Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

50" Samsung UE50TU7092

Zobrazit katalog
50" Samsung UE50TU7092
4,8 21 hodnocení
Televize SMART LED, 127cm, 4K Ultra HD, PQI 2000 (50Hz), HDR10, HDR10+, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, DLNA, HbbTV 2.0, herní režim, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, Steam Link, Apple Airplay 2, Tizen, repro 20W, Dolby Digital+, en. třída G
Kód:  WR179c0b Prod. číslo:  UE50TU7092UXXH Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

50" Samsung UE50TU7092



S televizí Samsung UE50TU7092 si doma užijete brilantní 4K obraz


Samsung UE50TU7092 nabídne živé a ostré barvy

Crystal displej představuje obrazovou technologii, jež vám poskytne pulzující křišťálové odstíny ve vašem oblíbeném obsahu. Ponořte se díky televize Samsung UE50TU7092 hluboko do děje oblíbených filmů s neuvěřitelnou miliardou barevných tónů, které vašemu sledování dodají realistický nádech, od něhož se nebudete chtít odtrhnout. 



Samsung UE50TU7092 přináší inteligentní vylepšení obrazu i zvuku

Kvalitní obraz jde ruku v ruce s vysokým rozlišením televize Samsung UE50TU7092. Pokročilý 4K Upscaling vám nabídne špičkovou 4K kvalitu a propracovaná technologie mapování barev vás vtáhne do světa nekončících barevných odstínů – přesně jak tvůrci zamýšleli.




Perfektní barvy na chytré televizi Samsung UE50TU7092

Noční a večerní scény v přítmí mohou být pro běžné TV náročné a často se v nich ztratí jemné detaily. Vysoký dynamický rozsah HDR u televizoru Samsung UE50TU7092 zvyšuje škálu jasu, čímž vám zajišťuje pestré vizuální nuance i v těch nejtemnějších záběrech.

Špičkový 4K obraz

Rozdíl, který skutečně uvidíte. Samsung UE50TU7092 přináší nádherně bohatou barevnost v rozlišení, které má 4× více pixelů pro opravdu sugestivní a ostrý obraz. Zobrazení přírody bude plné netušených detailů a odstínů, které jsou na běžném televizoru téměř nepostřehnutelné.

Zbavte se zamotaných kabelů

Samsung UE50TU7092 je více než TV – je to umělecké dílo, které vás oslní svým designem. A navíc chytře ukrývá potřebnou kabeláž přímo do stojanu. Samsung UE50TU7092 dodá elegantní nádech každému interiéru.

Hrajte hry na Samsung UE50TU7092 

Dostaňte se do hry rychleji pomocí speciálního herního režimu, který optimalizuje obrazovku televize Samsung UE50TU7092, takže máte větší kontrolu díky minimálnímu zpoždění na vstupu. Zažijte plynulé hraní v té nejpůsobivější podobě bez rozmazaných dynamických scén a otřesů.


Práce i zábava v jednom s TV Samsung UE50TU7092

Čím větší obrazovka, tím lepší home office i distanční výuka. S UHD 4K Samsung UE50TU7092 můžete zcela bezdrátově připojit svůj počítač, notebook i telefon, a užít si tak maximálního pohodlí, ať už vás čeká studium nebo důležitý meeting. 


  • Pro vložení karty pro kódovaný příjem satelitního či kabelového vysílání je potřeba použít kompatibilní CA modul, který se zasune do CI/CI+ slotu televizoru
  • Parametry a specifikace

    Úhlopříčka
    50" (127 cm) Hotovo!
    Spotřeba v SDR režimu
    86 kWh/1000h Hotovo!
    Energetická třída v SDR režimu
    G Hotovo!
    Spotřeba v HDR režimu
    112 kWh/1000h Hotovo!
    Energetická třída v HDR režimu
    G Hotovo!

    Energetický štítek 2021

    Spotřeba v SDR režimu
    86 kWh/1000h Hotovo!
    Energetická třída v SDR režimu
    G Hotovo!
    Spotřeba v HDR režimu
    112 kWh/1000h Hotovo!
    Energetická třída v HDR režimu
    G Hotovo!

    Úhlopříčka a rozlišení

    Úhlopříčka
    50" (127 cm) Hotovo!
    Maximální rozlišení
    4K Ultra HD Hotovo!
    Maximální rozlišení
    3840 × 2160 Mpx Hotovo!

    Obrazovka

    Obnovovací frekvence panelu
    50 / 60 Hz Hotovo!
    Technologie
    LED Hotovo!
    Podsvícení
    Edge LED Hotovo!

    Modelový rok

    Modelový rok
    2020 Hotovo!

    Aplikace | SMART funkce

    SMART funkce
    HbbTV, Webový prohlížeč Hotovo!

    Multimediální funkce

    Multimediální funkce
    Přehrávání z USB, Skylink Fast Scan, Základní hotelový mód Hotovo!

    Herní funkce

    Herní funkce
    Herní režim (GAME MODE) Hotovo!

    Připojení

    Vstupy a výstupy
    USB, LAN, HDMI 2.1, Digitální optický/Digitální audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
    HDMI
    2 × Hotovo!
    USB
    1 × Hotovo!

    Tunery

    Typ tuneru
    DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C Hotovo!

    Rozměry a hmotnost

    Šířka
    111,58 cm Hotovo!
    Výška
    71,86 cm Hotovo!
    Hloubka
    25,02 cm Hotovo!
    Výška bez podstavce
    64,37 cm Hotovo!
    Hloubka bez podstavce
    5,95 cm Hotovo!
    Šířka podstavce / rozteč nožiček
    100,98 cm Hotovo!
    Hmotnost
    11,6 kg Hotovo!

    Barva

    Barva
    Černá Hotovo!

    Barva

    Barva
    Černá Hotovo!
    Více parametrů

    Vytvořit lepší svět. Neskromná vize, která pohání Samsung již od jeho vzniku v roce 1938. Odvaha investovat do vývoje nových technologií je pro firmu příznačná, jak dokládá řada vizionářských řešení. V současnosti je skupina Samsung největší společností v Jižní Koreji a 3. největší celosvětový konglomerát měřený dle tržeb. Spotřebitelé si spojují Samsung v prvé řadě s kvalitní spotřební elektronikou.

    Všeobecně jsou známé mobilní telefony Galaxy, jedny z nejlepších a zároveň nejžádanějších mobilních telefonů své třídy. Nelze opomenout ani špičkové televizory Samsung. Na tomto poli společnost svými průhlednými panely potvrzuje odvahu vydávat se po nevyšlapaných cestách. Působnost společnosti je však mnohem širší. Je aktivní ve strojním a těžkém průmyslu, chemickém průmyslu, ve stavitelství, maloobchodu či finančních službách. 

    Poznámka:
    » Všechny Televize
    » Všechny Televize s úhlopříčkou 50" (127 cm)
    » Všechny Smart TV Samsung
    » Všechny 4K televize
    » Všechny Smart TV

    Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

    Ake su rozmery zabaleneho TV?

    Dobrý den, jaké je rozpětí nožiček u 50" modelu a jaké u modelu 55". Tento důležitý parametr nelze najít. Kéž by byla jedna noha uprostřed, tyto nožičky jsou u TV za trest. Děkuji za odpověď.

    Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, zda podporuje přehrávání videa z USB ve formátu avi. Děkuji

    Dobrý deň, ktorý televízor je lepší? Tento Samsung UE50TU7092UXXH alebo tento Samsung UE50TU7172UXXH? Ďakujem vopred za odpoveď.

    Dobrý den, je nějaký rozdíl mezi připojením CI+ a CI+1,4 ?? Děkuji

    ma televize bluetooth?

    Dobrý den, podporuje televize kodek h.265 HEVC? Na některých internetových stránkách je uvedeno, že ne. Ve vaší specifikaci je uveden, takže si nejsem jistý. Děkuji za odpověď.

    Dobrý den, je televize 50" Samsung UE50TU7092 schopna přijímat digitální signál a zobrazit jeho obraz bez potřeby dalších zařízení? Děkuji.

    Dobrý den, je tato TV kompatibilní s držákem Vogel's MA3000 pro TV 32-55"? Děkuji

    Dobrý den mohl bych se zeptat jestli tato televize podporuje aplikaci O2 tv

    123...
    Diskuze a poradna k 50" Samsung UE50TU7092
    Další informace

    Constantine 2 (INFO) – premiéra v ČR, obsazení atd.

    Sympatický americký herec (původem z Libanonu) Keanu Reeves si po nepříliš povedeném vzkříšení Matrixu (Matrix: Resurrections) a mnohem lepší třetí kapitole o nájemném zabijákovi Johnu Wickovi opět střihne jednu nostalgickou roli. Lovec démonů Constantine se totiž vrací a Keanu v hlavní roli se opět zaplete do boje mezi nebem a peklem. Od roku 2005, kdy se film Constantine poprvé představil na filmových plátnech, již uplynulo spousta vody, a pokud vás zajímá, co od Constantine 2 očekávat, jste na správné adrese.

    HbbTV – Červené tlačítko

    HbbTV je tzv. hybridní televize, která kombinuje využití klasického televizního vysílání s internetovým připojením. Divák po jeho spuštění pomocí červeného tlačítka získá vedle samotného vysílání také přístup k dalšímu doplňkovému obsahu.

    Moon Knight (INFO) – hodnocení, kde sledovat, obsazení atd.

    Na streamovací službu Disney+ (která se rychle blíží i do ČR) byla na konci března uvedena nová exkluzivní show ze světa marvelovského filmového vesmíru. O příběhu mariňáka, který bojuje s poruchou identity a stane se z něj antihrdina Moon Knight, se všechny důležité informace dozvíte v našem článku.

    Cuphead na scénu (INFO) – premiéra v ČR, obsazení, platformy atd.

    Plošinovka Cuphead od Studio MDHR k filmovému nebo seriálovému zpracování přímo vybízela, hra totiž už sama od sebe vypadá jako oživlý animovaný film. Tohoto potenciálu si zjevně všiml i americký Netflix, který se rozhodl úspěšnou hru převést do animovaného seriálu jménem Cuphead na scénu. V našem článku se o animované show dozvíte vše potřebné.

    Stranger Things 4. série 2. polovina (RECENZE)

    1. července 2022 na Netflix dorazila 2. část 4. série Stranger Things, respektive zbývající dvě epizody. Jak se povedlo finální střetnutí Jedenáctky a její party s obávaným záporákem Vecnou, a koneckonců i celá řada, se dozvíte v naší recenzi.

    Mortal Kombat (film 2021, INFO) – ČSFD hodnocení, kde sledovat, obsazení atd.

    Mortal Kombat je populární série bojovek, proslulá hlavně brutálním a značně černohumorným násilím, která je na videoherní scéně stálicí již od roku 1992. Pokusů o převedení této kultovní značky na filmová plátna nebo televizní obrazovky bylo hned několik, v dubnu 2021 to ale Mortal Kombat zkusil na plátně ještě jednou. V našem článku se o tomto akčním snímku dozvíte vše potřebné.

    Přechod na DVB-T2: standard DVB-T je minulostí

    V polovině března byl v reakci na akutní situaci ohledně koronavirové pandemie a zavedení nouzového stavu pozastaven postupný přechod na vysílací standard DVB-T2. Aktuálně se vše pomalu navarací k normálu a vypnínání vysílání DVB-T pokračuje od 8. července do 29. října.

    Halo (seriál) – Vše, co víme

    Jedna z nejslavnějších videoherních sérii se po letech příprav a odkladů konečně dočká seriálového zpracování. V prostředí mezihvězdné války mezi lidmi a mimozemskou rasou Covenantů budeme svědky zrození legendárního vojáka Master Chiefa, který musí kromě svých vlastních bitev vybojovat i válku za přežití lidstva. Vše, co o seriálu Halo a již potvrzené druhé řadě potřebujete vědět, najdete v tomto článku.

    Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (INFO) – recenze, kde sledovat, obsazení atd.

    Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství je třetí díl filmové série o magizoologovi Mloku Scamanderovi, na jehož scénáři se podílela sama J. K. Rowlingová, autorka Harryho Pottera. Právě v tomto kouzelnickém světě se filmová série Fantastická Zvířata odehrává a byť druhý díl byl přijat spíše negativně, Brumbálova Tajemství šikovně oba světy propojují a pokračují v boji s černokněžníkem Grindelwaldem. Vše o filmu Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství najdete v tomto článku.

    Duna 2021 – Nejčastěji kladené otázky

    Nejnovější pokus o zfilmování knižní Duny nedopadl vůbec špatně a je docela dobře možné, že jste po odchodu z kinosálu prahli po druhé části anebo minimálně po Googlu, který by vám vysvětlil některé náležitosti. Co je to koření? Kde je imperátor? Co je Bene Gesserit? Přesně na tyto (a více) otázky by vám mohl odpovědět náš článek, který jsme zaměřili na 10 důležitých bodů této „písečné opery“.
    Recenze 50" Samsung UE50TU7092
    Příslušenství pro 50" Samsung UE50TU7092 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 50" Samsung UE50TU7092. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" Samsung UE50TU7092. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" Samsung UE50TU7092. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" Samsung UE50TU7092.
    P-DC1-WEB09
    Zavoláme Vám a odborně poradíme
    +420 225 340 111
    Dotaz na objednávku
    Dotaz na zboží
    Prosím zadejte svůj telefon:
    Zavolejte mi
    Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
    Více informací Méně informací