Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ZAGG invisibleSHIELD pro Apple iPhone 7 - displej

Zobrazit katalog
ZAGG invisibleSHIELD pro Apple iPhone 7 - displej
4,0 2 hodnocení
Ochranná fólie tvrdost 9H, GlassPlus, vysoká citlivost dotyku, nezanechává bublinky, zaoblené hrany, doživotní garance výměny
Kód:  IN017w2af15 Prod. číslo:  ZGIP7OWS-F00 Stránky výrobce
ZAGG invisibleSHIELD pro Apple iPhone 7 - displej Prodej skončil

ZAGG invisibleSHIELD pro Apple iPhone 7 - displej

InvisibleShield Original je nejprodávanější běžnou ochrannou fólií. Stejně jako všechny ostatní fólie firmy ZAGG, se na tyto fólie vztahuje doživotní garance výměny, jsou vyrobeny pomocí pokročilých technologií Military Grade a Nano-Memory, která sama zbavuje fólii mikroškrábanců. Unikátní systém instalace zajišťuje, že bude fólie okamžitě připravena k použití na zařízení. 




Fólie invisibleSHIELD Original, která je základem pro všechny další vyvíjené modely invisibleSHIELD, je vyráběna z patentovaného materiálu, který byl původně vyvinutý pro náročné potřeby americké armády. Ta tuto fólii používá jako ochranu velmi drahých a citlivých lopatek vrtulí helikoptér, kde perfektně slouží a brání jejich poškození prachem, kamínky a různými úlomky. Je fascinující, že invisibleSHIELD Original tak dokonale plní svoji ochrannou funkci, i když je pouze 0,2 mm tenká.


Další úžasnou vlastností, kterou je invisibleSHIELD Original fólie zajímavá, je její samoléčivá schopnost. Drobné škrábance, ťukance a ranky se díky exkluzivnímu patentovanému materiálu samy zacelí.

Jestliže je fólie invisibleSHIELD Original dost dobrá pro helikoptéry americké armády, jistě je skvělou ochranou také pro vaše elektronická zařízení. I zde bude perfektně sloužit, chránit jejich displej, případně i jejich zadní část. Přístroj chráněný fólií invisibleSHIELD Original navíc bude lépe sedět v ruce a na tvrdých plochách a je tak lépe chráněný proti vyklouznutí a pádu na zem. Fólie invisibleSHIELD Original je velmi příjemná a měkká na dotek. Vyzkoušejte neviditelnou ochranu pro svůj přístroj, invisibleSHIELD Original je perfektním řešením pro jakékoliv elektronické zařízení. Dokonalý poměr ceny a kvality.


Něco navíc! Doživotní garance výměny!

invisibleSHIELD Original je skvělým ochráncem a pomocníkem, přesto se ale může opotřebovat, umazat nebo poškodit. Nabízíme unikátní program Nadoživotí, díky kterému si svoji ochrannou fólii invisibleSHIELD pro dané zařízení zakoupíte pouze jednou. Až se vám invisibleSHIELD umaže nebo poškodí, my vám jej bezplatně (pouze za cenu poštovného) vyměníme za nový kus. Jediné, co požadujeme, je vaše registrace na stránkách bezobalu.eu do programu Nadoživotí.


Parametry a specifikace:

Určeno pro:
Apple iPhone 7 (na displej smartphonu)

Přečíst více

Parametry a specifikace

Balení osahuje
Čisticí hadřík Hotovo!
Tloušťka skla
0,2 mm Hotovo!
Tvrdost
9H Hotovo!

Obsah balení

Balení osahuje
Čisticí hadřík Hotovo!

Vlastnosti a provedení

Tloušťka skla
0,2 mm Hotovo!
Tvrdost
9H Hotovo!

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, píši jako celkem nespokojený zákazník. Koupila jsem si toto sklo - v popisku je sklo, na obalu je napsáno, že se jedná o ochranné sklo. Ale ve skutečnosti se jedná o obyčejnou folii! Uznávám, že chyba je i na mé straně - nikdy předtím jsem ochranné sklo na telefon neviděla (vlastně ani po koupi tohoto výrobku). Takže jsem si na telefon folii nainstalovala, čímž se mi mé pochybnosti o tom, že se nejedná o sklo, naplnily.... (pořád jsem věřila tomu, že co je psáno, to je dáno :D) Každopádně po vyhledávání tohoto výrobku, kdy jsem narazila i na nějaké další skla/folie této značky, mi došlo, že máte chybu v popisku a pravděpodobně ke všemu píšete, že se jedná o sklo, i když tomu tak není! Očividně jsem se snažila ušetřit na špatném místě a když si koupím znovu snad už sklo, tak se dostanu na částku, za kterou jsem si mohla tento ochranný prvek koupit hned při koupi telefonu v iStoru. Buďte tak laskaví a věnujte více pozornosti popiskům u zboží. Děkuji

Diskuze a poradna k ZAGG invisibleSHIELD pro Apple iPhone 7 - displej
Příslušenství pro ZAGG invisibleSHIELD pro Apple iPhone 7 - displej Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZAGG invisibleSHIELD pre Apple iPhone 7 - displej. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZAGG invisibleSHIELD für Apple iPhone 7 - Anzeige. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZAGG invisibleSHIELD für Apple iPhone 7 - Anzeige. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZAGG invisibleSHIELD Apple iPhone 7 - Kijelző.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací