povrch fólie je vyrobený z tvrdého skla. Zadní strana je pokryta vrstvou extrémně přilnavého silikonu pro jednoduchou instalaci. Po aplikaci mezi fólií a displejem nezůstane ani nejmenší mezera. Všechno potřebné pro aplikaci naleznete v balení.

Parametry a specifikace

Balení osahuje
Čisticí hadřík Hotovo!
Tloušťka skla
0,3 mm Hotovo!
Tvrdost
9H Hotovo!

Obsah balení

Balení osahuje
Čisticí hadřík Hotovo!

Vlastnosti a provedení

Tloušťka skla
0,3 mm Hotovo!
Tvrdost
9H Hotovo!
Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Tempered Glass Protector 0.3mm pro ZTE Blade V7 Lite Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tempered Glass Protector 0.3 mm pre ZTE Blade V7 Lite. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tempered Glass Protector 0.3mm für ZTE Blade V7 Lite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tempered Glass Protector 0.3mm für ZTE Blade V7 Lite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tempered Glass Protector 0.3mm ZTE Blade V7 Lite.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací