Dvouletá záruka pro firmy

Hoover HOT3161BI

Zobrazit katalog
Hoover HOT3161BI
Vestavná trouba - rozměry 59,5 × 59,5 × 56,8 cm (V׊×H), objem 70 l, vybavena ventilátorem, disponuje teleskopickým vysouváním plechu, příkon 2300 W, časovač a vnitřní osvětlení, parní čištění trouby, energetická třída A+
Kód:  CNDYvstr2 Prod. číslo:  33702213 Informační list Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Hoover HOT3161BI

Vestavná trouba se stala neodmyslitelnou součástí každé moderní kuchyně, která usiluje o dokonalost a kvalitu v přípravě jídel. Vestavná trouba HOOVER je ideální volbou pro ty, kdo požadují špičkovou kvalitu, vysoký výkon a elegantní design. Abyste snadno připravili všechna svá oblíbená jídla, má trouba k dispozici objem 70 l. Její příkon odpovídá 2300 W. Vestavná trouba HOOVER spadá do energetické třídy A+.

Vestavná trouba Hoover HOT3161BI ...

Klíčové přednosti vestavné trouby Hoover HOT3161BI

  • Vestavná trouba HOOVER je nejen praktická, ale i velmi elegantní a podtrhne styl vaší kuchyně
  • Celkově pojme až 70 l
  • Její příkon se rovná 2300 W
  • Vestavná trouba HOOVER se pyšní energetickou třídou A+
  • Skvělou vychytávkou je teleskopické vysouvání plechu
  • Čištění trouby: parní
  • Ventilátor zajistí rovnoměrnou cirkulaci horkého vzduchu pro efektivnější přípravu pokrmů

Pečení bude zábava

Vestavná trouba Hoover HOT3161BI vytvoří z přípravy jídla příjemně strávený čas. Teleskopické vysouvání plechu je velkou vychytávkou, která se postará o to, aby plech během kontroly pečení nevypadl z trouby. Budete tak mít volné ruce k perfektnímu dochucení pokrmu. Trouba disponuje funkcí čištění, kdy se dovnitř vloží nádoba s vodou, z níž se při zahřátí vytvoří pára, která uvolňuje usazené nečistoty a mastnotu na povrchu. Ty poté snadno setřete vlhkým hadříkem

Efektivní příprava jídel i mistrovské stolování s Hoover HOT3161BI

Vestavná trouba HOOVER umožňuje rychlejší a snadnější přípravu jídel a přináší dokonalé stolování. K tomu je doplněna o ventilátor, který se stará o perfektní cirkulaci horkého vzduchu, díky čemuž bude jídlo rovnoměrně propečené v mnohem kratším čase.

Hoover HOT3161BI - těšte se na její výbavu

Vestavná trouba HOOVER vám umožní maximální pohodlí a variabilitu při přípravě vašich oblíbených jídel. Trouba s osvětlením vám umožní mít pod kontrolou proces přípravy jídel a dosáhnout dokonalého výsledku. Časovač je připravený pohlídat, po jakou dobu se mají potraviny připravovat.

Údaje uváděné na energetickém štítku trub a sporáků:

  • V záhlaví je uveden výrobce a model vestavné trouby
  • Piktogram v levé horní části udává, zda se jedná o spotřebič plynový nebo elektrický
  • Škála energetických tříd (vlevo), konkrétní energetická třída spotřebiče (vpravo)
  • Litry: objem pečicího prostoru (pro čtyř a vícečlennou rodinu je vhodná trouba s objemem 70 l a více)
  • kWh/cycle: spotřeba energie na cyklus při klasickém ohřevu / při ohřevu s ventilátorem

__________________________________________________________________

Za přípustné odchylky od uvedených hodnot pro trouby jsou v rámci hmotnosti, objemu a spotřeby energie (plynu) na jeden cyklus považovány hodnoty o 5 % vyšší než je uvedeno na štítku. Maximální hlučnost musí být stejná nebo nižší.

Programy:

ventilátor

Barva:

černá

Rozměry:

59,5 × 59,5 × 56,8 cm (vך×h)

  • U vybraných spotřebičů si můžete při volbě dopravy zaškrtnout možnost "Odvoz starého spotřebiče". Více informací zde

Parametry a specifikace

Více parametrů

Hoover, původem americká značka založená před více než 100 lety, patří mezi evropské lídry v péči o podlahy. V sortimentu značky je celá řada klasických sáčkových či bezsáčkových vysavačů, válcových, ručních i tyčových vysavačů, ale i robotické vysavače, parní mopy a jiné speciální produkty. Pod značkou Hoover se na českém trhu od podzimu 2015 prodávají i velké domácí spotřebiče, a to jak volně stojící, tak i vestavné. Všechny produkty Hoover se vyznačují vysokou mírou inovativnosti, nejmodernějšími technologiemi a originálním designem. Značka je určena náročnějším spotřebitelům, a nabízí velké portfolio tzv. smart výrobků. Toto umístění v prémiovém segmentu shrnuje slogan: „Born Innovative“ česky „Zrozen k inovaci“.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Hoover HOT3161BI Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hoover HOT3161BI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOOVER HOT3161BI.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací