Doručení zdarma Alzaboxy

Nintendo 3DS Cosmos Black

Zobrazit katalog
Nintendo 3DS Cosmos Black
4,3 3 hodnocení
Herní konzole - 2x 3'' TFT LCD, SD, Li- Ion, pohybový senzor, gyrosenzor, fotoaparát 0,3Mpx, Wi-Fi , černá
Kód:  MU001a Prod. číslo:  45496500009 Stránky výrobce

Nintendo 3DS Cosmos Black

Špičková herní konzole v kapesním provedení, která vůbec jako první ve své kategorii umí zobrazovat 3D grafiku i bez použití speciálních brýlí! Při hraní tak budete mít pocit otevřeného prostoru, což např. zlepší pohyb s vaší postavičkou. Úroveň nastavení 3D efektu je možné regulovat příslušným posuvníkem na vnější straně konzole. Samozřejmostí je možnost úplného vypnutí a hraní v klasickém 2D režimu.

Další novinkou oproti předchozím verzím Nintendo DS je systém ovládání. Křížový ovladač a samostatná tlačítka byla zachována, ale přibyl kruhový ovladač, který umožňuje pohled kolem celé osy hráče, a dvojice senzorů pozvedající herní zážitky na zcela novou úroveň. Jedná se o pohybový a tzv. Gyro senzor, které okamžitě reagují na pohyby s konzolí ze strany na stranu i shora dolů a naopak.

Konzole obsahuje dva displeje. Pro 3D efekt slouží horní širokoúhlý displej o velikosti 3,5'' s rozlišením 800 x 240 bodů. Pod ním se nachází druhý dotykový displej, který je menší (3'') s rozlišením 320 x 240 a je určený pro ovládání nebo např. zobrazení herní mapy. Ovládání přes dolní displej je možné prstem nebo přiloženým stylusem s nastavitelnou velikostí, který je možno uchovávat na zadní straně konzole. Oba displeje poskytnout brilantní obraz s 16,77 milióny barvami. Zajímavostí je poté dvojice vnějších integrovaných kamer, díky kterým si budete moci pořizovat 3D fotografie v rozlišení 0,3 Mpx a přímo zobrazovat na větším displeji. Nechybí vnitřní kamera a integrovaný mikrofon pro komunikaci.

Při hraní samotný obraz nestačí, proto je konzole vybavena kvalitními stereo reproduktory, které se postarají o virtuální prostorový zvuk. Nechybí možnost připojení sluchátek. Podpora bezdrátové technologie Wi-Fi 802.11b/g umožní multiplayer až pro 16 hráčů a sdílení herních statistik, nejvyšších skóre apod. Bezpečný přístup na internet bude možný přes bezdrátový přístupový bod s podporu WPA/WPA2. V rozhraní naleznete slot pro herní kartičky, slot na paměťové karty SD/SDHC, konektor pro kolébku a dobíjení a konektor zvukového stereo výstupu.

Ke konzoli je přiložena SD paměťová karta o kapacitě 2 GB, která poslouží pro ukládání stažených her, pořízených 3D fotografií, zvukových nahrávek nebo vašich MP3 a AAC hudebních souborů, které je možné na konzoli přehrávat. Model 3DS je zpětně kompatibilní s herními kartičkami pro předchozí generace DS, DSi stejně jako se všemi hrami a většinou aplikací, které doposud vyšly. O napájení konzole se stará Li-Ion baterie s výdrží až na 5 hodin hraní 3DS her.

Parametry a specifikace:

Význačné novinky:
3D zobrazení
Dotykový displej
Kruhový ovladač (360°)
Pohybový a Gyro senzor
Podpora SD/SDHC karet

Horní displej:
Typ: LCD
Velikost: 3,53''
Rozlišení: 800 x 240 bodů
Počet barev: 16,77 miliónů (24 bitů)

Dolní displej:
Typ: LCD dotykový
Velikost: 3,02''
Rozlišení: 320 x 240 bodů
Počet barev: 16,77 miliónů (24 bitů)

Kamera:
Typ: 2x vnější + 1x vnitřní
Senzor: CMOS 0,3 Mpx
Rozlišení: 640 x 480 bodů
Bezdrátová konektivita:
Wi-Fi 802.11b/g (2,4 GHz)

Ozvučení:
Integrované stereo reproduktory

Ovládací prvky:
A/B/X/Y tlačítka
Křížové tlačítko
Kruhový ovladač
START/SELECT tlačítko
Dotyková obrazovka
Integrovaný mikrofon a kamera
Pohybový a Gyro senzor
HOME tlačítko
Posuvník regulace 3D hloubky
Přepínač Wi-FI On/Off
Tlačítko pro zapnutí

Vestavěné aplikace:
Nintendo 3DS Camera
Nintendo 3DS Sound
Mii Maker
StreetPass
Mii Plaza
AR Games
Activity Log
Face Raiders
Více zde

Rozhraní:
Slot pro herní karty (3DS, DS, DSi)
SD/SDHC slot pro paměťové karty
Kolébkový konektor
Napájecí konektor
Audio jack

Napájení:
Typ: Li-Ion baterie 1300 mAh
Výdrž 3DS hry: 3-5 hodin (závisí na úrovni jasu)
Výdrž DS hry: 5-8 hodin (závisí na úrovni jasu)
Doba nabíjení: cca 3,5 hodin

Rozměry:
134 x 74 x 21 mm (Š x H x V)

Hmotnost:
230 g

Dodávané příslušenství:
Teleskopický stylus (až 10 cm)
Napájecí AC adaptér
Dobíjecí kolébka
SD karta (2 GB)
AR karta
Příručka rychlého nastavení
Uživatelský manuál

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Nintendo 3DS Cosmos Black
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nintendo 3DS Cosmos Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nintendo 3DS Cosmos Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nintendo 3DS Cosmos Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nintendo 3DS Cosmos Black.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací