Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

DJI Spark Fly More Combo - Sky Blue

Zobrazit katalog
DJI Spark Fly More Combo - Sky Blue
5 7 hodnocení
Dron - Full HD kamera s 2-osou stabilizací, dosah až 2km, výdrž přibližně 16min, max. rychlost 50km/hod, hmotnost 300g, GPS, microSD (max.64GB), vysílač, 2x aku, batoh, chrániče vrtulí, nabíječ pro 3 akumulátory
Kód:  CVI516q1 Prod. číslo:  DJI0S201C Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

DJI Spark Fly More Combo - Sky Blue

Využijte příležitosti

Seznamte se s DJI Spark, miniaturním dronem, se všemi podstatnými funkcemi od DJI, které vám umožní zachytit všechny důležité okamžiky. Možnost inteligentního řízení letu v četně ovládání gesty, mechanický závěs s 2osou stabilizací a kamera s mimořádně kvalitním záznamem přemění vaše sny ve skutečnost.


Rychlý vzlet

Díky funkci FaceAware vzlétne DJI Spark z vaší dlaně na základě rozpoznání vašeho obličeje. Díky tomu se ocitne ve vzduchu během několika vteřin.

Ovládání gesty

Ovládání bez mobilního telefonu nebo ovladače? Pro DJI Spark žádný problém, pořizujte skvělé letecké snímky pomocí jednoduchých gest.
 

Staňte se režisérem

Inteligentní letové režimy a intuitivní ovládání vám pomůže vytvořit precizní záznamy pomocí několika pouhých dotyků.
 

Editujte a sdílejte

Mobilní aplikace DJI GO 4 obsahuje šablony automatických úprav a celou řadu filtrů. Můžete tak snadno a rychle upravovat videa a sdílet je přímo na sociální sítě.


Inteligentní letové režimy

Chytrý, spolehlivý a neuvěřitelně intuitivní


QuickShot - video pouhým poklepáním

Nemusíte být žádný profesionál - DJI Spark vše udělá za vás. Díky režimu QuickShot natočíte úžasné záběry i bez předchozích zkušeností.

  • Rocket - stoupá s kamerou směrem dolů
  • Dronie - létá dozadu a vzhůru s kamerou uzamčenou na předmět
  • Circle - oblétá určený předmět
  • Helix - letí vzhůru ve spirále kolem cíle

TapFly - záběry pomocí prstů

V tomto režimu si stačí záběr pouze představit. Poté stačí klepnout na displej vašeho telefonu a DJI Spark pomocí technologie pro rozeznávání obrazu poletí přesně tím směrem, který jste zvolili. Během letu rozeznává překážky.

  • Coordinate - dotkněte se obrazovky a dron poletí na určené místo ve stálé výšce
  • Direction - letí směrem určeným klepnutím

ActiveTrack - jednodušší sledování

V režimu ActiveTrack automaticky rozpozná objekty různých tvarů a velikost, které sleduje na základě jejich velikosti a rychlosti. Sledování je tak spolehlivější. 

  • Trace - sledujte předmět zepředu nebo zezadu. Taktéže jej jej může i oblétat
  • Profile -  sledujte předmět z jedné perspektivy


 


Gesta

Zachyťte důležité okamžiky pomocí gest - jednoduchých povelů rukou. Můžete tak ovladač a mobilní telefon nechat doma.

  • Selfie - Zvedněte ruce, zamávejte, nebo z prstů udělejte rámeček a DJI Spark pořídí fotografii
  • PalmControl - sleduje pohyb vaší ruky, díky čemuž dokáže vzlétnout a přistát na vaší dlani

Vysoce výkonná kamera

Úžasné fotografie a neuvěřitelně ostrá videa

Stabilizované video

Stabilizace pomocí dvouosého mechanického závěsu a technologie UltraSmooth výrazně snižuje vibrace a zkreslení. Díky tomu jsou záběry stabilní a dokonale detailní. 

Výkonný objektiv

Zachyťte pohled na svět rovnoměrně prokreslenými snímky s živými barvami a minimální chromatickou aberací a zkreslením. Kamera disponuje širokoúhlým objektivem se světelností f/2.6 s ekvivalentní ohniskovou vzdáleností 25 mm. Pět členů je sestaveno v jedné skupině, která je ideálně zasazena do miniaturního rámečku.

Velký snímač

Malá a kompaktní kamera, kterou je DJI Spark vybaven nabízí 1/2,3" CMOS snímač umožňující pořizovat stabilizované video v rozlišení 1080p a statických snímků v rozlišení 12 Mpx. Větší snímač znamená vyšší citlivost na světlo. Dron také přebírá všechny předchozí DJI režimy fotografování a navíc přidává dva nové režimy - Pano a ShallowFocus.

Rychlost a přesnost ovládání

Díky aerodynamickému tvaru a lehké konstrukci – pouhých 300 gramů se DJI Spark ve vzduchu vznáší s minimálním odporem vzduchu. Výkonný pohon nabízí stabilní let dokonce i ve větru rychlostí až 50 km/h v režimu Sport. A pomocí inteligentnímu systému létání bude ovládání dronu zábavné a intuitivní.

Skvělý dosah

Inovativní technologie HD WiFi umožňuje přenos 720p videa na displej vašeho mobilního telefonu v reálném čase až na vzdálenost 2 km pryč.

Létejte až 16 minut

Všechny inteligentní funkce DJI dovolují dronu vydržet ve vzduchu až 16 minut (v závislosti na povětrnostních podmínkách). Vy tak budete mít dostatek času na pořízení více fotografií a videí.


FlightAutonomy

Tento systém se skládá z obrazového pozičního systému (VPS), 3D vnímání, dvoupásmové GPS, vysoce precizní interní měřicí jednotky a 24 výkonných výpočetních jader. Díky tomu může Spark přesně viset kdekoliv s VPS asistencí do výšky 30 m, vnímat překážky až 5 m před sebou a bezpečně přistávat.

Návrat domů

Pokud je stav baterie nízký, dojde ke ztrátě signálu nebo při stisknutí tlačítka pro návrat domů (RTH) se dron vrátí zpět na předem určené místo. Kamera zachycuje obraz místa kolem bodu vzletu a tyto obrazy porovnává během návratu pro bezpečné přistání.
 

Chytřejší let

Systém GEO od DJI vás bude informovat o místech, kde by let s DJI Spark mohl způsobit potíže s bezpečností např. v blízkosti letišť nebo stadiónů. Poskytuje tak potřebné informace pro bezpečné a odpovědné provozování dronu.

 

Výkon a ochrana

DJI Spark využívá Li-Pol baterie s vysokou kapacitou zaručující optimální výkon. Inteligentní ochranné funkce (celkem 12) napomáhá bezpečnému letu. Baterie navíc odhaduje zbývající letový čas a dává vám v reálném čase vědět, kdy přistát.

 


Obsah balení

  • Spark
  • Vysílač
  • 4 páry vrtulí
  • Ochranné oblouky
  • 2× Li-Pol akumulátor
  • Nabíječ
  • Nabíjecí HUB pro 3 akumulátory
  • Kabel micro USB
  • Přepravní box
  • Přepravní batoh

Parametry a specifikace

Konstrukce
Skládací Hotovo!
Ovládání
Ovladačem, Mobilem Hotovo!
Letové funkce
GPS, Detekce překážek, Autonomní let, Sledování objektů, Ovládání gesty Hotovo!
Max. rozlišení videa
Full HD (1920 × 1080) Hotovo!
Funkce kamery
Stabilizace obrazu Hotovo!

Typ

Konstrukce
Skládací Hotovo!

Let

Ovládání
Ovladačem, Mobilem Hotovo!
Letové funkce
GPS, Detekce překážek, Autonomní let, Sledování objektů, Ovládání gesty Hotovo!

Kamera

Max. rozlišení videa
Full HD (1920 × 1080) Hotovo!
Funkce kamery
Stabilizace obrazu Hotovo!

Paměť

Slot na paměťovou kartu
Ano Hotovo!
Max. velikost SD karty
64 GB Hotovo!

Baterie

Typ baterie dronu
Li-Pol Hotovo!
Počet baterií pro provoz dronu
1 ks Hotovo!
Typ baterie ovladače
Li-Pol Hotovo!
Počet baterií v ovladači
1 ks Hotovo!

Hmotnost

Hmotnost
300 g Hotovo!

Obsah balení

Obsah balení
Dálkový ovladač, Batoh, Dron, Baterie pro dron, Baterie pro ovladač, Nabíjecí adaptér Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.


» Všechny skládací drony
» Všechny drony s GPS
» Všechny drony s Full HD kamerou
» Všechny selfie drony
» Všechny drony s kamerou

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den chci se zeptat kdy budou k dispozici jiné barevné kombinace než bílá

Je to spise indoor nebo outdoor dron?Dekuji za odpoved.

Dobrý den.chtěl bych se zeptat ohledně ovládání,jestli musím být mobílní telefon připojený k internetu i když ho mám připojený k ovladači?Předem děkuji za odpověd.

Proč se dron také neprodává na třetinky ?

Tak jsem ho měl asi měsíc...dnes se zničehonic zřítil. Naštěstí jen z 10 m a nikdo tam nebyl. Neneštěstí do řeky. Čekal jsem, že to bude spolehlivější, na 100% to nebyla moje chyba, prostě najednou spadnul při letu v před. Baterie úplně plná, vzdálenost asi 40m ode mě....fakt nechápu :-(

Dobrý den, lze dron dobíjet klasicky přes usb? powerbanka, pc, zasuvka v aute?

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi obyčejným Sparkem a Sparkem Fly more combo?

Dobrý den, aplikace v telefonu mě nepustí létat z důvodu upgradu, tak připojím dron k PC - upgrade se stáhne, ale pak čekám hodinu, nebo do vybití dronu a upgrade se nikdy nedokončí. Jakoby se zasekne. Když upgrade udělám přes mobil, tak vyskočí hláška "Enter Mainland China telephone number" and Request a verification code. Co s tím? Děkuji

Prosím chtěl bych se zeptat do jaké výšky může dron. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den. Prosím o novou informaci, kde předpokládate, že DJI Spark Fly More Combo bude skladem. Původní předpoklad se do skutečnosti nepromítl. Děkuji

12
Diskuze a poradna k DJI Spark Fly More Combo - Sky Blue
Příslušenství pro DJI Spark Fly More Combo - Sky Blue Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Spark Fly More Combo - Sky Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Spark Fly More Combo - Sky Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI Spark Fly More Combo - Sky Blue.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací